Chapter 13

6.3K 405 5
                                    

«Πες μου πως πέρασες με τον Jason!» με ταρακουνάει η Annie διψασμένη για λεπτομέρειες.

«Πέρασα.. υπέροχα. Το σπίτι του είναι μαγευτικό, Annie. Επίσης...» σταματάω. «Του μίλησα. Βρήκα το κουράγιο και του τα είπα όλα. Δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι. .Αnnie, με στήριξε, μου έδωσε συμπόνια.» της λέω.

«Το ήξερα ότι είναι σοβαρός και ώριμος .Αν σε παρατούσε λόγω αυτού θα τον αποκαλούσα γουρούνι!» μου λέει.

«Πρέπει να σου πω κάτι.. Νομίζω ότι τα αισθήματα μου γίνονται σοβαρά προς αυτόν. Και τον γνωρίζω σχεδόν 1 μήνα!» λέω και σηκώνω τα χέρια.

«Τον αγαπάς...» λέει διαπιστώνοντας αυτό που νιώθω. Κοιτάζω αφηρημένα προς τα έξω.

«Ναι..» παίρνω μια ανάσα. «Τον αγαπώ αλλά δεν ξέρω αν νιώθει το ίδιο.»λέω απορημένα. Η καρδιά μου θα ραγίσει εάν.... Όχι -όχι μη το σκέφτεσαι άλλο μου προστάζει το υποσυνείδητο μου.

Έχω να σου πω κάτι!!. Ο Max θα έρθει σε 2 μέρες! Επιτέλους, θα έρθει. Μου έχει λείψει.» Ωραία, θα έρθει ο Max. Θα της κάνει καλό ,χωρίς αυτόν δεν είναι η Annie που ξέρω. Χμ, είναι καιρός να φύγω, ούτε σι άλλως έχω διαμέρισμα.

«Annie, πρέπει να φύγω από εδώ. Τώρα που θα έρθει ο Max θα είμαι βάρος σε εσάς.» της λέω και με κοιτάζει αγριεμένα «Σε παρακαλώ, δέξου το. Έχω διαμέρισμα.» συμπληρώνω.

«Nadia, είσαι αδελφή μου, εγώ και ο Max δεν σε νιώθουμε βάρος. Είσαι οικογένεια μου αλλά αν είναι αυτό που θέλεις, τότε φύγε.»  Ω όχι, δεν θέλω να τη στεναχωρήσω. Καθόμαστε στο καναπέ και δεν μιλάμε Τι να πούμε άλλωστε; Σηκώνομαι και μπαίνω στο δωμάτιο μου. Αλλάζω και βάζω τις χοντρές μου πιτζάμες.

Το απόγευμα πέρασε γρήγορα διαβάζοντας τα Ανεμοδαρμένα Ύψη. Το χειρότερο συναίσθημα είναι όταν τελειώνεις το βιβλίο και θέλεις να εκδοθεί δεύτερο...Νιώθω τα μέλη μου κουρασμένα, μπαίνω στη μπανιέρα και βυθίζομαι στο αχνιστό νερό. Το δέρμα μου τσιτώθηκε από τη θερμοκρασία. Βγαίνω και στεγνώνω γρήγορα το σώμα μου.

Πριν κοιμηθώ με παίρνει τηλέφωνο ο Jason. Τι να θέλει;

«Γεια σου Jason.»  του λέω.

«Γεια σου μωρό μου, θέλεις να περάσω από τη δουλειά σου να σε πάρω;» με ρωτάει και ο τόνος της φωνής του είναι τόσο ερεθιστικός...

«Εντάξει δεν έχω πρόβλημα. Πρέπει να κοιμηθώ, Jason.» του λέω με ένα χασμουρητό.

«Καληνύχτα μωρό μου .Όνειρα γλυκά.» μου λέει και το κλείνω.

Give Me Love Where stories live. Discover now