Chapter 6 -Jason-

7.1K 437 11
                                    

**Το κεφάλαιο θα είναι από τη μεριά του Jason τη μέρα της γνωριμίας.

Θα συναντήσω τον πατέρα μου και έναν φίλο του σε μία καφετερία  2 τετράγωνα παρακάτω. Παίρνω τον αδελφό μου τον Caleb και ως συνήθως με καμία γκόμενα θα έχει μείνει πάλι. Βάζω το κινητό στη τσέπη και περνάω τον απέναντι δρόμο. Εκείνη τη στιγμή ακούω τον ήχο κλήσης του κινητού μου. Βλέπω πως είναι ο Caleb.

«Έλα ,τι με ήθελες;» ρωτάει νυσταγμένα...Σε γκόμενα θα είναι.

«Ήθελα να δω αν θα έρθεις στη συνάντηση που είπε ο πατέρας μας αλλά μάλλον θα είσαι σε σπίτι γκόμενας.» του μιλάω ξερά. Το ξέρει πως μου τη δίνει να κακομεταχειρίζεται κοπέλες.

«Ωωω έλα τώρα ρε Jason, μην αρχίζεις κήρυγμα πρωί-πρωί. Καλά θα έρθω. Τι ώρα έχουμε συνάντηση;» ρωτάει. Σώπα, θα έρθει;

«Έλα κατά τις 9.30.Τα λέμε, βλαμμένο.»του λέω και ακούω τη βρισιά του καθώς κλείνω το κινητό.Ώρες-ώρες μου τη δίνει στα νεύρα η συμπεριφορά του.

Τι να μας θέλει και τους δύο ο πατέρας μας στη καφετερία με τον φίλο του κιόλας; Όλο απορίες είναι αυτός ο άνθρωπος. Πριν όμως πάω στη καφετερία λέω να πάρω ένα ντόνατς. Γυρίζω και πέφτω πάνω σε μία κοπέλα. Γαμώτο, τη χτύπησα; Ανοίγω τη μάτια μου και βλέπω πως έχω πέσει πάνω της. Την κοιτάζω και παθαίνω σοκ. Είναι τόσο όμορφη .Έχει μεγάλα γαλάζια μάτια που σε μαγνητίζουν. Όμως έτσι όπως έπεσα μπορεί να την τραυμάτισα.

«Δεσποινίς είστε καλά; Εμμ, Συγγνώμη που έπεσα τόσο άτσαλα πάνω σας.. Μήπως χτυπήσατε;» ρωτάω και περιμένω την απάντηση της. Με κοιτάζει μες στα μάτια και απαντάει

«Εμμμμ ,ναι είμαι καλά. Μάλλον αφαιρέθηκα, Δεν νιώθω πουθενά πόνο.» ανακούφιση έρχεται όταν ακούω πως δεν πονάει. Είναι τόσο όμορφη έτσι όπως τη κοιτάζω. Όλα αυτά τα χρόνια με περιτριγυρίζουν γυναίκες αλλά σαν αυτήν ,ποτέ. Έχει κάτι το αθώο πάνω της. Συνειδητοποιώ πως είμαι άπω πάνω της ακόμα έτσι σηκώνομαι και προσπαθώ να ισιώσω τη πλάτη μου από το άτσαλο πέσιμο. Της δίνω το χέρι μου για να τη σηκώσω από το έδαφος. Όταν έχω τελικά την επαφή μαζί της μου συμβαίνει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ. Ένας αλλόκοτος ηλεκτρισμός περνάει το σώμα μου και νομίζω  ότι το ίδιο συμβαίνει και σε αυτή. Μα τι στο καλό γίνετε;

Χαμηλώνω το βλέμμα και βλέπω τα πεσμένα πράγματα της και το σπασμένο κινητό της. Τη ρωτάω αν είναι δικό της και με το κεφάλι της μου δείχνει ''ναι''. Τώρα που τη βλέπω όρθια την εξετάζω εξονυχιστικά και διαπιστώνω ο ίδιος πως είναι η ίδια η Ελληνίδα θεά του Έρωτα ,η Αφροδίτη. Έχει μακριά μαύρα μαλλιά με αυτά τα μαγεμένα γαλάζια μάτια και τα ελαφρώς κόκκινα χείλη. Ηλικιακά μοιάζει 20 με 21 χρονών και έχει επίσης σώμα με καμπύλες.. Έχω θαμπωθεί από την ομορφιά της.

Give Me Love Where stories live. Discover now