hoofdstuk 35

6.6K 258 17
                                    

{Shae pov.}

Mayce trekt me aan mijn arm weer omhoog. Als hij me door het raam heen tilt vlieg ik in zijn armen. Hij slaat ze beschermend om me heen. "Shhtt rustig maar"mompelt hij in mijn nek en wrijft zacht over mijn rug heen en weer. Ik trek hem zo dicht mogrlijk naar me toe. "Ik dacht dat ik zou vallen"zeg ik.  "Dat is ook niet heel erg gek als je valt" grinnikt Mayce zacht. Wauww..  die reactie was eigenlijk wel te verwachten.  "Wat is er ik hoordde iemand gillen!!"roept Mayce zijn moeder die de kamer in komt rennen. "Niks alles is goed mam"
Zegt Mayce en gebaart met 1 hand een beetje naar mij. Ik kijk opzij. "Ohja. Roep maar als jullie iets nodig hebben"zegt ze en doet de deur weer achter zich dicht zodra ze de kamer uitloopt. "Ik ga nu maar wel een snaar huis denk ik zo" zeg ik. "Nu niet vallen he"lacht Mayce. "Ha ha"zeg ik. Mayce lacht. Ik klim door het raam heen in de boom. En dan dit keer wel zonder te vallen. Ik klim door mijn raam heen. Ik draai me om en ik zie Mayce uit zijn raam staan kijken. "Gelukt!"roep ik lachend en gooi mijn armen overdreven blij in de lucht. Mayce lacht. "Overwinning!"roept hij lachend. Ik lach. "MAYCE!!!"hoor ik zijn moeder roepen. "Ja ik kom al"roept hij terug en rolt met zijn ogen. "Doei" roep ik lachend. Hij zwaait en loopt weg.

De deurbel gaat. Ik loop naar de deur toe en maak hem open. "Okee ik heb chocola. Ijs. Chocolade ijs. Euhmm milka. Ijs thee"zegt Aimy die binnen komt lopen met een heel erg grote jumbo tas. Ik maak de deur dicht en kijk haar vragend aan. "Wat het is echt super super kut dat het uit is met Mayce. Jullie zijn perfect samen. Ik blijf het zeggen hoor. Maarja omdat ik dacht dat je heel verdrietig zou zijn heb ik een voorraad aan eten mee genomen" legt ze uit. "Hoe weet je dat?"vraag ik verbaasd. "Ik kwam hierheen. Een meisje kwam Mayce zijn huos uitrennen. Ik gokte dat er ruzie was  dus ben ik naar de jumbo gegaan en terug gekomen"zegt ze schouder ophalend. Ik facepalm  mezelf en schud lachend mijn hoofd. "Nou geef dat ijs maar hier dan"lach ik en trek haar mee naar de woonkamer toe. "Al last van liefdesverdriet?"vraagt Aimy. "Nehh gewoon zin in ijs"lach ik en plof neer op de tas. Aimy gaat naast mij zitten. Ik pak een bakje ben en jerrys uot de tas. Het is cookie dough. Mijn lievelings smaak. Van ben en jerrys zijn alle smaken lekker maar dat is wel echt mijn favoriet. Aimy pakt ook een bakje ben en jerrys. Ik zet de netflix ana op de tv. "The red riding hood?"vraagt Aimy. Ik kijk haar vragend aan. "Ja die gaan we kijken"zegt ze grijnzend. Ze pakt de afstandsbediening uit mijn handen en zet de film op.

"Nee ik hij is het!" Roep ik en wijs naar de tv. Ik kijk naar Aimy in de hoop dat ze een hint geeft wie de wolf is. Ze grijnst alleen. "Hint?"vraag ik. "Nee"zegt ze lachend. Ik kijk weer naar de tv. "Hij is het he" zeg ik weer. "Ik zeg niks"lacht Aimy. "Nouhou"roep ik lachend.

"Die had ik niet verwacht"zeg ik. "Heel de tijd zit je andere mensen aan te wijzen"lacht Aimy als de film is afgelopen. "Maar het is wel een leuke film"lach ik. "Dat wist ik al"lacht Aimy. "Ja maar jij had de film al gezien"lach ik en sla haar met een kussen wat naast me op de bank ligt. "Oh oh"roept ze lachend en slaat mij ook met een kussen. Zo belanden we in een groot kussengevecht waarbij de veren in het rond vliegen.

Hey mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Only Friends Where stories live. Discover now