hoofdstuk 36

6.5K 252 18
                                    

{Shae pov.}

"Mayce!!" Roep ik lachend en ren door de straat heen. Hij rent achter me aan. Ik ren de hoek om. Ik kijk lachend achterom waardoor ik bijna over mijn eigen voeten struikel. Mayce komt steeds dichterbij. Over de duivel gesproken. Ik struikel en zou eigenlijk moeten vallen maar dat doe ik gek genoeg niet. Ik word door 2 sterke armen opgevangen. Ik kijk omhoog naar degene die me gered heeft van de sport stoep happen met hindernis. Finn zie ik grijnzend naar me staan kijken. "Hee prinses" grijnst hij. "Finn"zeg ik. Mijn blije blijheid is in 1 keer weer helemaal weg. Hee hoe zou dat nou toch komen. "Laat haar los"bromt Mayce die er ondertussen ook is. "Nou daar heb ik eigenlijk niet zoveel zin in" zegt Finn en maakt een sissend geluidje. Ik probeer uit zijn greep te komen wat niet evht lukt. "Ik zei laat haar los" gromt Mayce en zet een stap dichterbij. Finn laat me los en zet een stap dichter naar Mayce toe. "Wat wil je eraan doen dan?"zegt Finn. "Dit"zegt Mayce en slaat Finn hard op zijn neus. Die begint te bloeden. Mijn ogen worden groot. "IDIOOT"roept Finn en voelt aan zijn neus. Dat ziet er niet goed uit. "Hmm ken je dat gezegde"zegt Mayce onschuldig. "Eigen schuld dikke buld"grijnst Mayce. Finn kijkt van mij naar Mayce en krijgt een ondeugende grijns op zijn gezicht. Ik kijk hem vragend aan. Hij trekt zijn shirt uit en probeert zijn neus daarmee te laten stoppen met bloeden. Zijn six pack is duidelijk te zien. Mayce rolt met zijn ogen. "Kom Shae genoeg gezien voor vandaag"zegt hij. Hij tilt me op en gooit me over zijn schouder. "Doei prinses"roept Finn en blaast een kushandje. Ik steek mijn middelvinger naar hem op en lach smiegterig naar hem. Ik weet niet of smiegterig een echt woord is dus als dat niet zo is is dat vanaf nu wel zo.

We lopen mijn huis in. "Hoi mam!"roep ik als Mayce naar binnenloopt. "Heyyy Shae en Mayce"zegt ze vrolijk. "Heuy" zegt Mayce en loopt naar boven toe. Als we in mijn kamer zijn zet hij me neer. "Oke wij gaan ons filmavondje doen"zegt hij vastbesloten. "Goed plan"grinnik ik. Ik loop naar de kledingkast. Ik pak een grijs korte broekje en een zwart hempje. Mayce pakt zijn grijze trainingsbroek uit de kast. "Ik kleed me om in de badkamer!"zeg ik snel. Mayce kijkt me aan met een meen je die blik.ik grinnik en ren snel naar de badkamer. "Ik heb het toch al gezien"lacht Mayce. Ik steek mijn tong naar hem uit en doe de deur achter me dicht.

Ik kleed me om. Ik doe mijn haren in een staart en doe een blauwe pet op. "Mayce?!"roep ik als ik hem niet in mijn kamer zie. "Beneden!"hoor ik hem roepen. Ik loop naar beneden. Hij zit op de bank met de afstandsbeediening in zijn hand. Hij heeft allern zijn joggingsbroek aan waardoor je zijn six pack kan zien. Ik kruip naast hem op de bank. "Is dit om vanmiddag"grinnik ik en leg mijn hoofd op zijnn schouder. "Nee" zegt hij misschien iets te snel. Ik grinnik. "Oke misschien een beetje"lacht hij. Ik schud lachend mijn hoofd. Hij legt 1 arm om me heen. "Maar met weelke film beginnen we?"lacht hij. 

Ik pak wat chips en doe het in een schaaltje. Ik pak ook wat m&ms en ice tea. Ik loop weer terug naar Mayce die de de film even op pauze had gezet. Ik zet het eten op tafel neer. ik voel 2 handen op mijn heupen. Mayce trekt me grijnzend naar zich toe. "Mayce het is niet echt bepaald handig dat je dat doet als ik eten vast heb"grinnik ik. "Ja maar je bent onhandig dus ja"lacht hij terwijl hij me op schoot trekt. "Hee!"lach ik en sla hem tegen zijn schouder. Mayce kijkt me nep gekwetst aan. "Auhauw" zegt hij met een pruillipje. Ik grinnik. Mayce lacht ook en zet de film weer aan.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roodx

Only Friends Where stories live. Discover now