κεφάλαιο 53

14.4K 361 30
                                    

Η Κάρεν έχει φτιάξει ένα σωρό γλυκά για να φάμε. Τρώω μερικά ενώ συζητάμε με την για το ποσό της αρέσει η μαγειρική. Ο Λίαμ δεν είναι μαζί μας στην τραπεζαρία αλλά δεν φαίνεται να παρατηρεί κάνεις τίποτα περίεργο.

"Και εμένα μου αρέσει η μαγειρική, αλλά δεν είμαι και πολύ καλή."της λέω και γελάει.

"Θα μπορούσα να σε μάθω, εγώ είμαι κυρίως η μαγείρισσα εδώ."Τα μάτια της λάμπουν και χαμογελάω. Στα κάστανα της μάτια διαγράφεται η ελπίδα και νεύω.

"Υπέροχα."Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Την συμπωνώ, προσπαθεί πραγματικά να με γνωρίσει. Πιστεύει πως είμαι το κορίτσι του Χάρρυ και δεν μπορώ να της το χαλάσω. Ο Χάρρυ δεν έχει κάνει καμία κίνηση να το πει σε εκείνη και τον πατέρα του, κάτι που με κάνει να ελπίζω. Εύχομαι να ήταν όλη η ζωή μου σαν κι απόψε, απολαμβάνω να περνώ  χρόνο με τον Χάρρυ, τα μάτια του συχνά έψαχναν τα δικά μου όσο συζητούσα με τον πατέρα του και τη μητριά του. Είναι σε καλή διάθεση, εδώ και περίπου μια ώρα και ο αντίχειρας του χαϊδεύει τη ράχη των δαχτύλων μου, σε μια τρυφερή κίνηση που μου προκαλεί πεταλούδες στο στομάχι. Η βροχή συνεχίζει να πέφτει καταρρακτοδώς και ο αέρας φυσάει δαιμονισμένα.

Αφού τελειώνουμε το επιδόρπιο, ο Χάρρυ σηκώνεται από το τραπέζι. Τον κοιτάζω με απορία και σκύβει για να μου ψιθυρίσει κάτι στο αυτί.

"Έρχομαι, πάω στην τουαλέτα."λέει και χαμογελάω. Τον παρακολουθώ να απομακρύνεται και να χάνεται στον διάδρομο.

"Δεν ξέρουμε πως να σε ευχαριστήσουμε, είναι υπέροχο που έχουμε τον Χάρρυ εδώ, έστω για ένα δείπνο."λεει η Κάρεν και ο Κεν της σφίγγει το χέρι πάνω από το τραπέζι.

"Έχει δίκιο. Είναι υπέροχο σαν πατέρας να βλέπω τον μοναχογιό μου ερωτευμένο. Πάντοτε ανησυχούσα ότι δεν θα ήταν ικανός.. Ήταν ένα.. θυμωμένο παιδί."μουρμουρίζει ο Κεν κοιτώντας με.

Πρέπει να πρόσεξε ότι ανακάθομαι άβολα στη θέση μου. "Με συγχωρείς, δεν είχα σκοπό να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Απλά χαιρόμαστε που τον βλέπουμε ευτυχισμένο." Ευτυχισμένο; Ερωτευμένο; Μου κόβεται η ανάσα και ξεσπάσω σε βήχα. Το δροσερό νερό κυλάει από το ποτήρι στον λαιμό μου και με ανακουφίζει ενώ τους ανταποδίδω το βλέμμα. Νομίζουν ότι ο Χάρρυ είναι ερωτευμένος μαζί μου; Θα ήταν μεγάλη αγένεια αν έβαζα τα γέλια, όμως προφανώς δεν ξέρουν τον Χάρρυ.

Πριν προλάβω να απαντήσω, ο Χάρρυ γυρίζει και εγώ ευχαριστώ τω Θεώ που δεν αναγκάστηκα να απαντήσω στις γλυκές αλλά εσφαλμένες υποθέσεις τους.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα