hoofdstuk 17

7.2K 306 35
                                    

{Shae pov.}

"Veel plezier!"roept mam zodra ik de bus instap. Vandaag gaan we op uitwisseling. Ik loop naar een stoel in het midden van de bus. Aimy mocht niet mee van haar ouders. Ze baalt er heel erg van. Dat snap ik wel, ik zou er ook van balen. Ik plof neer op de stoel naast het raam. Ik doe mijn oortjes in en luister naar mijn muziek.

Mijn oortjes worden uitgetrokken. Ik kijk op. Mayce zit grijnzend naast me met de oortjes in zijn handen. "Hee die zijn van mij"zeg ik. Ik probeer ze uit zijn handen te trekken. Het lukt niet echt. Ik lig half op zijn schoot terwijl hij de oortjes zo houd dat ik er net niet bij kan. Ik zucht. Ik ga op mijn rug liggen en kijk naar Mayce. Zijn ogen glinsteren van plezier. "Kan je het zien"lacht Mayce. Oh oh betrapt. Ik voel de warmte naar mijn wangen stijgen. Mayce grinnikt en geeft me mijn oortjes terug. "Dankje"grinnik ik en ga weer rechtop zitten. "Bij wie zit jij?"vraag ik. "Bij een of andere gozer. Hoe heette hij ookal weer. Ohja Camillo."vertelt Mayce. Hij pakt zijn telefoon ern laat zijn whatsapp profielfoto zien. "Ik zit bij Bella"zeg ik en laat haar profielfoto zien."Oehhh Bella is hot"grijnst hij. Ik grinnik en duw hem tegen zijn schouder aan. Hij grinnikt. Ik leun met mijn hoofd op zijn schouder. Nog even slapen voor we er zijn.

"Wakker worden slaapkop"hoor ik Mayce lachend tegen me zeggen. Ik knipper een paar keer met mijn ogen. De bus staat stil. Iedereen is eruit. Ik kijk Mayce vragend aan."We zijn er"zegt hij. Ik schiet meteen overeind en ren de bus uit. Mayce komt me lachend achterna gelopen. Buiten zie ik Bella staan wachten. Ik loop naar haar toe. "Heyy"zegt ze glimlachend. "Heyy"zeg ik. Ik geef haar een onhandige knuffel. Ze grinnikt. "Zal ik je helpen met je tassen?"vraagt ze. Ik knik. We lopen naar de bus. Ik pak mijn bauwe tas uit het laadruim en mijn rugzak.

Ik zet de rugzak als laatst in de auto. Ik voel 2 handen op mijn  schouders. Ik draai me met een ruk om. Mayce. "Laat me niet zo schrikken"lach ik. Hij lacht. "Is dat je vriendje"hoor ik Bella vrolijk zeggen. Ik schud lachend mijn hoofd. "Ze is mijn beste vriendin. Ik ben Mayce"zegt hij en geeft Bella een hand."Bella"zegt ze. Mayce zijn uitwisselingsstudent komt ook aanlopen. "Mayce zullen we gaan?" Vraagt hij. Damn hij is knap.
"Ohja. Camillo dit is Shae mijn beste vriendin. Camillo dit is Shae"zegt Mayce. Camillo glimlacht naar me en geeft me een knuffel. "Hoi Shae"zegt hij. Ik glimlach licht verlegen. "Camillo ik en Shae kunnen zo wel naar jullie komen"zegt Bella. Camillo knikt en zegt "Als jullie dat goed vinden?" Ik knik. "Kom dan gaan we"zegt Bella. Ik wil weglopen maar Mayce trekt me terug bij mijn arm. Hij trekt me tegen zich aan en drukt een kus op mijn haren. "Tot zo"mompelt hij en laat me dan los. Ik grinnik "Tot zo" en loop dan naar Bella. Ik hoor Camillo nog net tegen Mayce zeggen "Is dat echt je vriendin niet?" Ik schud lachend mijn hoofd en stap met Bella in de auto.

Ik pak mijn spullen uit de kofferbak. We lopen het huis binnen. Ik zet mijn spullen even neer. Haar vader komt naar ons toelopen."Bonjourno. Mijn naam is Antonio."zegt hij. "Ik heet Shae"glimlach ik en geef hem een hand. "Bella laat jij Shae de logeerkamer zien"zegt hij. Bella knikt en gebaart dat ik haar moet volgen. Ik pak mijn tassen en loop achter haar aan de trap op.

Het is een mooie kamer. Hij is oranje geverfd. Zonsondergang oranje. Er staat een 2 persoonsbed in het midden van de kamer. ik zet mijn tassen neer en kijk rustig rond. "Wat vind je?"vraagt ze. "Het is echt heel mooi" zeg ik. Ze glimlacht. "Je kan je spullen wel even uitpakken. We kunnen dan dalijk naar Mayce en Camillo"zegt ze vrolijk. Ik grinnik en knik. Ze loopt de kamer uit en ik begin met mijn spullen uit te pakken.

Heyy mensjes,
Weer een nieuw hoofdstuk. Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Only Friends Where stories live. Discover now