Kapitel... Tur i oturen

816 15 0
                                    

~3 veckor och 4 dagar~

Vi lyckades säga att jag väntade ett barn till Ally utan att hon skrek av glädje, eller iallafall inte när vi var i närheten. Man såg ganska bra hur magen började växa lite men inte så bra och allt verkade bra när vi var hos barnmorskan förra veckan.

Klockan var nu midnatt och jag låg i min säng och sov sött, Aurora låg på golvet bredvid och drömmer sött så hon låg och sprattlade med tassarna. Jag vaknade hastigt upp av att dörren slogs igen men att ingen var i rummet eller verkar ha varit här.

Jag kollade om Aurora fortfarande låg bredvid sängen -ifall att hon hade gått ut och råkat stänga dörren- men hon låg fortfarande på samma plats och drömde. En liten oro växte i kroppen, men jag släppte det och la mig ner igen.

Men hann inte blunda innan jag hörde något igen och jag satte mig upp igen med blicken som spanade runt hela rummet, men det fanns ingenting konstigt eller ovanligt som förut.

"Okej" sa jag tyst och lite tveksamt.

Försiktigt så reste jag mig upp från sängen och gick runt i rummet för att kolla så att ingen gömmer sig, men såg ingenting. Det fick så mig att sucka. Jag skulle precis gå tillbaka till sängen när någon täckte för min mun med en stor hand, panikslaget försökte jag komma loss men det gick inte.

Aurora vaknade -som tur var- av att hon hörde mig ropa på henne med handen för min mun. Hon sprang till mig och morrade till den andra personen och försökte attackera hen men hen försökte sparka bort henne.

"Försvinn din hundskrälle" sa personen argt och jag kände direkt igen den där hemsöka rösten.

"Kim" mumlade jag i hans hand.

Han försökte dra ut mig från rummet men jag försökte slita mig loss och Aurora försökte attackera honom, men hon kunde inte för Kim försökte sparka bort henne eller använde mig som sköld.

Oturligt nog så lyckades han få ut mig från rummet och försökte nu få ut mig från huset utan att bli upptäckt. Aurora lyckades bita honom i benet och -utan att tänka sig för- släppte han handen som var för min mun så jag la fort två fingrar i munnen och visslade.

Men hann vissla i någon sekund innan Kim la handen för min mun igen och försökte få ut mig. Då såg jag till min lättnad hur Balto kom springandes ut från Lukas rum och såg mig, så både Aurora och Balto försökte få loss mig. Men Kim hann få ut mig ur huset och upp på sin häst.

Han knöt fast mina armar så dom var runt hans midja och galopperade iväg. Balto följde efter och Aurora sprang in för att antagligen väcka Lukas, medan jag försökte lugna ner mig lite och ändå försöka komma loss från repen.

———————————

Efter en stund när vi hade kommit lite längre in i skogen hade Balto kommit ikapp oss och ställde sig framför hästen så den stegrade. Som tur är så tappade Kim balansen lite och det kunde jag utnyttja. Jag åkte smidigt av hästen med Kim med mig, men han landade inte lika bra som jag gjorde utan han landade på sin rumpa.

Hästen sparkade honom i ansiktet så han blev medvetslös och jag drog upp mina armar så jag kom loss från honom. Balto sprang till mig och jag klappade honom.

"Tack Balto" sa jag och log.

Balto flåsade och slickade mig i ansiktet medan jag log mot honom, vi började gå tillbaka för att vi inte ville vara där när Kim vaknade igen. Och under tiden när vi gick försökte jag få loss repet från handlederna, men dom satt åt som berget. Men jag brydde mig inte för jag skulle få upp repen oavsett vad.

Kidnappad och lite magi (redigerar)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ