hoofdstuk 48

5.8K 236 88
                                    

{Shae pov.}

"Bedankt voor vandaag" glimlach ik naar Austin zodra we voor mijn voordeur staan. "Geen probleem"glimlacht hij. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd. "Slaap lekker"  zegt hij. Ik voel het bloed een beetje naar mijn wangen stijgen, gelukkig is het donker buiten. "Trusten" mompel ik afwezig en loop naar binnen. Ik doe de deur glimlachend achter me dicht.

Ik loop naar boven toe. Mam slaapt al. Mijn kamer is leeg. Mayce is er niet. Ik loop naar mijn raam toe en kijk naar zijn kamer. Hij is in zijn kamer. Ik klim de boom in dit keer zonder te vallen :). "Heey"zeg ik en klim zijn kamer in. "Heey aap" lacht hij. Ik grinnik en ga naast hem op bed liggen. "Wat kijk je"vraag ik en kijk naar het tv scherm. "The walking dead" zegt hij. "Maar ik zet het wrl af dat kunnen jouw oogjes nog niet aan" zegt hij op een kinderlijk stemmetje en begint daarna te lachen. "Ha ha ha" mompel ik sarcastisch. Hij zet de tv uit. "En hoe was het bij Austin?" vraagt hij grijnzend. De warmte stijgt meteen naar mijn wangen toe. Onbewust glimlach ik. Zijn lach, zijn ogen, gewoon alles. "Heel leuk zo te zien" lacht Mayce. "Ik vraag Austin wel voor de details" grijnst Mayce en wiebelt met zijn wenkbrauwen. "Neehee Mayce!" grinnik ik niet echt overtuigend en duw speels tegen zijn schouder aan. Hij schud lachend zijn hoofd. "Oehh mag ik iets niet weten"lacht hij. "Jawel hoor"bloos ik een beetje. Waarom moet ik nou toch ook altijd blozen.  "Is Shae een beetje verliefd" ... Klein kind.

"Dominos!!!" Schreeuwt Mayce door de huiskamer heen als de deurbel gaat. Ik ren lachend naar de deur toe. "Nee ik ben eerder"roept Mayce. Ik voel een duw tegen mijn schouder aan. Ik verlies mijn evenwicht en val op de berg jassen die op de grond ligt. Mayce opent de deur. De pizzabezorger jongen kijkt me vragend aan. "Heey. Hij heeft geld" zeg ik met een zelf voldane lach.

Mayce geeft de jongen zijn geld en pakt de pizza. Hij gooit de deur weer dicht. "Ik heb pizza. Ja ik heb pizza. Yammie yammie. Ja ik heb pizza!"zingt Mayce en doet een of ander gek dansje terwijl hij naar de keuken loopt. Ik sta lachend op. Kunnen wij niet een keer normaal doen? Ow wacht nee laat maar. Normaal is best wel saai ik houd het liever bij lekker gek xD.

"Maycee!" Zeur ik en probeer een stuk van de pizza te pakken. Hij lacht en houd de pizza nog hoger in de lucht waardoor ik er nog slechter bij kan. Ik probeer de pizza punt te pakkn door half over hem heen te hangrn maar mijn arm glijd weg en ik val. Yesj yesj verry goed gedone. Mijn engels is heel goed hoor. Ik heb ook een eigen taal ontwikkelt. Engelandisch➡ engels en nederlands. Perfecte taal.

Maarja ik was dus gevallen. Ik lig op Mayce zijn benen te kijken hoe hij grijnzend mijn pizza richting zijn mond brengt. Ik kijk hem uitdagend aan. "Wat?"grijnst hij. "Mijn pizza" zeg ik. "Wie heeft er betalld?"grijnst Mayce. "Ik vroeg nog of ik je terug moest betalen!" Lach ik. Hij steekt zijn tomg uit en propt dan de pizza punt in een keer in zijn monds. "Had jij honger ofzo"lach ik. Hij lacht en haalt zijn schouders op. "Hier heb je ook pizza" lacht hij met zijn mond vol en pakt een punt uit de doos. Hij geeft hem aan mij. Ik neem lachend een grote hap van pizza. Hmmm als er iets lekker is dan is het wel een pozza hawaï.

Ik kijk naar Mayce. Hij is een film aan het kijken. Hij moet lachen. Zijn ogen beginnen te sparkelen. En zijn lach. "Je staart" hoor ik hem zeggen. Ik schrik op uit mijn gedachte. Shit waar was ik in godsnaam mee bezig. Ik boel mijn wangen roze worden. Oopsie. Mayce kijkt me grijnzend aan. Ik ga wat omhoog zitten. Mayce slaat een arm om mijn schouders heen en trekt me naar zich toe. "Ik ben ook veel leuker dan Austin. Dat weet ik toch" grinnikt hij. "Hee! Dat zei ik niet" lach ik en begin hem op zijn borstkast te slaan, wat echt heel weinig zin heeft. "Ik hou ook van jou hoor"lacht hij. "Tuurlijk aap. Ik hou ook van mij" lach ik en steek mijn tong naar hem uit. Met zijn andere hand facepalmt hij zochzelf en schud lachend zijn hoofd.1-0 voor mij. Ik win altijd 😄.

Heyy mensjes,
We staan gewoon op 2 in romantiek😱😱. Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Only Friends Where stories live. Discover now