κεφάλαιο 75

12.9K 352 41
                                    

"Τι;" ψιθυρίζω, αγνοώντας το πονηρό του χαμόγελο.

"Θέλω να μπω μαζί σου."λέει. Τα δάχτυλα του πιάνουν το τέλος της μπλούζας του, τραβώντας την πάνω από το κεφάλι του και με προσπερνάει για να ανοίξει το νερό.

"Δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο μαζί, έτσι απλά. Είμαστε στο σπίτι του πατέρα σου και ο Λίαμ με την Ντανιέλ θα γυρίσουν από λεπτό σε λεπτό."λέω. Το παντελόνι του είναι στο πάτωμα μαζί με το εσώρουχο του ενώ μπαίνει στο νερό. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι τον κοιτάζω επίμονα, μέχρι που κλείνει απότομα την κουρτίνα, κρύβοντας το τέλειο σώμα του, το οποίο θαύμαζα.

"Το ζεστό μπάνιο δεν είναι ό,τι καλύτερο μετά από μια κουραστική ημέρα;"Ή φωνή του δεν βγαίνει καθαρή από το νερό αλλά μπορώ να ακούσω το πονηρό χαμόγελό του.

"Δεν ξέρω, γιατί ένα αγενές γυμνό αγόρι έκλεψε το μπάνιο μου."αναστενάζω και τον ακούω να σιγογελάει.

"Ένα σέξυ αγενές γυμνό αγόρι;" αστειεύεται. "Απλά έλα μέσα πριν τελειώσει το ζεστό νερό."

"Εγώ.. "θέλω να μπω αλλά το να κάνω μπάνιο με κάποιον άλλον είναι τόσο προσωπικό, υπερβολικά προσωπικό.

"Έλα τώρα, ζήσε λίγο. Είναι απλά ένα μπάνιο."λέει και ανοίγει την κουρτίνα. "Σε παρακαλώ."απλώνει το χέρι του και εγώ κοιτάζω τον μακρύ, γεμάτο μελάνι κορμό του που γυαλίζει από το νερό που τρέχει στο δέρμα του.

"Καλά."ψιθυρίζω και γδύνομαι ενώ παρακολουθεί κάθε μου κίνηση. "Σταμάτα να με κοιτάς."τον μαλώνω και εκείνος παριστάνει τον πληγωμένο, τοποθετώντας το χέρι του στην καρδιά.

"Αμφισβητείς την ευγένεια μου;"γελάει και γνέφω αργά, προσπαθώντας να κρύψω το χαμόγελο μου.

"Με προσβάλλεις."απλώνει το χέρι του για να με βοηθήσει να μπω μαζί του. Δεν το πιστεύω, ότι κάνω μπάνιο μαζί του. Κάνω ότι μπορώ για να καλύψω το σώμα μου ενώ τον περιμένω να μου κάνει χώρο μέσα στο νερό.

"Είναι παράξενο που λατρεύω το ότι με ντρέπεσαι ακόμη;"λέει, κάνοντας με να χαλαρώσω. Μένω ήσυχη και εκείνος ευγενικά τραβάει τα χέρια μου για να μπω στο νερό. Το κεφάλι του κατεβαίνει και πιπιλάει τον ώμο μου.

"Το βρίσκω τόσο ελκυστικό που ενώ είσαι τόσο ντροπαλή και αθώα, με αφήνεις να σου κάνω τόσο βρώμικα πράγματα." Η ανάσα του καίει περισσότερο από το νερό. Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου, ενώ τα δικά του επεξεργάζονται το γυμνό μου σώμα.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα