Kapitel ... Det här är inte sant

281 7 0
                                    

Idag är dagen kommen, idag ska äntligen Lukas och jag gifta oss. Nerverna tar på allvar kål på mig just nu. Man kan säg att fjärilarna i magen, får mig att nästan vilja spy. Alla hemska tankar på vad som kan hända, får mig i panikläge vilket sekund som helst. Allt tjat om att allt kommer gå bra, får mig faktiskt nästan på gränsen att hyperventilera.

Med andra ord: dagen började inte alls bra på min perfekta dag. Men som dom fantastiska tjejerna jag har, lyckades dom tillslut att lugna mig. Vet ni varför? För dom satte på min älsklingslåt. Du finns inom mig. Ja man förstår varför dom är mina systrar och min bästa vän.

När jag då hade lugnat ner mig, så börjar vi med allt som behövdes göra. Vilket är:

1. Se till att få något i magen.
2. Dubbelkolla så inget saknas, behöver ändras på klänningarna eller vad som helst som vi kan dubbelkolla.
3. Sminka oss och fixa våra frisyrer.
4. Fixa en liten extra sak med brudbuketten.
5. Se till att flickorna tar på sig sina kläder och får något att äta.
6. Vänta på att Cornelia ska komma så vi kan åka.

Listan är faktiskt längre, men jag kortade ner det lite granna. Vi la oss tidigt igår, typ vid 17-18 tiden och vaknade idag prick klockan 5 i morse. Vi började med en liten spa stund i typ en timme.

Då badade vi i bubbelpoolen som Kayla hade, då vi är hemma hos henne och Alexander. Efter det hade vi ansiktsmasker, medan vi fick både manikyr och pedikyr. Till sist fick vi massage, vilket var helt fantastiskt.

Mormor höll på att göra frukost till oss så länge. Inget märkvärdigt liksom. Men det luktade så gått att magen nästan slog volter. Jag vet inte vad det är med henne. Men hon kan göra något enkelt, som att koka ägg, och kan få det att lukta så sjukt gott.

Jag vet ju att hon kommer från skogen och att den är magisk. Men jag börjar undra om hon själv är magisk, fast jag vet att hon egentligen är en vanlig människa. Vad Lukas har sagt till mig, så är det endast trollkarlar, häxor och dom med kungligt blod som kan all magi. Medans vissa väsen, tillexempel som enhörningar, alver och älvor har sin egna sorts magi.

Men han har också sagt att när jag väl blir hans prinsessa på riktigt, kommer även jag få en gåva inom snar framtid. Vet inte om han menar att även jag kommer bevittna magi, eller något annat sånt. Isåfall blir det svårt då jag inte är född med det. För det är tydligen svårt att kontrollera magin om man inte är född med den.

"Okej nu är det bara några timmar kvar, för snart blir din stilige prins, just DIN stilige prins för alltid" utbrast Selin ivrigt och armbågade mig.

Det fick alla oss att skratta medans vi följde den ljuvliga doften av allt som mormor lagar. När vi äntligen kom in i köket och satt oss runt bordet, hade jag faktiskt börjat rodna lite och log rätt gulligt. För hon har rätt, nu är det bara några timmar kvar tills jag officiellt blir hans. Fjärilarna blev faktiskt mer och mer, vilket gjorde mig mer orolig.

"Alexia, sluta med det där! Det här är din stora dag och då ska du vara positiv, drömmande och så glad att dom enda tårarna som kommer synas, är tårar av ren lycka" sa Kayla och kramade om mig med ett stort leende.

"Precis gumman, idag är din dag och då ska du inte vara annat än överlycklig" sa mormor och gav oss alla varsin tallrik.

Vi hade först pannkakor i olika smaker. Både blåbär, banan, kokos och ananas. Med topping av honung och fruktsallad. Salladen bestod av kiwi, banan, äpple, päron, vindruvor och mango. Det bästa jag och mina systrar vet. Fast eftersom Kayla inte gillar banan eller mango, så fick hon en egen fruktsallad och extra blåbärspannkakor.

Kidnappad och lite magi (redigerar)Where stories live. Discover now