κεφάλαιο 73

13.6K 352 4
                                    

Το ελαφρύ ροχαλητό του Χάρρυ με ξυπνάει, τα χείλη του είναι κολλημένα στο αυτή μου. Η πλάτη μου ακουμπάει στο στήθος του και τα πόδια μας είναι μπερδεμένα. Οι χθεσινοβραδινές αναμνήσεις με κάνουν να χαμογελάσω, πριν πάρει τη θέση της χαράς μου ο φόβος. Θα νιώθει το ίδιο στο φως της μέρας; Ή θα με βασανίσει και θα με κοροϊδεύει που προσφέρθηκα να του δωθώ; Γυρίζω προσεκτικά για να τον κοιτάξω, για να εξετάσω την τέλεια παρουσία του ενώ το μόνιμα συνοφρύωμα ανάμεσα στα φρύδια του έχει μαλακώσει από τον ύπνο. Απλώνω το χέρι μου και χαϊδεύω με τον δείκτη μου το σκουλαρίκι στο φρύδι του και έπειτα τη μελάνια στο μάγουλο του. Το χείλος του φαίνεται καλύτερα, όπως και οι αρθρώσεις του αφού τελικά με άφησε να τον περιποιηθώ εχτές το βράδυ.

Τα μάτια του ανοίγουν ενώ το δάχτυλο μου περνάει από τα χείλη του. "Τι κάνεις;"ρωτάει. Δεν μπορώ να αποκωδικοποιήσω το ύφος του, κι αυτό με κάνει νευρική.

"Συγγνώμη...εγώ απλά.."δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω τι διάθεση έχει, αφού κοιμηθήκαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

"Μη σταματάς."ψιθυρίζει και κλείνει τα μάτια του ξανά. Λίγο από το βάρος στο στήθος μου εξαφανίζεται και χαμογελάω πριν αρχίσω να διαγραφώ το περίγραμμα τον χειλιών του ξανά, προσέχοντας να αποφύγω τις πληγές του.

"Τι θα κάνεις σήμερα;"ρωτάει λίγα λεπτά αργότερα, ανοίγοντας τα μάτια του.

"Βασικά, έχω κανονίσει με τη Κάρεν να δουλέψουμε στο θερμοκήπιο της έξω."του λέω και ανακάθεται.

"Όντως;"πρέπει να είναι νευριασμένος. Ξέρω ότι δεν συμπαθεί την Κάρεν, αν και είναι μια από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

"Ναι."μουρμουρίζω.

"Καλά λοιπόν, υποθέτω πως δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το αν θα σε συμπαθήσει η οικογένεια μου, σε συμπαθούν περισσότερο απ'ότι εμένα."γελάει και τρίβει το αποτύπωμα του αντίχειρα του κατά μήκος του μάγουλού μου κάνοντας με να ανατριχιάσω.
"Το πρόβλημα είναι πως αν συνεχίσω να έρχομαι εδώ, ο πατέρας μου μπορεί να αρχίσει να πιστεύει ότι όντως τον συμπαθώ."λέει. Η φωνή του είναι ανάλαφρη όμως τα μάτια του σκοτεινά.

"Ίσως θα μπορούσες να κάτσεις με τον μπαμπά σου όσο εγώ και η Κάρεν είμαστε έξω."προτείνω. Μπορεί να με αποκεφαλίσει.

"Όχι, με τίποτα. Θα γυρίσω στο σπίτι μου, στο πραγματικό μου σπίτι και θα περιμένω να τελειώσεις."μουγκρίζει.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα