hoofdstuk 18

7.3K 290 20
                                    

{Shae pov.}

We stappen uit de auto. Bella loopt voorop naar het huis van Camillo. Ze belt aan. De deur gaat open en Camillo staat in de deuropening. "Heyy bella"zegt hij. "En bonjourno Shae"zegt en grijnzend en hij buigt. Ik grinnik. Mayce komt aanlopen. Hij rolt met zijn ogen en duwt hem aan de kant. Hij valt tegen de muur aan en werptt Mayce een dodelijke blik. Ik grinnik. Mayce komt naar mij toelopen en trekt me in een knuffel. "Aloha"zegt Mayce. Ik grinnik en sla mijn armen om hem heen. "Komen jullie naar binnen?"vraagt Camillo. Bella knikt en we lopen achter hem aan naar de woonkamer toe. Er staan 2 banken. Ik ga op de bank naast het raam zitten. Camillo wil naast me komen zitten maar Mayce is hem voor. Ik schid lachend mijn hoofd. Camillo gaat naast Bella op de andere bank zitten. Volgens mij is het zijn moeder maar een vrouw komt de kamer in lopen met een dienblad met 4 glazen Ice Tea en een hawaï pizza. "Hmm dat ruikt heerlijk"glimlach ik tereijl ik de geur van de pizza een keer in me opneem. "Dankje signorina. Ik heb hem net speciaal voor jullie gemaakt."zegt ze vriendelijk. Ik glimlach. "Wie heeft doorgegeven wat joue favoriet is"grijnst Mayce. Ik grinnik. Hij grijnst. Ik pak een stuk pizza. Als ik niet oplet neemt hij er snel een hap van. "Oh oh pak je eigen pizza"lach ik.  "Oke"zegt hij en haalt zijn schouders op. Hij pakt de punt pizza uit mijn handen en kijkt me grijnzend aan.  "Wanneer krijg ik hem terug"grinnik terwijl ik hem terug af probeer te pakken. "Zoen hem"grijnst Bella. Ik kijk haar met grote ogen aan. "Wat. Ik en Shae?"zegt Mayce blijkbaar even verbaasd als ik. Bella knikt vastbesloten. "Oke"lieg ik en haal mijn schouders op. Ik kruip bij Mayce op schoot en buig mijn hoofd dichter naar de zijne toe. Ik heb nog nooit gezoend dus dat ga ik ook niet nu doen.  Mayce kijkt me verbaasd aan maar sluit dan toch zijn ogen op dat moment buig ik mijn hoofd naar de pizza en neem een grote hap. Mayce doet zijn ogen weer open en kijkt vragend om zich heen. Als hij mij en de pizza ziet schud hij lachend zijn hoofd. "Ik dacht dat jullie echt gingen zoenen"lacht Camillo. "Ik ook"grinnikt Bella. Ik schud lachend mijn hoofd en leun tegen Mayce aan. Ik pak zelf nog een stuk pizza en een glas Ice tea.

We zijn weer onderweg naar Bella toe. Het is al laat. Als we bij Bella aankomen stappen we uit. "En Shae. Wat vind je van Camillo?"vraagt ze grijnzend. "Hoezo?" Grinnik ik. "Nou hij vind jou over duidelijk leuk"grijnst ze. Ik kijk haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Je hebt geluk. Ik bedoel hij is knap. Hij is lief en ook grappig en"stamelt ze. "Wacht eens even jij vindt hem leuk"grijns ik. Haar wangen worden rood en ze schud heftig haar hoofd. "Nee echt niet"zegt ze snel. Net iets te snel, zeg maar. Ik grinnik en loop grijnzend vooruit naar binnen toe. Bella haar moeder
Carlotta komt de gang inlopen. "Hey meiden. Voor julloe naar boven gaan. Ik heb wat te eten op jullie kamers gezet voor het geval jullie honger krijgen"glimlacht ze. "Dankje"zegt Bella. Carlotta loopt de keuken weer in. Bella richt zich weer op mij. "Ik moet nog wat huiswerk maken. Je kan wel douchen of een film kijken"zegt Bella. Ik glimlach naar haar en knik. We lopen naar boven en gaan naar onze kamers toe. Ik loop mijn kamer in en pak wat kleren uit mijn tas. Ik ga naar de badkamer toe en zet de douche aan. Ik doe de badkamer deur op slot. Dat doe ik eigenlijk nooit maarja nu ben ik niet thuis dus voor deze keer doe ik het wel. Ik leg een handdoek klaar en kleed me uit. Ik stap de douche in en was mijn haren.

Heyy mensjes,
Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom. Laat weten wat je ervan vond.

Groetjes roos

Only Friends Where stories live. Discover now