hoofdstuk 58

5.2K 208 38
                                    

{Mayce pov.}

Mijn ogen schieten van haar ogen naar haar lippen en weer terug. Bij haar gaat het precies hetzelfde.
Ik weet ik ben mooi om naar te kijken ;).

Ik ga langzaam dichter nar haar gezicht. Ze lijkt het niet erg te vinden want ze houdt me niet tegen. Als onze lippen slecht een millimeter van elkaar verwijderd zijn gebeurd er het volgende...

'Shae!' roept haar moeder vanuit de eetkamer. Ze schrikt op en glipt binnen een seconde onder mijn arm uit. Door dit alles belanden mijn lippen tegen de deur van de koelkast. Als we het dan toch over een gênante afgang hebben past dit ook perfect in het rijtje. Want ja ik heb toch altijd al een koelkast deur willen zoenen. Hmmm yammie lekker sappig.

Ik zucht en draai me om naar de eetkamer. Iedereen is weg. 'Jongens?' roep ik een keer door het huis heen. 'Hier!' hoor ik Shae terug roepen. Tja dat is altijd zo'n handig antwoord, want waar is hier dan om precies te zijn?

Na een inmens lange en vermoeiende zoektocht heb ik iedereen gevonden op de bank. Ik werp kort een blik op Shae. Onze blikken kruisen elkaar. Ze glimlacht lief naar me. Ik glimlach terug en loop naar de bank toe. Ik plof neer in de hoek van de bank en leg mijn arm achter Shae op de rugleuning neer. Shae kruipt tegen me aan en legt haar hoofd op mijn rechter schouder neer. Haar bruine lokken vallen wat over haar gezicht heen.

'En jij had een vriendje he?' hoor ik haar moeder sarcastisch zeggen.

Shae haar wangen worden meteen rood en ik grinnik zacht. 'Of is Mayce wel je vriendje' vraagt mam meteen helemaal enthousiast. 'Haha nee' lach ik. 'Echt niet'grinnikt Shae. Ik haal een hand door mijn haar heen en leun wat naar achteren toe. 'Jammer het was te proberen'zucht mam en kijkt Shae haar moeder aan. Shae haar moeder zucht ook en knikt instemmend. Djeez kunnen ze niet gewoon een keer ophouden met zeiken. Ik hou gewoon niet van serieuze relaties, dus ja geef het op.

Shae ligt op mijn schouder te slapen. 'Die gaat dalijk niet meer mee naar huis of wel soms' lacht Shae haar moeder naar mij. 'Nee waarschijnlijk niet nee' mompel ik. 'Nou dan laat der maar bij jou slapen. Alles beter dan die Austin' zucht haar moeder en rolt met haar ogen. Wat moet ik moeite doen om mijn lach op dit moment in te houden. Ha! Austin lekker voor je.

Sorry moest gewoon even.

'Bedankt Angella, maar ik ga weer naar huis. Ik moet morgenvroeg weer vroeg op om te gaan werken. Ik heb 's avonds ook een date' glimlacht ze van oor tot oor. 'Echt?!' Roept mam enthousiast. Tsss vrouwendrama. 'Hee' sis ik naar ze en wijs naar Shae. Mam trekt Shae haar moeder drie stappen van de bank vandana. Wouw mam dat hielp veel. Applausje voor jou. Whoop whoop.

Ik hoor ze nog steeds praten. Het gaat erover dat de moeder van shae morgen een date heeft met Shae haar vader. Dat gaat ze niet leuk vinden...

'Doei Mayce!' Glimlacht haar Shae haar moeder naar me en zwaait even. Ik knik terug. Ze loopt weg en mam kijkt mij gapend aan. 'Ik ga ook slapen. Is het niet een idee dat jullie ook gaan slapen?' Vraagt ze. 'Ja ik ga ook wel naar bed. Deze kleine slaapt toch al dus ja' grinnik ik. 'Weltrusten' glimlacht mam en drukt een kus op mijn wang. 'Trusten mam' zeg ik haar nog zacht na voordat ze de gang naar boven in verdwijnt.

Ik wurm me uit Shae haar greep. Oke hoe ga ik haar mee naar boven krijgen zonder haar wakker te maken?

Ik leg voorzichtig een arm onder haar rug en mijn andere arm onder haar knieën. Ik til haar in één beweging op en loop zachtjes naar de trap toe.

Als ik mijn eerste voet op de trap zet kraakt dat oude ding meteen. 'Hmmm Mayce'mompelt Shae. Shit ze is wakker. 'Heey' glimlach ik naar der. Ze nestelt zich in mijn armen. 'Gaan we naar jouw bed?' Mompelt ze half slapend. Meteen krijg ik onbewust een grijns op mijn gezicht en grinnik zacht. 'Ja we gaan slapen' grinnik ik.

Ik leg Shae zachtjes op mijn bed neer. Ja in een broek en een blousje slapen is niet heel fijn.. Ik kijk naar Shae die zich omdraait. 'Shae?' Vraag ik en schud haar wat heen en waar. 'Waar is de aardbeving?' Mompelt ze. 'Nee der is geen aardbeving. Je moet je nog omkleden'grinnik ik zacht. 'Doe jij maar ik wil jou shirt aan' zucht ze.

No problem.

Ik ga naast haar op de rand van het bed zitten en strik haar schoenen los. Ik doe ze 1 voor 1 uit en gooi ze op de grond.

Ik trek voorzichtig mijn veelste grote zwarte shirt over haar hoofd heen. 'Shae je armen' grinnik ik. Ze zucht moe en steekt haar armen er door heen. Ik trek het shirt verder over haar heen en laat de dekens over haar heen vallen.

Ik trek mijn broek en overhemd uit en kruip naast Shae in bed. Haar ademhaling wordt rustiger. Ik sla mijn armen om haar middel en trek haar tegen me aan. Ik leg mijn hoofd op haar schouder en val dan zelf ook in slaap.

Heey mensjes,
Het is raar maar waar. De proloog van mijn nieuwe boek staat online😂. Ga hem zeker even checken. Daar zou je mij heel blij mee maken.

Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Mijn boek Forever Togetjer doet met de netties mee. Zouden jullie heel lief willen zijn en op mij willen stemmen?

Groetjes Roos😊

Only Friends Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon