hoofdstuk 56

5.2K 232 64
                                    

{Shae pov.}

'Shae er is een Austin voor je!' Hoor ik mam onder aan de trap roepen. Ik spring blij mijn bed af en ren bijna naar de trap toe. Tijdens mijn super mooie actie struikel ik over mijn eigen voeten. Ik had bijna voor de 2e keer kennis gemaakt met de vloer maar twee sterke armen vangen me op. 'Heey' grijnst Austin.

'Heey' bloos ik terug.

Waarom bloos ik nou weer. Serieus Shae moest dat nou? Moest je nou net nu gaan blozen? Voor ik het door heb zet austin me weer recht neer op de grond. 'Ik dacht ik kom even langs. Ik was toch al in de buurt' glimlacht hij liefjes naar me. 'En als ik dat nou niet wil'grinnik ik en probeer een beetje grof over te komen. Wat volgendsmij echt totaal mislukt is. 'Ja dat is niet zo' grijnst hij.

'Hoe weet je dat nou weer?'

'Punt één: ik ben het en punt twee: je kwam naar me toe rennen toen je moeder riep' lacht hij. Oke daar heeft ie wel een punt. 'Jaa ja jaa ja' praat ik er maar wat over heen. Net alsof het allemaal niet is gebeurd. Ik draai me om en loop terug naar mijn kamer.

Ik spring op mijn bed terwijl Austin mijn kamer rustig bekijkt. 'Leuke kamer' geeft hij uiteindelijk zijn mening. 'Thanks' tuurlijk is ie leuk, blauw hallo waarom zou dat niet leuk zijn. Hij gaat op mijn blauwe bureaustoel zitten en draait net zoals ik altijd doe wat rondjes. 'Lekker Mayce' lacht hij in een keer. Ik volg zijn blik die uitkomt op het raam. Het raam waardoor je in de boom klimt en naar Mayce kan. Het raam waardoor je dus ook Mayce zijn kamer kan zien.

Door het raam kan je zien dat Mayce het shirt van een meisje over haar hoofd trekt en dan zijn lippen weer op die van haar drukt. Ik heb hier maar één woord voor. Ha! Die had je niet zien aankomen hè. Ik wist wel dat je dacht dat ik ging zeggen hier heb ik geen woorden voor. Maarja oke het enigste woord wat ik ervoor heb is...manwhore.

Nee grapje in zijn woorden is het player. Ach ja het is net wat je leuker vind klinken grinnik ik in mezelf. 'Ik doe ze wel even dicht' laat austin me opschrikken uit mijn gedachten. 'Goed plan'grinnik ik. Hij schuift mijn gordijnen dicht en komt naast me op mijn tweepersoonsbed zitten.

'Weetje Shae ik moet denk ik iets aan je bekennen'zegt hij en staart wat naar mijn deken. 'Je vind de dekens mooi?' Zeg ik vragend. Ja kan toch? 'Nee' lacht hij en schud zijn hoofd. 'Ik vind jou mooi. Ik vind je mooi, leuk, grappig, lief gewoon perfect' maakt hij zijn zin af. Oww die had ik eerlijk niet zien aankomen. Er ontstaat meteen een super grote glimlach op mijn gezicht. 'Dit is niet een of andere weddenschap die je hebt verloren ofzo hè?' Vraag ik achterdochtig. Dat lees je altijd in verhalen. Jongens vragen iemand verkering omdat hij een weddenschap met zijn vrienden heeft verloren. Ze krijgen een relatie de jongen leert het meisje kennen en wordt verliefd. Meisje komt erachter en maakt het uit. Nee daar heb ik geen zin in eerlijk gezegd.

'Nee het is écht geen weddenschap' zegt hij met zijn hand op zijn hart. 'Lieve Shae. Wil je alsjeblieft mijn meisje zijn?' vraagt hij. Mijn glimlach wordt nog vele malen groter. Ik knik enthousiast ja. Austin zucht opgelucht en glimlacht blij terug naar me. Hij kijkt me met zijn mooie ogen aan. Hij komt langzamer dichterbij. Onze neuzen raken elkaar en niet veel later onze lippen ook. Ik zijn vingertoppen op mijn rug en niet veel later allebei zijn handen die me dichter naar hem toe trekken. Ik kus hem terug en kruip tijdens onze kus op zijn schoot.
Zijn tong strijkt over mijn onderlip om toestemming te vragen. Ik geef hem die. Hij is inminddels mijn vriendje denk ik met een big smile.

'Mayce ik heb groot nieuws!' Roep ik blij als ik zijn kamer in storm. Het meisje van toestraks ligt naast hem op bed. Allebei hebben ze geen shirt aan. Zij heeft wel een roze bh aan. Maar een roze bh, dat zegt al genoeg. Hij is roze. Ze is vervloekt! Mayce heefte en arm om haar heen geslagen. Ik ga hem snel van dit virus afhelpen. Het meisje kijkt me geschrokken aan. 'Mayce hoe durf je!' Zeg ik nep geschrokken. Ik sla mijn handen voor mijn gezicht. 'En jij oprotten. Dit is mijn vriendje' grom ik naar het meisje en storm intimiderend. Achja intimiderend op kabouterlengte want ik ben niet lang op haar af.

Ze valt bijna het bed uit. Ze trekt snel haar kleren aan en stormt bijna huilend de kamer uit. Oopsie. Achja dit virus moest worden verdelfd. Stel je voor dat Mayce dalijk met dit virus besmet was geraakt en ook roze bh's ging dragen. Aiiii

Mayce kijkt me lachend aan. Ik kruip anast hem in bed. Hij slaat zijn arm nu om mijn schouders heen. Ik heb dan nu wel een vriendje maar Mayce en ik doen dit altijd al dus Austin moet er maar mee dealen. 'Dus vertel wat is je grote nieuws?' Vraagt Mayce lachend als ik mijn hoofd op zijn schouder laat rusten.

Heyy mensjes!

Ik had een vraagje. Ik doe mee met Forever together(een weerwolf boek van mij) aan de netties 2017. Dit is de maand voor weerwolf. Zouden jullie op mij willen stemmen met de People's Choice awards. Ik zou het te gek vinden!

Waar jullie me ook blij mee maken is als jullie op dit hoofdstuk stemmen en reageren. Dat is altijd leuk:)

Groetjes Roos

Only Friends Where stories live. Discover now