κεφάλαιο 32

13.7K 389 18
                                    

Τρέχω ως το αμάξι του Νώα και το κινητό μου δονείται. Το μήνυμα του Λίαμ γράφει 'οδός Κορνέλ 2875'. Πληκτρολογώ τη διεύθυνση στον πλοηγό του κινητού μου, που λέει ότι η απόσταση είναι δεκαπέντε λεπτά και βγαίνω από το πάρκινγκ. Τι μπορεί να συμβαίνει εκεί για να με χρειάζεται ο Λίαμ; Εγώ και ο Χάρρυ ούτε που μιλάμε αυτή τη στιγμή. Ελπίζω ο Χάρρυ να είναι καλά και να μην είναι τραυματισμένος. Δεν μπόρεσα να καταλάβω από τι προερχόταν ο θόρυβος στο τηλέφωνο, ακουγόταν σαν κάτι να έσπασε. Όταν φτάνω είμαι τόσο μπερδεμένη όσο και όταν έφυγα από το δωμάτιο μου. Ο Νώα τηλεφώνησε δύο φορές και αγνόησα και τις δύο κλήσεις. Χρειάζομουν τις οδηγίες στην οθόνη για να φτάσω και πραγματικά, το συγχυσμένο ύφος στο πρόσωπο του όταν τον άφησα με στοιχειώνει.

Όλα τα σπίτια στον δρόμο είναι μεγάλα και μοιάζουν με επαύλεις. Ειδικά το συγκεκριμένο σπίτι είναι τρείς φορές μεγαλύτερο από το σπίτι της μητέρας μου. Είναι ένα παλιομοδίτικο πέτρινο σπίτι, έπαυλη για εμένα, με επικλινή αυλή, που το κάνει να φαίνεται σαν να ξεκουράζεται πάνω στον λόφο. Ακόμη και κάτω από τα φώτα του δρόμου είναι πανέμορφο. Πρέπει να είναι το σπίτι του πατέρα του Χάρρυ, αυτό είναι το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω αφού είναι και ο Λίαμ εκεί. Παίρνω μια βαθιά ανάσα, βγαίνω έξω και ανεβαίνω τα σκαλιά από το πεζοδρόμιο. Μόλις φτάνω, χτυπάω δυνατά τη σκούρα μαονένια πόρτα και αυτή ανοίγει σε δευτερόλεπτα.

"Τέσσα, ευχαριστώ που ήρθες. Ξέρω ότι έχεις παρέα. Είναι μαζί σου ο Νώα;"ρωτάει ο Λίαμ ενώ μου κάνει νόημα να μπω μέσα.

"Όχι, έμεινε στην εστία. Τι συμβαίνει; Που είναι ο Χάρρυ;"

"Στη πίσω αυλή. Είναι εκτός ελέγχου." Αναστενάζει.

"Και εγω είμαι εδώ επειδή...;"τον ρωτάω όσο πιο ευγενικά μπορώ. Τι σχέση έχει με εμένα το ότι ο Χάρρυ είναι εκτός ελέγχου;

"Δεν ξέρω, ξέρω ότι τον μισείς αλλά είναι μεθυσμένος και πολύ επιθετικός. Εμφανίστηκε εδώ και άνοιξε ένα μπουκάλι από το ουίσκι του πατέρα του. Έχει πιει πάνω από το μισό μπουκάλι! Και μετά άρχισε να σπάει πράγματα: όλα τα πιάτα της μητέρας μου, ένα ντουλάπι με ποτήρια, ουσιαστικά ότι έπεφτε στα χέρια του."

"Τι; Γιατί;"Ο Χάρρυ μου είχε πει ότι δεν πίνει.

"Ο πατέρας του μόλις του ανακοίνωσε ότι η μητέρα μου και εκείνος παντρεύονται.. " μου λέει λες και αυτό είναι η εξήγηση.

"Ναι και; Ο Χάρρυ δεν θέλει να παντρευτούν;"εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Ο Λίαμ με οδηγεί, διασχίζοντας τη μεγάλη κουζίνα και μου κόβεται η ανάσα μόλις αντικρίζω τον χαμό που έχει δημιουργήσει ο Χάρρυ. Σπασμένα πιάτα διάσπαρτα στο πάτωμα και ένα μεγάλο ξύλινο ντουλάπι είναι πεταμένο δίπλα του με τα τζάμια του, μερικά να λείπουν και αλλά να είναι θρύψαλα.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα