Chapter 30

5.8K 324 12
                                    

Ξυπνάω το πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πάρω τηλέφωνο τους γονείς μου. Μιλάμε εβδομαδιαίως αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τους επισκέπτομαι συχνά. Ο Jason κοιμάται ακόμα και δέχτηκε χθες να κάνουμε ένα μικρό ταξιδάκι στο Σικάγο.

Καλώ τον αριθμό και μετά από 2 εβδομάδες ακούω την οικεία φωνή της μαμάς μου.

«Παρακαλώ;» ρωτάει και η φωνή της ακούγεται παράξενα.

« Μαμά! Η Nadia είμαι. Τι κάνεις;»της λέω και ακούω το επιφώνημα της. Μου έχει λείψει και λόγω οικονομικού δεν είχα καταφέρει να γυρίσω.

« Κόρη μου, έχεις να με πάρεις καιρό τηλέφωνο. Μια χαρά είμαι εγώ, εσύ; Βρήκες καινούργιο σύντροφο;;;» με ρωτάει και χτυπάω το χέρι μου στο μέτωπο μου. Γαμώτο, η Annie θα της το είπε!

«Μια χαρά και εγώ, μαμά. Η Annie σου το είπε;;» την ρωτάω και γελάει.

« Ναι και μου είπε για την εγκυμοσύνη της. Σε λίγο καιρό θα έρθω να σας επισκεφτώ. Μου έχετε λείψει.» αναφωνεί και η θλίψη της είναι εμφανής. Της ήταν δύσκολο η αποχώρηση μας. Εγώ δεν άντεχα να μένω εκεί, μόλις έγινα 18, μάζεψα λεφτά και έφυγα. Η Annie από την άλλη, δεν της άρεσε καθόλου να μείνει για την υπόλοιπη ζωή της εκεί.

«Ω μαμά, και σε εμάς λείπεις. Θα έρθω αύριο όμως. Πες το και στον μπαμπά.» της λέω και από το τηλέφωνο ακούω τον μορφασμό της. Δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία μαζί του αλλά κάποιες φορές πρέπει.

« Αχ τι καλά κορίτσι μου! Θα έρθει και το αγόρι σου μαζί σου;;.» με ρωτάει και της μουρμουρίζω ένα ''ναι''.

« Λοιπόν, μαμά.  Θα έρθουμε αεροπορικώς αύριο. Τα λέμε!» της λέω και το κλείνω. Χμ, καλύτερα να πάω να κάνω μπάνιο.

Μετά από 15 λεπτά βγαίνω από το μπάνιο και βγαίνω έξω. Ο Jason συνεχίζει να κοιμάται, χμ καλύτερα να τον ξυπνήσω. Πλησιάζω στο κρεβάτι και σκύβω το πρόσωπο μου για να τον φιλήσω στην άκρη του χείλος του. Όταν το κάνω, φαίνεται να ξυπνάει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του και με σπρώχνει πάνω του, βάζοντας με από κάτω του. Τα μαλλιά του από τον ύπνο πετάνε αριστερά δεξιά και τα μάτια του είναι λαμπερά στο φως της ημέρας. Δεν χορταίνω να τον βλέπω.

«Καλημέρα, μωρό μου.» μου λέει με βραχνή φωνή και ύστερα καθαρίζει το λαιμό του. Χαμογελάω και μου δαγκώνει την άκρη της μύτης. Μμμ..

«Καλημέρα, Jason. Μίλησα με τη μαμά μου πριν λίγο και την ενημέρωσα πως θα ταξιδέψουμε στο Σικάγο.» του λέω και συγκατανεύει. Φεύγει από πάνω μου και σηκώνεται.

Give Me Love Where stories live. Discover now