κεφάλαιο 68

13.2K 351 111
                                    

Μόλις το μάθημα τελειώνει, αποχαιρετώ τον Λίαμ και πηγαίνω κατευθείαν στον καθηγητή μου για να δικαιολογήσω τις απουσίες μου. Με συγχαίρει για την πρακτική και μου λέει ότι παρέλειψε την περίληψη του βιβλίου. Προσπαθώ να διατηρήσω τη συζήτηση μας μέχρι ο Χάρρυ να βγει από την αίθουσα.

Όταν γυρίζω στην εστία, απλώνω τα βιβλία και τις σημειώσεις μου στο κρεβάτι. Προσπαθώ να μελετήσω αλλά είμαι νευρική περιμένοντας τη Στεφ, τον Χάρρυ ή οποιονδήποτε από τους άλλους μπαινοβγαίνουν στο δωμάτιο μου να κάνουν την εμφάνισή τους. Φυλάζω τα πράγματα στη τσάντα μου και βγαίνω στο αμάξι. Θα πάω να μελετήσω κάπου αλλού. Ίσως σε κάποια καφετέρια. Οδηγώντας στην πόλη, παρατηρώ μια μικρή γωνιακή βιβλιοθήκη, δεν υπάρχουν πολλά αμάξια στο πάρκινγκ οπότε στρίβω μέσα. Διασχίζω τη βιβλιοθήκη και κάθομαι στη πίσω μεριά, δίπλα σε ένα παράθυρο. Βγάζω τα βιβλία και τις σημειώσεις μου και αρχίζω το διάβασμα. Για πρώτη φορά, μπορώ να μελετήσω στην ησυχία μου, χωρίς αποσπάσεις. Αυτό θα είναι το νέο μου καταφύγιο, το καλύτερο μέρος για μελέτη.

"Δεσποινίς, κλείνουμε σε πέντε λεπτά." Η ηλικιωμένη βιβλιοθηκάριος με ενημερώνει. Κλείνουν; Κοιτάζω έξω από το παράθυρο κι είναι σκοτεινά. Ούτε που κατάλαβα ποτέ βράδιασε. Θα πρέπει να έρχομαι εδώ συχνότερα.

"Εντάξει, σας ευχαριστώ. " απαντάω και μαζεύω τα πράγματα μου. Έχω ένα μήνυμα από τον Ζέυν.

*Ήθελα μόνο να σου πω καληνύχτα. Ανυπομονώ για τη Παρασκευή.*

*Είσαι πολύ γλυκός, ευχαριστώ. Ανυπομονώ κι εγώ.*απαντώ.

Η Στεφ δεν είναι στο δωμάτιο όταν επιστρέφω οπότε βάζω τις πιτζάμες μου και πιάνω τα Ανεμοδαρμένα Ύψη. Με παίρνει γρήγορα ο ύπνος , ονειρευόμενη τον Χίθκλιφ και τους βάλτους.

Η Πέμπτη περνάει ήρεμα. Ο Χάρρυ με αγνοεί κατά τη διάρκεια των μαθημάτων κι κάνω το ίδιο. Το απόγευμα το περνάω στη βιβλιοθήκη μέχρι να κλείσει ξανά και πηγαίνω για ύπνο νωρίς, προετοιμαζόμενη για το άναμμα της φωτιάς την Παρασκευή.

Πραγματικά ανυπομονώ να γνωρίσω τη κοπέλα του Λίαμ απόψε, όπως και να δω την Κάρεν και τον Κεν. Τους συμπαθώ πραγματικά. Όταν ξύπνησα τη Παρασκευή είχα ένα μήνυμα από τον Λίαμ ότι δεν θα έρθει καθόλου στο πανεπιστήμιο σήμερα μιας που η Ντανιέλ θα φτάσει νωρίτερα απ'ότι περίμενε. Σκέφτομαι να κάνω κοπάνα στη λογοτεχνία αλλά το μετανιώνω. Δεν θα επιτρέψω στον Χάρρυ να χαλάσει όλη τη ζωή μου.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα