Kapitel... Mistelkyss

359 8 0
                                    

~3 vecka och 8 dagar~

Idag är vår sista jul ogifta. För nästa år kommer vi vara gifta. Så i år ska vi faktiskt fira jul här. Nu kanske ni undrar då: hur ska jag kunna göra min speciella tradition om vi är här? Jo Lukas försäkrade mig att jag skulle kunna göra det. Antagligen med magi, men vi får se.

Som sagt så ska vi fira jul här i år, och vi kommer bli rätt många. För även några från Lukas släkt ska faktiskt komma. Jag är verkligen super nervös över vad dom ska tycka om mig. För tänk om dom inte gillar mig, eller om dom inte vill att....

"Alexia, jag vet vad du tänker på nu och du kan lugna dig" sa Lukas och kramade om mig bakifrån.

Jag kan säga såhär: att all personal har fått julledigt, så vi stor nu i köket och börjar göra iordning middagen.

"Okej, men jag är verkligen orolig. Jag har ju bara träffat Cornelia och Kim, och sätt dina föräldrar i den där trollformeln. Sen har jag ju inte träffat någon mer i din släkt" sa jag lite dystert och vände mig om mot honom.

Han log bara mot mig innan han kysste mina läppar mjukt.

"Jag lovar dig att dom kommer älska dig" sa han och log mot mig.

Jag log tillbaka och kysste honom en sista gång innan vi fortsatte med maten. Det är ju trots allt väldigt många som ska komma.

Alla som ska komma:

Cornelia och Kim
Lukas mormor och morfar
Lukas farfar och farmor
Ayden
Elfa
Kayla
Alexander
Kayla's pappa
Ethan
Kanske Kayla's mamma, lossas pappa och hennes syskon
Min farmor och farfar
Min pappa
Min mormor
Liam
Ylvali
Selin
Iris
Evin
Min faster
Luna
Kristofer
Min farbror och hans tre barn
Min morbror med sitt barn
Mina två mostrar med sina barn.

Det var nog alla, hoppas jag. Väldigt många jag vet. Men vi hoppas ändå att det här kommer bli en bra jul. Och jag hoppas att Lukas far-och morföräldrar kommer gilla mig. För.....

"Alexia" hörde jag Lukas röst säga, igen.

"Okej, okej jag fattar. Jag ska sluta tänka på det" sa jag och vände mig mot honom.

Med ett leende på läpparna skakade han på huvudet. Han tog mina händer och förde dom till sina läppar. Han kysste mina fingrar och mina kinder blev rosenröda.

"Vi gör såhär nu, du går och väcker barnen så fortsätter jag här, okej?" Sa han och log mot mig.

"Okej" sa jag och log tillbaka.

Jag kysste honom snabbt. Sen la jag upp tre skålar med risgrynsgröt, strö på lite kanel och hällde i lite mjölk. Sen tog jag ett fatt med pepparkakor och lussebullar. Och sen hällde jag upp varsitt glas med mjölk. Jag la upp allt på en bricka och gick till vardagsrummet. Dom var så inställda att vara vakna och se när tomten kom ner för skorstenen.

Dom är så söta.

När jag kom in så sov barnen sött i soffan. Kiara höll nästan på att ramla ner, pågrund av att Derek och Esmeralda höll nästan på att trängas så mycket. Kiara är verkligen en stolt syster. Hon gör verkligen allt för att hennes små syskon, allt för att vara en bra förebild. Det gör mig så stolt över henne, det vet jag att Lukas tycker också.

Jag satt mig vid ändan av deras fötter. Brickan la jag ner på bordet. Det fanns en röd suck tvärs över bordet med några guld detaljer. En skål med ljus och pärlor fanns mitt på bordet, men även lite godis papper av olika slag på bordet, soffan och golvet. Men också en tallrik med kaksmulor och ett glas med lite mjölk kvar.

Kidnappad och lite magi (redigerar)Där berättelser lever. Upptäck nu