hoofdstuk 54

5.5K 235 34
                                    

{Mayce pov.}

Ik zucht vermoeid en laat mijn hoofd op mijn hand steunen. Austin en Shae hebben een date. No problem zou je denken... Tenzij die rot date maar een half uur duurt en jij moet wachten omdat jij degene met vervoer bent.

Ik kijk verveeld om me heen. Dit terras is echt uitgestorven. Er is hier helemaal niemand. Waarom moeten ze zo nodig hier hun date houden. Waarom niet in de bios ofzo. Dan kon ik ook nog gewoon even naar de film. Mijn oog valt op Shae en Austin. Shae zit te lachen terwijl Austin wat voorover zit gebogen. Shae neemt een slok van haar drinken.

'Eey aap. Lust je nou iets of niet?'hoor ik een geïriteerde stem achter me zeggen waardoor ik uit mijn gedachte opschrik. Ik draai mijn hoofd een stukje. Mijn ogen worden meteen een stuk groter. Dam die chick is hot!

'Nou wat wordt het ja of nee'zucht ze terwijl ze met haar voet op de grond tikt. 'Ja doe maar een cola' zeg ik en ga wat overeind zitten. Ze knikt en haalt een klein notitie boekje tevoorschijn. Ze krabbelt er wat op. 'Komt eraan'mompelt ze zodra ze wegloopt. Ik kijk haar na. Nou ja voornamelijk naar haar ass. Wat ik blijf een jongen.

'Je cola' het glas beland met een ruwe bons op de tafel waardoor er wat omhoog spettert. 'Thanks' zeg ik en kijk der grijnzend aan. 'Wat moet je creep' zucht ze. 'Jou' oké dat was misschien wel een heel standaard antwoord maar het werkt altijd. Ze rolt met haar groene ogen. 'Als je mijn nummer krijgt houd je dan je bek weer'zucht ze. 'Maar natuurlijk'grijns ik. Kijk dat zijn de makkelijke. Ze tovert het notitie blokje weer tevoorschijn en krabbelt er weer wat op. Ze scheurt het witte papiertje af en geeft het aan mij. Er staat met blauwe pen een nummer opgeschreven. 'Thanks babe'grinnik als ze hoofdschuddend weg loopt.

Ik werp snel een blik op Shae sn Austin. Ze staan net op. Eindelijk! Dat leek net eeuwen te duren. Austin geeft Shae een kus op haar wang. Pussy. Sorry moest even. Shae komt mijn kant weer ingelopen. 'Heey'glimlacht ze nog blozend van Austin zijn mini kus. 'Hey'grinnik ik. 'De date duurde maar een kwartier omdat Austin dalijk nog moest trainen' legt ze uit. wacht wat, duurde die date maar een kwartier. Het leek net of er 3 eeuwen voorbij waren!

'Kijk hier zijn tenminste wel mensen' lach ik terwijl ik en Shae samen door de stad lopen. Ik bedoel na die date. Ik moest haar tegen wel weer even naar de bewoonde wereld brengen. Dat is het minste wat ik kan doen als beste vriend toch. Ik ben ook zo'n geweldige vriend. 'Ha ha ha. Dat was een leuk cafétje'hoor ik Shae zeggen en ik voel een zachte tik tegen mijn rechter schouder. Ik schud lachend mijn hoofd. 'Maar nu we er toch zijn'grijnst Shae. Oh oh dit kan nooit iets goeds betekenen. 'We gaan shoppen!' Schreeuwt Shae enthousiast. Ja ik zei het. Ze pakt mijn hand vast en rent naar de eerste beste kledingwinkel die ze ziet. Hopelijk is dit zo snel mogelijk voorbij. Ik haat shoppen.

Ik loop the sting uit. Shae is ook ene mooie hè. Zij wil shoppen, maar ik nag alle tassen bij houden hoor. Nou nou daar word ik blij van. Echt het leukste klusje ter wereld. Niet dat het zwaar is. Totaal niet, het is gewoon zo. Arhhh ik weet het niet. Het is gewoon een jongensding. Ik zal je één ding vertellen. Alle jongens die van shoppen houden. Zijn jongens die later opgroeien tot homo! En ik heb niks tegen homo's maar ik bedoel als het niet bent en je houd van shoppn zou ik serieus gaan overwegen om naar de dokter te gaan..

'Zo we zijn wel klaar denk ik'zegt Shae als we midden op een groot plein staan. Ik kijk het plein rond als mijn oog op een heel specifieke winkel valt. 'Shae ik weet de perfecte winkel voor jou' lach ik. Ze kijkt me vragend aan. Ik grinnik en trek haar mee naar de winkel.

'Nee Mayce ik ga hier echt niet met jou naar binnen!' Roept Shae als ze ziet bij welke winkel ik naar binnen wil lopen. De Hunkemoller. Ik pak haar hand vast en teek haar mee naae binnen toe. 'Nee Mayce. Ik doe het echt niet' sist Shae in mijn oor. 'Mevrouw mijn vriendin wil graag nieuwe lingerie voor vanavond'grijns ik terwijl ik met mijn wenkbrauwen wiebel. De vrouw met het roze meetlint om haar nek knikt. 'Jongedame kom maar mee deze kant in' zegt de vrouw en loopt vooruit de winkel in. Ik plof op een bankje neer en kijk rustig om me heen naar alle meiden. Niet verkeerd zo'n winkel. Ik kijk naar Shae. De vrouw houdt een lingerie setje voor, waardoor ik naar haar begin te grijnzen. Shae ziet mijn blik en steekt haar middelvinger op.

Ik grijp met mijn handen naar mijn hart. 'Love you too' lach ik naar der.

Heyy mensjes,
Sorry dat het zolang heeft geduurd. Ik doe met school mee aan een uitwisseling en die duitsers waren afgelopen week hier dus ik had amper tijd. Laat weten wat je ervan vond. Tips en ideeën zijn altijd welkom. Vergeet dat sterretje niet in te kleuren!

Groetjes Roos

Only Friends Where stories live. Discover now