hoofdstuk 30

6.7K 293 33
                                    

{Shae pov.}

Ik heb een zwart hempje aan en een licht blauw rokje. ik heb mijn witte all stars aan en mijn haren hangen losjes over mijn schouders heen. Ik kijk naar mezelf in de spiegel. Ik en Mayce. Mayce en ik. Zou het kunnen? Eij 2 samen? Ach ja we zien wel.
De bel gaat. Sinds wanneer belt hij aan? En hij is veelste vroeg. Ach ja het zal wel. Ik loop naar beneden toe. Ik trek de deur open. "Mayce je bent te vroeg kneus"lach ik. Ik kijk naar de jongen in de deuropening. Wacht eens even. Ravenzwart haar, sproeten, gespierd en licht groene ogen. "Heyy babe"grijnst hij. "Finn"zeg ik. Hij grijnst en loopt langs me af naar binnen toe. Ik zucht en loop achter hem aan naar binnen toe. "Hee Mayce"hoor ik mam vrolijk zeggen vanuit de keuken. "Hey mevrouw"zegt Finn lachend en gaat op de bank zitten. "Finn?"vraagt ze en komt de keuken uitlopen. Hij knikt en ploft neer op de bank. "Wat doe je hier"zucht ik en grbaar naar mam dat ze weg kan gaan. "Ik ben terug"zegt hij. "Dat zie ik"zeg ik en rol met mijn ogen. Hij grinnikt. Hij staat op loopt naar me toe. Hij duwt me tegen de muur. Hij zet zijn 2 armen naast mij neer.  "Ik dacht dat jij enik misschien wel"mompelt hij en brengt zijn lippen naar mijn nek. Ik duw hem weg wat me gek genoeg lukt. "Jij en ik zijn over. Er is nooit wat geweest en dat zal ook nooit gebeuren."grom ik.  "Ooh kom op"zegt hij. "Kan je gaan Mayce komt dalijk"vraag ik. "Mayce zeg je"zegt hij en zijn ogen worden meteen een klein stukje donkerder. De deurbel gaat. "Daar zal je hem hebben"gromt Finn en loopt naar de gang. "Finn nee!"roep ik en ren achter hem aan. Hij trekt de deur open en in de deur opening staat iemand die ik liever nooit meer had willen zien. "Shae"zegt de man die zich zelf ook wel graag mijn vader noemt. "Wie ben jij dan?"vraagt Finn verbaasd. "Donder op"roep ik naar mijn vader. Hij slikt maar blijft staan. "Shae wie is dat"vraagt Finn weer. "Der vader idioot en nou oprotten"hoor ik Mayce van achter me zeggen. Phew hij is er. Finn zijn ogen worden weer donker. Voor hij kan reageren duwt Mayce hem de deur uit en smijt de deur dan hard voor hun allebei dicht. Ik zak tegen de muur aan op de grond. Ik laat mijn hoofd in mijn handen vallen. Dit had een leuke dag moeten zijn. Mijn date met Mayce en dan komen de jongen en man langs die ik het liefst voor altijd had willen ontwijken. Waarom gebeurt mij dit? Ik denk aan alles wat er vroeger gebeurd is en er rolt een traan over mijn wang heen. "Hee hee hee Shae"hoor ik Mayce bezorgd zeggen. Hij tilt me overeind en geeft me een knuffel. Hij slaat zijn sterke en veilige armen om mij heen. Ik zucht langzaam. Mayce drukt een kus op mijn haren.

"Gaat het?"vraagt hij na een tijdje zo te hebben gestaan. Op zo'n momenten wil ik voor altijd zo blijven staan. Ik knik langzaam. Hij laat me los. Ik kijk naar de grond toe. Hij duwt me tegen de muur aan en zet zijn armen naast me neer. "Kom. We gaan er een leuke avond van maken oke?"zegt hij. Ik glimlach en knik. Zal ik het doen? Ja fuck it ik doe het gewoon. Ik ga op mijn tenen staan en druk snel een vlugge kus op zijn lippen. Zijn ogen wkrden groot en hij kijkt me verbaasd aan. "Dankje"glimlach ik. "Geen probleem"glimlacht hij terug. Hij pakt mijn hand vast en samen lopen we naar buiten toe.

Heyy mensjes,
Hmmm wie is Finn denken jullie?
En waarom is hij weer terug?
Laat weten wat je ervan vond. Vergeen niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Only Friends Where stories live. Discover now