κεφάλαιο 57

15.6K 398 163
                                    


Τα δάχτυλα του Χάρρυ ανεβαίνουν πιο ψηλά μέσα από τη μπλούζα μου, κάνοντας την ανάσα μου γρηγορότερη. Ένα χαμόγελο διαγράφεται στο όμορφο πρόσωπο του όταν το συνειδητοποιεί.

"Ένα άγγιγμα και αμέσως λαχανιάζεις." Η βραχνή του φωνή ψιθυρίζει. Ανασηκώνεται, απομακρύνοντας τα πόδια μου από τα δικά του ώστε να μπορέσει να φέρει το στόμα του στον λαιμό μου. Η γλώσσα του χαράζει μια ευθεία στον λαιμό μου κι εγώ τρέμω. Τα δάχτυλα μου είναι θαμμένα στις μπούκλες του και τις τραβάω καθώς εκείνος πιπιλάει το δέρμα μου. Το ένα του χέρι γλιστράει προς τα κάτω, ανάμεσα στα πόδια μου, όμως αρπάζω τον καρπό του για να τον σταματήσω.

"Τι συμβαίνει;"ανασαίνει.

"Τίποτα.. να, απλά σκέφτηκα πως ίσως θα μπορούσα να κάνω εγώ κάτι για εσένα αυτή τη φορά."κοιτάζω αλλού. Τα δάχτυλα του πιάνουν το πηγούνι μου αναγκάζοντας με να τον κοιτάξω. Προσπαθεί να κρύψει ένα χαμόγελο αλλά εγώ το βλέπω.

"Και τι θα ήθελες να κάνεις για εμένα;"

"Να.. σκέφτηκα πως ίσως θα μπορούσα να κάνω αυτό που λέγαμε τις προάλλες." Δεν ξέρω γιατί ντρέπομαι τόσο πολύ ενώ ο Χάρρυ λέει οτιδήποτε σκέφτεται. Όμως η λέξη 'πίπα' δεν συμπεριλαμβάνεται στο λεξιλόγιο μου.

"Θέλεις να γλείψεις το πουλί μου;"ρωτάει, φανερά έκπληκτος. Είμαι επισήμως τρομοκρατημένη.

"Εεεμ... ναι. Εννοώ, αν το θέλεις." ελπίζω, καθώς η σχέση μας θα εξελίσσεται να μπορώ να του τα λέω αυτά.

"Φυσικά και θέλω. Ήθελα τα χείλη σου γύρω μου από την πρώτη στιγμή που σε είδα."λέει. Νιώθω παραδόξως κολακευμένη από αυτό το ώμο σχόλιο.
"Είσαι σίγουρη όμως; Έχεις... έχεις ξαναδεί ποτέ σου πουλί;" Ξέρω πως γνωρίζει την απάντηση, ίσως προσπαθεί απλά να μου το υπενθυμίσει..

"Φυσικά και έχω. Όχι αληθινό, αλλα φωτογραφίες, και μια φορά μπήκα στο σπίτι του γείτονα την ώρα που έβλεπε πορνό."του λέω και πνίγει ένα γέλιο.

"Σταμάτα να με κοροϊδεύεις."τον προειδοποιώ.

"Δεν σε κοροϊδεύω, μωρό μου, με συγχωρείς. Είναι που δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ καμία με τόση λίγη εμπειρία. Όμως αυτό είναι καλό, σου τ'ορκίζομαι. Μόνο που, μερικές φορές η αθωότητά σου με ξαφνιάζει λίγο. Ωστόσο, μιας και το συζητάμε, είναι φοβερά διεγερτικό που είμαι ο μόνος που σε έχω κάνει να τελειώσεις, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σου." δε γελάει αυτή τη φορά, πράγμα που με κάνει να νιώθω καλύτερα.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα