κεφάλαιο 78

11.7K 351 154
                                    

Το βλέμμα του Χάρρυ ακολουθεί το δικό μου και τα μάτια του ανοίγουν διάπλατα μόλις τη βλέπει. Πάει να πιάσει το χέρι μου αλλά τραβιέμαι.

"Τι στο καλό σκεφτόσουν;!" Φωνάζει μόλις την πλησιάζουμε. Θέλω να ανοίξει η Γη να με καταπιεί.

"Εγώ.. τι;" δεν ξέρω πόσα ξέρει οπότε δεν μιλάω. Τα μαλλιά της λάμπουν περισσότερο, στρώνουν καλύτερα στο τέλειο πρόσωπό της.

"Τι σκεφτόσουν Τερέσσα;! Ο Νώα με απέφευγε τις τελευταίες δύο εβδομάδες μέχρι που συνάντησα την κυρία Πόρτερ στο μανάβικο και ξέρεις τι μου είπε; Όχι έχε χωρίσει! Γιατί δεν μου το είπες; Έπρεπε να το μάθω με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο;!" φωνάζει.

"Δεν είναι και τόσο σοβαρό. Χωρίσαμε."της λέω και αναστενάζει.

"Δεν είναι σοβαρό; Εσύ και ο Νώα είστε ζευγάρι εδώ και χρόνια, είναι καλός για εσένα Τέσσα. Έχει μέλλον και προέρχεται από μια εξαιρετική οικογένεια! Ευτυχώς, του μίλησα και δέχτηκε να σε δεχτεί πίσω, παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά σου."

Ο θυμός βράζει μέσα μου. "Τι; Αν δεν θέλω να είμαι μαζί του, δεν θα είμαι. Και τι σχέση έχει από τι οικογένεια κατάγεται; Αυτό που θα έπρεπε να σε νοιάζει είναι η ευτυχία μου. Πώς τόλμησες να του μιλήσεις γι'αυτό; Είμαι ενήλικας!"την σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα. Ο Χάρρυ με ακολουθεί και εκείνη μπαίνει σαν σίφουνας μετά από εμάς.

"Δεν έχεις ιδέα πόσο γελοία ακούγεσαι! Και εμφανίζεστε εδώ με... αυτό.. αυτόν.... τον πανκ! Κοίτα τον Τέσσα! Αυτός είναι ο τρόπος σου για να επαναστατήσεις; Σου έχω κάνει κάτι για να με μισείς;"

"Δεν έχει να κάνει με εσένα! Γιατί πρέπει όλα να έχουν σχέση με εσένα;" κρατάω με το ζόρι τα δάκρυα μου. Το σιχαίνομαι που όταν θυμώνω κλαίω, με κάνει να φαίνομαι αδύναμη, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω. Ο Χάρρυ στέκεται μπροστά στη συρταριέρα μου με το σαγόνι σφιγμένο και τα χέρια, βαθιά στις τσέπες του. Αν ήξερε πως ο πατέρας του Χάρρυ είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου και βγάζει πολλά περισσότερα χρήματα από τους γονείς του Νώα.. Δεν θα της το πω, τα χρήματα δεν έχουν σχέση.

"Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με το μέλλον σου! Πρέπει να σκεφτείς το μέλλον σου, όχι το πως νιώθεις τώρα. Ξέρω ότι σου φαίνεται διασκεδαστικός και επικίνδυνος, αλλά δεν υπάρχει μέλλον εδώ! Όχι μ'αυτόν...μαύτο το φρικιό!"δείχνει τον Χάρρυ.

Πριν καταλάβω τι κάνω, βρίσκομαι ακριβώς μπροστά από τη μητέρα μου. "Μην μιλάς έτσι γι'αυτόν!"ουρλιάζω. Ο Χάρρυ κάνει ένα βήμα μπροστά, πιάνοντας με από τους ώμους και απομακρύνοντας με από αυτήν. Τα μάτια της είναι διάπλατα ανοιχτά και κόκκινα.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα