Kapitel... Dansparty

242 9 0
                                    

(Först innan ni läser vill jag bara säga att under dagen kommer det komma upp ett kapitel från böcker som jag tänkt ska publicera under 2019. Så gå gärna in på min profil och kolla in dom. Plus att jag skulle bli så himla glad om vi kunde nå 6k på boken innan midnatt. Så dela gärna boken till andra eller läs om några kapitel som ni gillar)

Vi hade kommit hem till Kayla och satt på oss våra pyjamasar. Flickorna hade somnat i bilen, så vi la dom i Kayla's säng. Eftersom vi ska sova i källaren så får dom sova där, för vi kommer ju prata mycket och sånt. Vi alla satt i sängen och pratade medan Kayla skulle fixa lite snacks.

När hon kom tillbaka blev jag inte alls förvånad över vad hon hade dukat upp. Ett bord fans det tre chokladfontäner med både mjölk, mörk och vit choklad. Jordgubbar fanns att doppa, det fanns även jordgubbar som redan var doppade i rosa choklad och körsbär som var doppade i vit choklad. Och såklart är jag inte förvånad, för det finns även jordgubbar som är doppade i gul och blå choklad som också är dekorerade.

För alla borde veta vad dom ska föreställa, jo skönheten och odjuret. Eftersom jag har varit skönheten idag och Lukas har varit odjuret. Men jag lovar er att det inte bara var dom som var med Skönheten och odjuret tema.

Det fanns även rosor, två olika muffins med det temat och mycket annat att välja. Både med och utan Skönheten och Odjuret tema. Och det som fick mig att skratta till, var ju såklart rosen som fans i en glaskupa.

"Ja du Alexia, våga inte röra rosen annars vet du att Lukas blir arg" skämtade Kayla som fick alla att skratta.

"Du kan vara lugn, jag kommer inte röra den" sa jag utan att sluta skratta.

Alla vi skrattade en stund innan Kayla gick fram till sin högtalare. Hon kopplade in mobilen och en låt spelades upp. Det var en låt som var lite blandat bra och dålig enligt mig.

Alla flickor.

"Han har bakåtslickat hår
Han tar varje chans han får
Men jag, vet att han har en hemlighet
Som ingen vet
Han står här utanför min dörr
Och tror att allting kan bli som förr
Men jag, vet att han har en hemlighet
Som ingen vet" sjung Kayla glatt med och dansade.

"En kvinnokarl som utger sig
Att han är gåvan just till dig
Han är stadens lustlakej
När han går förbi då tystnar musiken
Hans magi gör ingen besviken
Han ger alla flickor vad de vill ha (Alla flickor vad dom vill ha)
När han går förbi då stannar trafiken
Skapar värsta kalabaliken
Han ger alla flickor vad de vill ha
Alla flickor utom jag
Han har ett leende av guld
Han är mannen utan skuld
Men jag, vet att han har en hemlighet
Som ingen vet" sjöng även Selena och Ylvali medan dom dansade som galningar.

Dom tre sjöng, jag skrattade och Evin och Cornelia kollade konstigt på dom. Vilket jag kan fatta, för dom kommer från skogen så dom vet inte vad det är för låt. Eller Evin kan jag fatta, men Cornelia fattar jag inte. För hon borde veta vad det är för låt om hon verkligen känner min mamma.

Men iallafall låtar spelades, efter den kom Waka waka, sen kom Fångad av en stormvind och många fler. Vi dansade, sjöng, skrattade och hoppade. Vi hade verkligen roligt, tills killarna skulle ringa.

"Hej killar" sa Kayla glatt när hon svara, eftersom det var hennes mobil som ringde.

"Hej tjejer" sa Alexandre och log.

Man kan säga såhär, dom ringde på FaceTime och det slutar med att jag, Kayla och Cornelia rodnar. För dom sitter i sängen med bara överkroppar. Derek sitter i Lukas knä och Ethan i Alexander's knä. Fast dom hade ju pyjamas på sig såklart. Och Ayden sitter mellan Alexander och Lukas.

Kidnappad och lite magi (redigerar)Där berättelser lever. Upptäck nu