hoofdstuk 51

5.7K 222 51
                                    

{Shae pov. }

Ik word gapend wakker. Ik wrijf even in mijn ogen en sta dan op. Ik loop naar mijn kledingkast. Ik pak een zwarte broek en een blauw croptopje. Ik kleed me om en ga naaar de badkamer. Ik kam mijn haren en doe ze in een staart. Ik poets snel mijn tanden en doe wat deodorant op. Ik loop mijn kamer weer terug in en slingermijn tas op mijn rug. Ik ren de trap af.

Dat had ik achteraf beter niet kunnen doen. Bij de laatste paar treden struikel ik en val ik op de grond. Yess een lekker hapje grond. Mam komt de gang inlopen. "Shae schiet nou eens op. Wat doe je nou weer op de grond" zucht ze.  "Ik was de grond aan het knuffelen"mompel ik. Ze zucht en schud haar hoofd. Ze draait zich weer om en loopt de woonkamer weer in. Ik krabbel ook weer overeind en ga naar de keuken. Ik smeer een paar boterhammen voor lunch en nu. Als ik er een in mijn mond prop toetert er buiten iemand. "Shae Mayce zal wel buiten op je staan te wachten!" Roept mam. "Yoo!" Roep ik terug en ren naar de deur. Als ik buiten sta zie ik Mayce niet. Austin staat voor de deur. "Ga je mee?" Roept hij. Ik grinnik en ren naar de auto."ik dacht ik kom je ophalen"grijnst hij. "Ik rijd meestal met Mayce mee" zeg ik. "Die heeft het eerste uur vrij"legt hij me uit. "Ohw dan" zeg ik en stap in. "Goedemorgen"glimlacht hij naar me zodra ik de deur dicht doe. "Goedemorgen" glimlach ik terug. Hij drukt het gaspedaal in en we racen weg.

Bleep bleep bleep. Bleep bleep bleep. Auhwe mijn hoofd doet zo'n pijn. Ik probeer met al mijn kracht mijn ogen open te krijgen, wat me uiteindelijk maar net lukt. "Shae!" Hoor ik Mayce roepen. Auhaauww. Meteen knijp ik mijn ogen weer pijnlijk dicht. "Oops sorry"mompelt hij. Ik open mijn ogen weer voorzichtig. Mayce hangt met zijn bezorgde kop boven me. "Gaat het?" Vraagt hij. "Wat is er gebeurd?" Vraag ik zijn vraag negerend. "Je hebt een auto-ongeluk met Austin gehad."legt Mayce uit. Austin. Waar is hij? Ben ik in het ziekenhuis? Is hij ook gewond? Wat heb ik? Zijn allemaal vragen die door mijn hoofd heen spoken.

Mayce is even koffie halen. Hij wil niet naar huis om te slapen dus blijft ie hier. Met heel veel koffie natuurlijk. Er wordt op de deur geklopt. "Binnen"zeg ik zwak. De deur gaat oprn en Austin komt in een rolstoel de kamer ingereden. "Shae het spijt me zo. Als ik die auto eerdet had gezien dan"ratelt hij. "Het is al goed"glimlach ik. Hij zucht opgelucht en glimlacht terug. Mayce komt de kamer weer inlopen en geeft een klap op Austin zijn achterhoofd. "Het is ook moeilijk hè rijden, ei" lacht Mayce waardoor ik zacht grinnik.

"Weltrusten Shae"glimlacht Austin. Hij pakt mijn hand vast en drukt er een kus op. Ik glimlach en voel de warmte weer naar mijn wangen stijgen. Austin rijdt weer weg. De kamer uit naar zijn eigen kamer. Ik draai me om en kijk naar Mayce. Hij maakt een kotsgeluid terwijl hij zijn vinger in zijn mond steekt. "Ha ha ha ha"mompel ik. Mayce lacht en komt naast me in bed liggen. "Die zuster gaat het niet leuk vinden maar ik ga niet op dat kut matras slapen" grinnikt Mayce en slaat zijn armen om me heen. Ik grinnik en schuif wat op. "En hoe zit het met de mannelijke bitches?" Grijnst hij. "Je bedoeld Austin of niet soms" grinnik ik. Hij knikt hevig. Ik haal mijn schouders op, maar niet zonder een beetje te blozen. Arhggg waarom gebeurd dat de laatste tijd steeds als ik het over hem heb. "Kom op ik mag het toch wel weten?" Vraagt Mayce lachend. "Mijn beste vriendin" roept Mayce lachend. "En mijn beste vriend! Hebben een  ...." grijnst hij. "Ha ha nee" grinnik ik op zo'n sarcastisch toontje. Mayce schud lachend zijn hoofd. "Bijna dan" grijnst hij. "Eyy bijna is nog niet helemaal" grinnik ik. "Maar wel bijna"lacht Mayce. "Ze bekent! Ze bekent!" Begint hij lachend te schreeuwen. "Mayce hoyd je mond maar weer" sis ik en begin hem op zijn borstkast te slaan wat echt weinig nut had. Hij kijkt me met zo'n meen je die blik aan. Ik grinnik en knik. Hij grijnst en begint me te kietelen. "Whahahahaha! "Lach ik. "Ow wacht nee auhw"mompel ik pijnlijk als mijn arm weer pijn begint te doen. "Ohw sorry Shae gaat het?" Vraagt hij. Ik slik een keer en knik dan alsnog. Ik gaap een keer en een paar seconde later gaapt Mayce ook. "Weltrusten Shae" mompelt Mayce. Hij drukt een kus op mijn wang en doet zijn ogen dicht. Ik volg zijn voorbeeld en val zelf niet veel later ook in een diepe slaap.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes Roos

Only Friends Where stories live. Discover now