κεφάλαιο 34

13.6K 391 186
                                    

"Τι πράγμα;"προσπαθώ να απομακρυνθώ αλλά η λαβή του είναι πολύ δυνατή. Πρέπει να παράκουσα.

"Με άκουσες."

"Όχι, είμαι σίγουρη πως άκουσα λάθος."

"Όχι, με κάνεις να νιώθω πράγματα που δεν έχω ξανανιώσει. Δεν ξέρω πως να τα χειριστώ Τέσσα. Έτσι κάνω το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω καλά, το οποίο είναι να γίνομαι μαλάκας."για άλλη μια φορά πιάνω τον εαυτό μου σε έκσταση.

"Αυτό δεν θα λειτουργούσε ποτέ Χάρρυ, είμαστε τόσο διαφορετικοί. Εγώ έχω ήδη αγόρι και εσύ δεν κάνεις σχέσεις, θυμάσαι;"

"Δεν είμαστε και τόσο διαφορετικοί, έχουμε πολλά κοινά. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, τα βιβλία για παράδειγμα."Λέει. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω την ιδέα του Χάρρυ να προσπαθεί να με πείσει ότι ταιριάζουμε.

"Δεν κάνεις σχέσεις."του ξαναυπενθυμίζω.

"Το ξέρω, αλλά θα μπορούσαμε να... είμαστε φίλοι;" Νάτο πάλι. Γυρίσαμε πίσω από που ξεκινήσαμε.

"Εσύ δεν είχες πει πως δεν γίνεται να είμαστε μόνο φίλοι; Δεν θα γίνω φίλη σου, ξέρω τι εννοείς με αυτό. Θες όλα τα προτερήματα του να είσαι το αγόρι μου χωρίς να έχουμε πραγματική σχέση." ανακάθεται, γέρνει στο τραπέζι και χαλαρώνει τη λαβή του.

"Γιατί είναι τόσο κακό; Γιατί θες την ταμπέλα;"

"Επειδή Χάρρυ, έχω αυτοσεβασμό. Δεν θα γίνω το παιχνίδι σου, ειδικά αν αυτό συμπεριλαμβάνει να μου φέρεσαι σαν σκουπίδι. Είμαι αλλού Χάρρυ."

"Και πάλι, κοίτα που είσαι τώρα."έχει δίκιο. Δεν μπορώ να αρνηθώ πως έχει δίκιο αλλά δεν μπορώ, ούτε συμφωνώ να συμφωνήσω να γίνω φίλη του με προτερήματα.

"Τον αγαπώ και με αγαπάει."λέω και παρακολουθώ την έκφραση του Χάρρυ να αλλάζει. Με αφήνει και σκοντάφτει στην καρέκλα.

"Μην μου το ξαναπείς αυτό."τραυλιζει.

Είχα σχεδόν ξεχάσει πόσο μεθυσμένος είναι. Μιλάει γρηγορότερα από ποτέ.

"Μου τα λες όλα αυτά επειδή έχεις πιει, από αύριο θα με μισείς πάλι."

"Δεν σε μισώ."εύχομαι να μην είχε αυτή την επιρροή πάνω μου. "Αν με κοιτάξεις στα μάτια και μου πεις πως θες να σε αφήσω ήσυχη και να μην σου ξαναμιλήσω ποτέ, θα το κάνω. Στ'ορκίζομαι, από εδώ και στο εξής δεν θα σε πλησιάσω ξανά, αλλά ζήτα το."

Ανοίγω το στόμα μου για να του το πω. Να του πω να μείνει μακριά μου, να του πω πως δεν θέλω να τον ξαναδώ.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα