hoofdstuk 33

6.6K 274 20
                                    

{Shae pov.}

"Wie is mijn vriendin"zegt Mayce. Hij heeft zijn grijze joggingsbroek aan maar geen shirt. Hij steunt met zijn handen naast me op het bed. "Ikkuh"grinnik ik en trek zijn armen weg waardoor hij boven op mij beland. Hij lacht en drukt een kus op mijn buik. Ik lach en duw hem weg. Hij slaat zijn armen om mijn middel en legt zijn hoofd op mijn buik. Ik ga met mijn handen door zijn haren heen het zit nu helemaal in de war.  Maarja ik mag het. Ik gaap en doe mijn ogen dicht. "Trusten Shae"hoor ik Mayce nog zeggen voor ik in een hele diepe slaap val.

Ik word gapend wakker. Ik kijk rond. Ik lig niet in mijn bed. Als ik beter kijk zie ik dat het Mayce zijn kamer is. Ohja ik bleef slapen. Ik kijk naast me. Hij heeft zijn armen om mijn middel geslagen en legt met zijn hoofd tegen mijn rug aan te slapen. Ik grinnik. Ik weet me uit zijn greep te verlossen en stap uit bed. Ik trek een trainingsbroek van Mayce aan en loop naar beneden toe.

De deur gaat open. Mayce stapt naar binnen. Hij kijkt nogal chagerijnig al zeg ik het zelf. " 'morgen"zeg ik. "Hey"bromt hij en drukt een kus op mijn wang. "Wat is er aan de hand brombeer."lach ik. "Alles"zeurt hij en loopt zuchtend naar de keuken toe. Ik lach "dat is best wel veel weetje". "Alsjeblieft begin niet met die alles is een groot woord onzin"zeurt Mayce. "Oke ik zal beginnen"lach ik en ga op het keuken eiland zitten. Hij pakt een pak cornflakes uit de kast en propt een hand in zijn mind. De helft valt er naast maar dat maakt verdet niet uit. Als hij weg willen lopen weet ik nog net zodra hij langsloopt op zijn rug te springen. "Shae"zucht hij. Ik vrinnik en sla mijn armen om zijn nek heen. "Ben je misschien een beetje chagerijnig"lach ik. "Nee"bromt hij. "Ochtenhumeur"probeer ik nog maar een keer. Ik ga weer op de grond staanm mayce ploft neer op de bank en zet de tv aan. Ik ga voor de tv staan. "Shae aan de kant je staat er voir"zegt Mayce en wuift wat met zijn hand als gebaar dat ik naar links of rechts toe moet lopen. "Hoe krijg ik jou blij"zeg ik en sla mijn armen eigenwijs over elkaar heen. Ik leg 1 hand onder mijn kin en doe alsof ik heel diep nadenk wat het echte antwoord weet ik natuurlijk al lang. Ik kijk grijnzend naar Mayce. "Shae het is ochtend"zucht hij en laat zijn hoofd achter zich  op de bank vallen. Ik pak mijn telefoon en ga naar youtube toe. Ik ga naar het zoekbalkje eb typ moves like jagger in. Ik klik de video clip aan en de melodie van het nummer galmt door de kamer heen. Ik begin meet e zingen.  Ik spring op tafel en ga verder met zingen. Mayce slaat zijn hand voor zijn hoofd maar ik zie hem toch zachtjes lachen. Mooi ik ben goed bezig. Ik spring vanaf de tafel op de hoek bank.Ik ren van de ene kant van de bank naar de andere kant van de bank toe waar Mayce zit. "You wanted control so we waited.
I put on a show now we're naked
You say I'm a kid my ego is big.
I don't give a shit and it goes like this."
Zing ik luidkeels met de muziek mee. Door de ramen zie ik de buren die voorbij lopen raar kijken maar dat kan me geen hond schelen. Ik hoor Mayce zachtjes lachen. Ik kijk naar hem en zing lachend verder. Ineens voel ik zijn hand om mijn enkel. Oh oh. Hij trekt er aan waardoor ik op zijn schoot val. "Z kan ik toch nooit chagerijnig blijven"lacht hij. "Dat was ook de bedoeling gekkie"lach ik en samen zingen we dit keer mee met het volgende stuk van het meest geweldige nummer dat er ooit op deze blauw groene aarde is gemaakt.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Only Friends Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz