hoofdstuk 34

6.4K 266 44
                                    

{Shae pov.}

"Nee Shae jij moet niet zo zeiken!"schreeuwt Mayce naar me. We hebben nog nooit ruzie gehad. Maar nu wel. Allemaal sinds dat stomme vriendje vriendinnetje gedoe. "Jij loopt zelf over alles te zeuren!"roep ik terug. Mayce gaat met zijn handen door zijn haar heen en geloof me dat doet hij echt alleen als hij super kwaad is en het echt niet meer weet. Hij zucht en loopt kwaad de deur uit. Ik ren naar mijn kamer toe. Ik hoor Mayce zijn auto door de straat weg scheuren. Ik laat mijn hoofd in mijn kussen vallen. Waarom moesten we nou ruzie hebben?

Ik zit rondjes te draaien op mijn bureaustoel met mijn engels boek in mijn handen. Ik moet eigenlijk leren maar het komt er maar niet van. Ik hoor ern auto de straat in rijden. Ik kijk naar buiten. Het is Mayce. Hij parkeert de auto en stapt uit...hij is alleen niet alleen... een meisje staat naast hrm. Hij slaat een arm om haar schouder en drukt een kus op haar wang. Ik ken haar ergens van. Volgens mij zit ze bij ons op school. Ik bedoel ze is wel mooi maar niet super kmap maar wel mooi. Waarom doet hij dit?Een rilling gaat door me heen.
Mijn adem stokt in mijn keel. Ze lopen samen naar binnen toe. Niet heel veel later springt de lamp in Mayce zijn kamer aan. Mayce en het meisje lopen zijn kamer zoenend binnen. Ik slik. Er gaat nog een rilling door me heen. Mayce gaat samen met haar op bed liggen en voor de rest zie ik niks. Oke ik ga er gewoon heen. Ik klim door mijn raam op de boom. ik klim door de boom heen en klim dan door Mayce zijn raam. Ik zie Mayce zonder shirt op bed liggen met zijn lippen op die van dat meisje. Het meisje heeft haar shirt ookal uit. Ik sta hier bijna te trillen. "Ma-mayce"weet ik uit te brengen. Zijn ogen schieten mijn kant in. Zodra hij mij ziet worden zijn ogen groot en duwt het meisje van zich af. "Kleed je om en oprotten"bromt hij maar het meisje dat geschrokken op de grond is gevallen. Ze trekt bang haar shirt aan en rent de kamer aan. Mayce probeert mijn pols te pakken maar ik trek mijn hand weg. "Raak. Me. Niet. Aan"zeg ik. "Shae"zegt hij zacht. "Zo heet ik ja. Goed gezien en wie was dat. Geen Shae volgensmij"brom ik. Ik wil weer door het raam naar buiten klimmen als ik 2 handen op mijn heupen voel. Ik wil ze weg slaan maar hij is te sterk. Ik zucht. Hij trekt me op schoot op bed. Zodra hij zit en zijn greep verslapt ga ik meteen naast hem zitten. "Het spijt me"zegt hij en kijkt me aan. Je kan zien dat hij geschrokken is. En hij heeft wel spijt maar ik weet het niet... "Ik weet het niet meer"zucht ik en voor ik het weet druipt er een traan over mijn wang naar beneden. Hij trekt me in zijn armen en geeft me een knuffel. Ik laat het toe. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd.

Als ik kalmer ben laat hij me los. "Misschien moeten we gewoon beste vrienden zijn. Zoals eerst"zeg ik zacht. Hij zucht en knikt voorzichtig. "Dan is het uit?"zeg ik zachtjes. Hij slaat zijn ogen neer en knikt. Ik druk een kus op zijn wang. "Sorry"mompel ik tegen zijn wang aan. Ik sta op en loop naar het raam toe om weer naar mijn kamer te klimmen. "Je kan ook wel hier slapen?"hoor ik Mayce nog zeggen. "Nee ik moet nog leren. Als ik geen voldoende voor die engels toets heb vermoord mam me"lach ik. Mayce schid lachend zijn hoofd. Ik wil in de boom klimmen maar misschirn had ik beter op Mayce zijn aanbod in kunnen gaan. "AAHHH!"gil ik. Ik stap mis. Ik was helemaal naar beneden gevallen als niemand mijn arm had gepakt. Ik kijk geschrokken omhoog. "Rustig maar. Ik heb je" zegt Mayce.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Als jullie willen kunnen jullie trouwen op dit boek stemmen met de People choice awards. Ik zou het heel leuk vinden☺. Vergeet niet te stemmen op dit hoofdstuk. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Only Friends Where stories live. Discover now