κεφάλαιο 58

15.4K 380 43
                                    

Από την Anna Todd: (Για όσους αναρωτιούνται ποια φαντάζομαι ως Τέσσα, είναι η Indianna Evans. Όπως ήταν στο blue lagoon, όχι στο Η2Ο και ο Νώα είναι ο Zach Roerig από το Vampire Diaries.)

Αφού έχω ξαπλώσει για λίγα λεπτά στα χέρια του Χάρρυ, αρχίζω να ξανασκέφτομαι την συμφωνία μου, να μείνω μαζί του απόψε.

"Δεν έχω τα βιβλία μου, ούτε οδοντόβουρτσα. Και δεν έχω κάνει μπάνιο."του λέω. Αναστενάζει και ανασηκώνεται, ξετυλίγοντας τον εαυτό του από εμένα.

"Μπορούμε να πάρουμε τα βιβλία σου το πρωί πριν πας στο μάθημα, ή μπορούμε να πάμε να τα πάρουμε τώρα, αρκεί να γυρίσεις εδώ μαζί μου. Το υποσχέθηκες. " μου υπενθυμίζει χαμογελώντας. Τα χείλη του συναντάνε το σαγόνι μου, μοιράζοντας φιλιά κατά μήκος. Τα χείλη του στο δέρμα μου κάνουν την κρίση μου να εξαφανιστεί. Ξέρει ακριβώς τι κάνει.

"Και τι θα γίνει με το μπάνιο;"του υπενθυμίζω.

"Μπορείς να κάνεις εδώ, κάτω."

"Στο σπίτι της αδελφότητας; Ποιος ξέρει ποιος μπορεί να μπει μέσα;"

"Πρώτων, η πόρτα κλειδώνει, και δεύτερων, θα σε συνοδέψω φυσικά."σημειώνει.

Εκνευρίζομαι με τον τόνο του αλλά το αγνοώ. "Καλά. Αλλά θέλω να κάνω μπάνιο τώρα, πριν πάει πολύ αργά."

Γνέφει καταφατικά και σηκώνεται για να βάλει το τζιν του. Κατεβαίνω από το κρεβάτι και κάνω το ίδιο, χωρίς να βάλω εσώρουχο. Δεν μου αρέσει η ιδέα να βάλω τα ίδια ρούχα αύριο, αλλά αφού ο Χάρρυ θα με πάει το πρωί στο δωμάτιο θα τα αλλάξω τότε.

"Χωρίς εσώρουχο;" μειδιά και γυρίζω τα μάτια μου.

"Έχεις σαμπουάν; Δεν έχω ούτε βούρτσα."αρχίζω να αγχώνομαι σκεπτόμενη όλα αυτά που δεν έχω. "Μπατονέτες; Οδοντικό νήμα;"συνεχίζω.

"Ηρέμησε, έχουμε μπατονέτες και νήμα. Μπορεί να έχουμε και καμία περίσσια οδοντόβουρτσα και ξέρω πως υπάρχουν δύο-τρεις βούρτσες εκεί μέσα. Λογικά θα υπάρχουν και εσώρουχα σε όλα τα νούμερα αν θέλεις κανένα."με πληροφορεί.

"Εσώρουχα;"ρωτάω πριν αντιληφθώ πως εννοεί ότι έχουν ξεμείνει από αλλά κορίτσια.
"Ξέχνα το."λεω πριν αρχίσει τις εξηγήσεις. Ελπίζω να μην έχει καμία περίεργη συλλογή από εσώρουχα όλων των κοριτσιών με τα οποία έχει κοιμηθεί.

Με οδηγεί στο μπάνιο. Είναι πιο άνετα απ'ότι πίστευα, μάλλον επειδή έχω ξανάρθει εδώ μερικές φορές.

Ο Χάρρυ ανοίγει το νερό και βγάζει τη μπλούζα του.

"Τι κάνεις;" ρωτάω.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα