hoofdstuk 41

6.2K 245 25
                                    

{Mayce pov.}

Ik pak een shirt van de grond af. Is ie schoon. Ach ja hij stinkt niet dus hij kan nog wel een avond aan. Ik trek hem aan. Het is een donkerblauw tshirt. Mijn zwarte broek heb ik al aan. Ik kijk door het raam naar buiten. Is shae al klaar? Ik kijk door haar raam heen.Ze is met haar haar bezig terwijl ze staat te zingen. Dat duurt nog wel even. Ik loop naar de badkamer en doe gel in en poets mijn tanden. Moet er natuurlijk wel een beetje goed uitzien ondanks mijn super mooie blauwe oog... echt ik vermoord Finn nog eens..  Volgens mij ben ik wel klaar. Het kan me niet schelen of Shae al klaar is of niet. Ze gaat nee of ze het nou leuk vind of niet. Grinnik ik in mezelf als ik door mijn raam in de boom klim.

Ik spring van de laatste tak door Shae haar raam haar kamer in. "Heyy" zeg ik. Moves like jagger klinkt door het kleine boxje dat op haar bed ligt. Ze kijkt me grijnzend aan. "I've got the moves like jagger!" Zingen allebei tegelijk even vals met de muziek mee.

"Ik moet mijn haar nog krullen" zegt ze. Grr meiden en make uo enzo. Nou ja eigenlijk kan ik dat bij Shae niet zeggen want die houd niet eens van make up. "Ik doe het wel" zeg ik. Ze kijkt me vragend aan. "Jaahaa ik kan het wel let maar op"zeg ik en pak de krultang uit haar handen. Oke hoe werkt zo'n ookal weer.

Shae kijkt me lachend aan via de spiegel. Ik wikkel een weer een plukje haar om de krultang. Ik bak er echt niks van. Echt hoe doen meiden dit. "Geef hier dan gaat het sneller"lacht Shae. Ik grinnik en geef de tang weer terug aan haar.

"We zijn er" zeg ik en parkeer de auto recht voor de club. Ik stap uit en houd de deur voor Shae open. Ze grinnikt. Ik ben vaker bij deze club geweest. Het is wel een goede club. We lopen naar binnen toe. En zoals meestal is het hier ook stikheet binnen. Echt daar moeten ze nog een keer een oplossing op verzinnen. Er staat een stel te zoenen. "Get a room"grinnik ik. "Eey zoek zelf een chick als je het allemaal zo goed weet" gromt de jongen. "Niet moeilijk" zeg ik en haal mijn schouders op. "Ohja denk je"lacht de jongen spottend. Ik grijns en knik. "Bewijs het" zegt hij. "Oke"grijns ik en loop de club in. Ik loop de club in. Veel mensen weten het niet maar ik heb even gedanst. Onder andere breakdancen. Ik loop naar het midden van de dansvloer. Ik begin met dansen. Er staat meteen een groep om me heen. Shae zie ik er ook tussen staan.

Als ik klaar ben spring ik overeind en steek mijn handen lachend in de lucht. Veel mensen klappen en fluiten. Ik grinnik en buig een keer."Okee okee okee"roep ik en maak een gebaar dat iedereen zijn bek moet houden. Ik loop naar de bar toe en klim erop. "Wie wil mijn vriendin zijn!" Roep ik grijnzend. Meteen beginnen er meiden te gillen. Ik grinnik. Ik kijk de zaal rond. De jongen zie ik zijn ogen rollen. Shae facepalmt zichzelf lachend. Ik lach en spring van de bar af. Ik loop naar Shae toe. "En wat vond je van mijn speech" lach ik. "Prachtig"grinnikt ze. "Ze heeft helemaal gelijk man"hoor ik iemand achter me lachend zeggen en daarna een klap op mijn schouder ik draai me om.  Austin staat grijnzend achter me. "Hee man" lacht hij. "Hee"zeg ik en geef hem een bro hug. "Dus Mayce stel me eens voor aan deze mooie chick" zegt hij en knikt naar Shae. Oww euhmm oke dan maar. "Austin dit is Shae mijn allerbeste vriendin"grinnik en sla een arm om Shae haar nek en trek haar naar me toe. "Shae dit is Austin mijn beste vriend" zeg ik. "Heyy" zegt Austin tegen Shae en geeft haar een hand. "Hee" zegt ze. Hij drukt een kus op haar hand. Okee zo kan ie wel weer. "Wie heeft er zin in wat te drinken" roep ik lachend. "Ahh zo ken je weer"lacht Austin.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Only Friends Onde as histórias ganham vida. Descobre agora