hoofdstuk 11

7.9K 326 11
                                    

{Shae pov.}

"Ik had het kunnen weten"zegt mayce zodra we de zaal uitlopen. Ik kijk hem vragend aan. "Ik weet dat je horrorfilms eng vind. Ik had kunnen vragen wat voor soort film het was"lacht hij. "Maakt niet uit"grinnik ik. Er komt een meisje langslopen. Hij is meteen afgeleid. "Heyy"zegt ze flirterig naar mayce. "Heyy"zegt hij grijnzend als ze voorbij loopt en kijkt der nog even naar. Ik duw hem tegen zijn schouders aan. Hij kijkt me vragend aan. "Dat doe je maar als ik er niet bij ben. Ik hoef dat geflirt niet te zien"lach ik en draai me om om naar buiten te lopen.

Mayce pakt me vast bij mijn arm en draait me weer om. "Jaloers"grijnst hij. "op die bitch. Echt niet. Kijk ik wil niet zo zijn"zeg ik. Ik wring me los uit zijn greep en zet een paar stappen naar achter. Ik kuch een paar keer. Een loop dan 'heupwiegend' richting mayce."heeyy"zeg ik nep flirterig en giechel dan zogenaamd terwijl ik langsloop. Mayce pakt me vast bij mijn heupen en tilt me op. "Oke doe dat. Nooit meer"lacht hij. Ik grinnik. "Was ik ook niet van plan"lach ik.

"Oke waar gaan we heen"vraagt hij zodra we buiten zijn. De muziek van verschillende clubs hoor je door de straten. Mayce ktijgt meteen een grijns op zijn gezicht. "Ow nee nee absoluut niet"zeg ik en schud mijn hoofd wild hene en weer. "Ohw kom op maar heel even"zeurt hij. Ik schud weer mijn hoofd. "Please"zeurt hij verder. Ik zucht. "Goed.heel even maar"zeg ik. "Yeah yeah. Ik ga naar de club met mijn beste vriendin"grijnst hij en slaat een arm om mijn schouders. Ik grinnik.

We lopen de club binnen. De muziek bonkt door de zaal. En de lucht van alcohol dringt door mijn neus. Gadverdamme smerige lucht.hopelijk duurt dit niet te lang...

Ik zit aan de bar. Ik drink geen alcohol. Dus ik heb nog niks op. Mayce is met een meisje aan het dansen. Hoe kan het ook anders😂. Ik kijk de club rond als ik een arm om mijn buik voel. Ik draai me geschrokken om. Er staat een jongen grijnzend naar ne te kijken. "Kom babe ga mee dansen"zegt hij in mijn oor. Zijn adem stinkt een uur in de wind.nooit van pepermunt of kauwgom gehoort. "Flikker op"zeg ik en duw hem weg. "Oehh spicey"zegt hij grijnzend. Ik zucht en sta op. Het word tijd om te gaan. Ik loop naar mayce terwijl ik de andere jongen in de gaten houd. "Kunnen we gaan"roep ik boven de muziek uit naar mayce. Hij kijkt mijn kant in. Het meisje bij hem duwt me ruw achteruit. "Waarom denk je dat je hem zomaar in kan pikken"roept ze naar me. Mayce is zo dronken als wat die heeft het maar amper door.ik zucht dan maar zo. "Mayce. Kunnen we gaan. "Zeg ik slijmerig en druk een kus op zijn wang. Hij schrikt meteen een stukje op. Ik grinnik zacht.typisch Mayce. "Blijf van mijn vriendje af"zeg ik bitchy. "Oh!"roept ze en geeft mayce een bitchclap. Ze trapt er compleet in. Mayce kijkt haar verbaasd achterna. Ik pak hem bij zijn arm en ik sleur hem mee richting de uitgang. De ene jongen staat nog bij de bar. Hij wil me naar zich toe trekken maar mayce heeft zijn aandacht blijkbaar weer terug kunnen vinden. "Zoek je eigen vriendin"gromt hij naar de jongen en slaat een arm om mij heen. Ik grinnik en trek mayce mee naar buiten toe.

Phew ik heb hem mee naar huis kunnen laten lopen.zonder problemen. Ik doe zachtjes de deur open mayce en ik lopen naar binnen naar mijn kamer. "Gaan we slapen?"vraagt mayce. Ik knik. Hij trekt zijn broek en shirt uit en kruipt in bed. Ik trek heel snel mijn pyjama aan en ga dan naast hem liggen. "Weetje shae"zegt hij als hij zich naar me omdraait. De alcohol lucht die nog in zijn adem hangt dringt mijn neus binnen waardoor ik even een vies gezicht trek. "Wat"vraag ik. "Je bent een heel mooi meisje. Een heeeeeeel leuk"zegt hij vastbesloten. Ik kijk hem lachend aan. Hij is er echt niet bij met zijn hoofd. "Je bent dronken"lach ik. "Ja maar dronken mensen spreken wel altijd de waarheid"mompelt hij en doet dan zijn ogen dicht en valt in slaap. Ik schud lachend mijn hoofd en doe het nachtlampje uit en val niet veel later ook in slaap.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Only Friends Where stories live. Discover now