hoofdstuk 44

6.1K 233 81
                                    

{Shae pov.}

Ik stap uit Mayce zijn auto. Op het schoolplein zie ik Aimy staan zoenen met Blake. Grr ik mag hem nog steeds niet. "Sukkel"hoor ik Mayce mompelen. Hij kijkt ook naar Aimy en Blake. "Kom" zegt Mayce. Ik grinnik en spring op zijn rug. Hij grinnikt en loopt richting de deur. "Heee Mayce. Shae!!" Hoor ik een stem achter me roepen. Mayce draait zich om. Austin komt het schoolplein oplopen. "Heee gast"zegt Mayce. Hij zet mij op de grond en geeft hem een bro hug. "Yoo" zegt Austin. "Wat doe je hier?"vraag ik. "Ook goedemorgen shae"lacht hij. "Ja ja vertel nou maar" dring ik aan. Hij grinnikt. "Ik ben weer terug in de stad. Ik kom hier weer naar school."legt hij uit. "Ahaaa" mompel ik. "Dus Mayce wanneer gaan we weer samen stappen"vraagt hij aan Mayce en loopt mee naar binnen toe. Aimy komt naar me te rennen. "Zag je dat. Hij is zo lief" zegt ze vrolijk en bloost een beetje. Ik kijk haar vragend aan. "Oww je bedoeld dat met Blake"zeg ik. Ze knikt blij. "Ja dat heb ik gezien ja" zeg ik. "Hij is zo lief en knap. En hij is lief. Heb ik al tegen je gezegd dat hij lief is"stamelt ze. "Ja al zo'n 3 keer"mompel ik en loop mee naar binnrn toe. "Oke mooi"glimlacht ze. "Shae ik heb je hulp nodig"roept Austin zodra we door de deur naar binnen toe lopen. "En wie is die knapperd dan" grijnst Aimy naar mij. "Dat is Austin"glimlach ik en voel mijn wangen een beetje roze worden. "Okee Shae je moet een ding weten" zegt ze en ze pakt me bij mijn schouders vast en kijkt me recht aan. "Hij is super knap maar ik blijf bij team Shaeyce"zegt ze grinnikend. "Tss ik en Mayce zijn beste vrienden remembee"zeg ik. "Ja ja ja ga met die onzin morgen maar weer verder. Beste vrienden met benefits"grinnikt ze zodra ik weg loop. "Nee Aimy gewoon nee" zeg ik als ik me nog 1 keer naar haar omdraai. Ik loop naar Austin en Mayce. "What's wrong"zeg ik. "Ik moet gaan. Kan jij hem even de weg wijzen enzo" zegt Mayce. Ik glimlach naar hem en knik. "Je bent de beste"zegt hij. Hij drukt snel een kus op mijn wang en rent dan de gang in. Ik schud lachend mijn hoofd en kijk naar Austin. "Oké waar beginnen we?" vraagt hij. "Die kant op" grinnik en wijs de gang in.

"Shae dit ben ik niet van je gewend" zeurt de docent zodra ik het lokaal in kom gelopen. "Ja maar" probeer ik. "Nee ga er maar uit" zegt hij." Meneer met alle respect maar ze staat officieel nog niet eens binnen" hoor ik Austin zeggen die naast me in de deuropening komt staan. "Pardon jongeman zit jij hier op school?" zegt hij weer. "Vanaf vandaag dus deal er maar mee dat Shae en ik daar gaan zitten" zegt Austin. Hij pakt mijn hand vast en trekt me mee het klaslokaal in. ik slik afwachtend op de reactie van de docent die alleen maar verbaasd toe staat te kijken. "Snel zitten" mompelt Austin als we bij 2 lege tafeltjes achterin de klas staan. Ik knipper een paar keer met mijn ogen en ga op de stoel zitten. De docent lijkt ook wat in de war te zijn. Hij schud zijn hoofd een keer en gaat weer veder met zijn les. Phew net goed. Ik had best een groot probleem als school mam had gebeld. Austin grinnikt en pakt zijn spullen. Ik volg zijn voorbeeld en probeer nog wat van de les te volgen.

"Yo Shae" zegt Mayce zodra hij mijn kamer inspringt."Hey mompel ik afwezig terwijl ik paragraaf 6 van mijn geschiedenis boek door neem. "Nee nee nee. School is afgelopen weet je wel." zegt hij terwijl hij het boek uit mijn handen trekt. "Please Mayce ik moet alleen die paragraaf nog doornemen en dan ben ik klaar met mijn huiswerk." zeur ik en probeer het boek terug te stelen. Alleen is er 1 klein probleem. Mayce is veel groter dan ik. "Weetje heel misschien zou je het ook een moeten proberen" grinnik ik. "Wat leren?" lacht hij. ik knik. "We hebben morgen een proefwerk" zeg ik. Ik spring en trek het boek uit zijn handen. "Ahh kut dat wordt weer een 3" mompelt hij en ploft op bed neer. "Shae" zegt Mayce. "Hmmmm" mompel ik. "Hoezo vraagt Austin je mee uit?"vraagt hij. huh wat. Ik k kijk hem vragend aan. hij zit met mijn telefoon in zijn hand en wijst naar het vergrendelscherm waar een berichtje van Austin staat.

Hey mensjes,

Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

groetjes Roos


Only Friends Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ