κεφάλαιο 31

13.4K 375 48
                                    

"Δεν είναι και τόσο κακός, νομίζω.. "λέει ο Νώα και γελάω."Τιι;"μου σηκώνει το φρύδι του.

"Τίποτα, με εκπλήσσεις. " λέω και ξαπλώνω στο στήθος του. Ο ηλεκτρισμός που είχε κυριαρχήσει στο δωμάτιο προηγουμένως, τώρα έχει εξαφανιστεί.

"Δεν λέω πως θα έκανα παρέα μαζί του, αλλά ήταν φιλικός."

"Ο Χάρρυ είναι κάθε άλλο παρά φιλικός."λέω, γελάει και περνάει το χέρι του στην πλάτη μου. Αν ήξερε μόνο τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εμένα και τον Χάρρυ, ο τρόπος που με φιλούσε, ο τρόπος που βογκούσα το όνομα του ενώ... Θεέ μου Τέσσα, σταμάτα. Σηκώνω το κεφάλι μου και φιλάω το σαγόνι του Νώα, κάνοντας τον να χαμογελάσει. Θέλω να με κάνει να νιώσω όπως με έκανε να νιώθω ο Χάρρυ. Ανακάθομαι ετσι ώστε να τον κοιτάζω. Πιάνω το πρόσωπο του στα χέρια μου και κολλάω τα χείλη μου στα δικά του. Το στόμα του ανοίγει και με φιλάει. Τα χείλη του είναι μαλακά, όπως και το φιλί του. Χρειάζομαι τη φωτιά, το πάθος. Δένω τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του και ανεβαίνω στα πόδια του.

"Ουάου Τέσσα, τι κάνεις;"ρωτάει και προσπαθεί να με κατεβάσει ευγενικά.

"Τι; Τίποτα, ήθελα μόνο να... να φασωθούμε νομίζω."λέω και ρίχνω το βλέμμα μου. Δεν νιώθω συχνά ντροπή μπροστά στον Νώα, αυτό είναι όμως ένα θέμα το οποίο δεν αναφέρουμε συχνά.

"Εντάξει;"λέει και τον φιλάω ξανά. Νιώθω τη κάψα του αλλά όχι τη φωτιά. Αρχίζω να κουνάω τα χείλη μου, ελπίζοντας να ανάψω αυτή τη φλόγα. Τα χέρια του μετακινούνται στη μέση μου αλλά με πιέζουν μακριά, σταματώντας τις κινήσεις μου. Ξέρω πως συμφωνήσαμε να περιμένουμε τον γάμο, αλλά μόνο τον φιλάω. Πιάνω τα χέρια του, τα απομακρύνω και συνεχίζω να κουνιέμαι εναντίων του. Ανεξαρτήτως από το πόσες φορές προσπαθώ να τον φιλήσω σκληρότερα, το στόμα του μένει μαλακό και μετρημένο. Μπορώ να νιώσω ότι έχει ανάψει αλλά δεν κάνει κάτι γι'αυτό.

Ξέρω ότι το κάνω για όλους τους λάθος λόγους αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, το μόνο που θέλω είναι να ξέρω πως και ο Νώα μπορεί να μου κάνει ότι και ο Χάρρυ. Δεν είναι ο Χάρρυ που θέλω στη πραγματικότητα, είναι η αίσθηση...έτσι;

Σταματάω το φιλί μου με τον Νώα και γλιστράω από τα πόδια του.

"Αυτό ήταν καλό Τέσσα."γελάει και του ανταποδίδω. Ήταν 'καλό'. Είναι τόσο προσεκτικός, υπερβολικά προσεκτικός, αλλά τον αγαπώ. Πατάω το πλέι στην ταινία και σε μερικά λεπτά νιώθω τον εαυτό μου να αποκοιμιέται.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα