hoofdstuk 29

6.9K 277 20
                                    

{Shae pov.}

"Ma-am"zucht ik en voel de warmte naar mijn wangen stijgen. "Wat is er?"hoor ik Angella vanaf een stukje verder in de gang zeggen. "Oh oh nu gaan we het krijgen"mompelt Mayce. Ik knik. Ze komt naast mijn moeder in mijn kamer staan. "Ow hoi Shae en Mayce"zegt ze. "Hey"zeg ik. "Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag gekregen"zegt mam. "Wat is de vraag dan"zegt Angella. "Of dat hun 2 een date hebben"zegt mam en kijkt weer naar ons. "Ja?!"zegt Angella enthousiast. "Jupp"zegt Mayce. "DE FASE IS VOORBIJ!!"roept Angella enthousiast. Mayce haalt zijn wenkbrauwen op. "Ja wat. Shae is veel leuker dan al die andere meiden die je meeneemt en dat weet je zelf ook"zegt Angella streng tegen Mayce. "Ja mam"grinnikt hij. Ik kijk naar mam.  Ze kijkt me glimlachend aan. Ach ja glimlachend. Het is eerder een soort combinatie van een glimlach en een grijns zeg maar. "Hoelang is dit al?"vraagt ze dit keer wel gewoon grijnzend. "Mam"zucht ik. "Ja ja we gaan al. We laten jullie wel even alleen"zegt ze grinnikend en trekt Angella mee mijn kamer uit en doet de deur achter zich dicht.

"Oke maar ik haal je om 8 uur op oke"zegt hij. Ik knik. Hij wil een kus op mijn lippen drukken maar ik duw hem van me af. "Nog niet"zeg ik. Hij knikt en loopt naar het raam toe. "Tot straks dan"zegt hij. "Ohja en euh je hoeft je niet ineens chique aan te gaan kleden ofzo doe maar gewoon lekker jij"grinnikt hij. "Duidelijk"lach ik.  Hij grinnikt en klimt door het raam naar de boom tussen onze huizen toe.  Ik draai me om het is nu half 4. Wat kan ik nog doen in de tussentijd. Mijn mobiel gaat. Mijn ringtone oftwel footloose galmt door mijn kamer heen. Dat is echt een leuk nummer!  Ik pak mijn telefoon en neem op. "Heeyyy Shae"hoor ik Aimy aan de andere kant van de telefoon zeggen. "Heeuy Aim"zeg ik. "Oke ik heb besloten dat je nu mee naar de stad gaat. Wat je plannen ook zijn zeg ze af want jij gaat met mij mee."zegt ze. "Ook mijn date met Mayce"grinnik ik. "Is dat vanavond?"vraagt ze enthousiast. "Jupp"zeg ik. "Oke dan ga je zeker weten mee. Tot zo. Zie je voor de Mac"zegt ze en hangt op. Ik grinnik en gooi mijn telefoon op mijn bed. Ik pak snel mijn portemonee en ga naarbeneden toe. "Ik ben naar Aimy!"roep ik en loop door de deur naar buiten toe.

"Heeyy"zegt Aimy. Voor ik antwoord kan geven trekt ze me de Mac in. "Wij gaan ijs halen"grinnikt ze. "Okee"lach ik. We lopen naar de bestel balie toe. "2 Mcflurry oreo"zeg ik. De vrouw achter de balie typt wat in op de computer.

We lopen met onze ijsjes weer naar buiten. De zon schijnt in mijn ogen dus ik knijp ze een beetje dicht. "En wat gaan jullie doen?"vraagt ze. "Geen idee"zeg ik en haal mijn schouders op. "Daar kunnen we wat mee"zegt ze. "Hee dat rijmt"voegt ze er lachend aan toe. Ik grinnik en knik. "Maarja dan weet ik waar we heen moeten gaan"zegt Aimy enthousiast. "Ja?"vraag ik verbaasd. Ze knikt. Ze neemt nog een hap van haar ijsje. Ze pakt mijn hand en rent de straat in. Samen rennen we de eerste,beste h&m in die we tegenkomen.

We zitten gewoon wat door de rekken te kijken als er een meisje naar me toe komt lopen. "Kan ik jullie misschien ergens mee helpen?"vraagt ze. Ze glimlacht wel maar tegelijkertijd kijkt ze extreem bitchy. "Nee"zegt aimy voordat ik antwoord kan geven wat waarschijnlijk best wel slim is. Het meisje glimlacht. Ach ja glimlachen met die bitchy lach erbij zeg maar. Ze looot weg. "Graag gedaan hoor. Jij zou haar waarachijnlijk verrot schelden"grinnikt Aimy. Ik grinnik en knik. En kijk. Daar heeft ze nou weer compleet gelijk in. Oopsie :)

heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tios en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Only Friends Where stories live. Discover now