hoofdstuk 55

5.3K 213 55
                                    

{Shae pov }

No way dat ik dit aan Mayce laten zien. Ik sta in het pashokje van de hunkemoller. Die medewerkster heeft spannende lingerie wel heel serieus genomen. Echt een stuk touw bedekt nog meer. 'Shae ben je al klaar met omkleden?' Hoor ik Mayce roepen. Over mijn lijk dat ik dit aan hem laat zien. 'Ja' komt er helaas niet heel zelfzeker uit mijn mond. 'Laat zien'lacht hij. 'Echt niet!'roep ik terug.

'Bange kip!' Schreeuwt Mayce door de winkel heen. Grrr. Dat heeft ie nu al vier keer gedaan. 'Als ik het je laat zien houd je dan je kaken weer op elkaar' grom ik. 'Ja mevrouw'hoor ik hem lachend zeggen. Ik doe voorzichtig het gordijntje open. Ik kijk zenuwachtig twee keer om me heen. Waarom stikt het hier dan okk van de mensen.

Mayce gaat meteen een stukje rechter zitten en zijn igen worden wat groter. 'Djeez Shae' mompelt hij en hij likt zijn lippen een keer. Oke dit is echt heel ongemakkelijk. 'Oke weer genoeg gezien'piep ik van de zenuwen. Volgens mij is mijn kop nu echt zo rood als een tomaat. Ik doe snel het gordijntje dicht.

Ik loop het pashokje weer uit met nog steeds licht roze wangen. Ik kijk naar Mayce die achterdochtig naar een andere kerel in de winkel zit te kijken. Wat doet die hier. Ik dacht dat Mayce hier wel de enigste jongen zou zijn. 'Mayce!' Roep ik waardoor hij opschrikt uit zijn gedachte.

'Heey babe' zegt hij overdreven hard. Hij staat op en loopt naar mij toe. Hij slaat een arm om mijn nek en drukt een kus op mijn wang. Mayce kijkt meteen weer naar de jongen.

De jongen rolt met zijn ogen en loopt weg. Ik kijk naar Mayce die nog steeds naar de jongen kijkt. 'Babe? 'Vraag ik als hij eindelijk naar mij kijkt. 'Ja dat ben je toch ook'grijnst hij. 'De jouwe niet' grinnik ik. Hij lacht en knikt. 'Dat is waar. Maarja elke chick droomt ervan mijn meisje te zijn' zegt hij met een hand op zijn hart. 'Haha ik niet'lach ik en loop richting de uitgang. 'Shae je moet nog betalen' hoor ik Mayce zeggen. 'Nee ik koop het niet' zeg ik. Ik loop naar hem toe en duw het in zijn armen. Hij mag het mooi opruimen. Ik wil hier geen minuut langer zijn. Ik draai me weer om en loop de winkel door naar buiten.

Eindelijk hij is buiten. Dat duurde echt verschrikkelijk lang zeg. Wacht eens even. Heeft hij nou een roze hunkemoller tasje vast? Jupp het is zo'n tasje. Als hij dichterbij komt zie ik dat hij me grijnzend aankijkt. Hij houd her tasje achter zijn rug en gaat voor me op één knie zitten. Met zijn andere hand pakt hij de mijne vast. Ik kijkt het plein rond en schraapt zijn keel.

'Mensen mag ik even jullie aandacht!' Schreeuwt hij over het plein heen. Oh oh. Veel mensen komen om ons heen staan. Waarom is het ook zo druk vandaag. 'Mayce sta op' sis ik. Hij schud zijn hoofd. 'Lieve lieve lieve Shae' begint hij. Meteen komen er van allerlei kanten ahww geluidjes. 'Wil je alsjeblieft' gaat hij verder. Weer allemaal ahw geluidjes. Djeez wat zijn mensen voorspelbaar. 'Deze lingerie aan nemen' grijnst hij en haalt het tasje achter zijn rug vandaan.

Ik sla meteen mijn hand voor mijn gezicht en ik hoor wat jongens lachend grijnzen. Of hoe je het ook wil normen wat hun aan het doen zijn. Het valt niet helemaal onder één categorie.  'Nou neem je het nog aan of niet' lacht Mayce en hij gaat staan. 'Als je dan je bek houd en we naar huis gaan' lach ik.

'Oehhhhh' roept een jongen. Ik loop op hem af. Als ik recht voor hen sta zeg ik 'Haha nee en geef hem een bitchclap. Ik pak Mayce zijn hand en trek hem mee de mensenmenigte door naar de auto toe.

Ik gooi het roze tasje in de hoek van mijn kamer. Waarom heb ik dat tasje überhaubt aangenomen. Ik bedoel maar ik ga dat toch van mijn leven lang nooit meer aantrekken. Als je dat aan trekt kan je net zo goed meteen naar de wallen gaan niet waar.

Ik pak een joggingsbroek en sweater en wat ondergoed. En nee niet dat eat Mayce heeft meegegeven.. Ik ga naar de badkamer en zet de douche aan. Ik kleed me uit en stap onder de warme douche. Onder de douche krijg ik een liedje in mijn hoofd. Nouja eigenlijk zijn het twee zinnen. De rest van de tekst. Ja die ken ik gewoon niet, een vriendin van me liet me dit horen. Maarja omdat ik die twee zinnen in mijn hoofd hebben kan ik het niet laten om ze lekker heel de tijd te zingen. Als je benieuwd bent waar mijn valse kattengejank op moet lijken : "I lost a bet from a guy in a chiffon skirt. But I make these high heels work" ik weet het het slaat weer eens helemaal nergens op maar boeie :)

Ik kleed me om en ik kam mijn haren een keer door. Ik poets mijn tanden en doe mijn haar in een losse staart. Ik loop mijn kamer weer terug in. Hmm mijn bed ziet er weel heel aantrekkelijk uit op dit moment. Gaap gaap. Ik loop naar mijn bed en kruip erin. Ik trek de dekens hoog over me heen en val in een diepe slaap. Dus weltrusten mensen!

Heyy mensjes,
Hier weer een nieuw hoofdstuk. Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen en tips en ideeën zijn altijd welkom. Tnx IlonaHubers voor de leuke 2 zinnen van da liedje haha.

Groetjes Roos

Only Friends Where stories live. Discover now