Chapter 40

5.2K 284 13
                                    

 Κοιτάζω ξανά το μήνυμα και δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Jason έχει μείνει ακίνητος στη καρέκλα δίχως να κουνηθεί. Ξεφυσάει και κοιτάει πάνω.

« Θα διώξω τον Peter. Το παρατράβηξε!» φωνάζει χτυπώντας με δύναμη το ξύλο. Αφήνω στο τραπέζι το κινητό και τον κοιτάζω κατάματα.

« Όχι Jason, μην το κάνεις! Με τι λόγο θα τον διώξεις; Είμαι σίγουρη πως θα τα αρνηθεί όλα.» λέω προσπαθώντας να τον ηρεμήσω. Δεν ξέρω ποιος το έστειλε αλλά τώρα ξέρουμε πως ο Peter είναι μπλεγμένος. Σηκώνεται και με αρπάζει φιλώντας με ως ένδειξη απελπισίας.

« Θέλω να πάω στην αστυνομία αλλά το ξέρω πως θα τα κάνω χειρότερα.» λέει απελπισμένα και περνάει συνεχώς τα χέρια του μέσα από τα μαλλιά του. Παίρνει βαθιές ανάσες και κλείνει τα μάτια του για να ηρεμήσει.

« Τι θέλει πια;» ξεσπάει και ανασηκώνω τους ώμους μου.

« Δεν ξέρω, μωρό μου. Έχω κουραστεί με όλο αυτό το κυνηγητό.» λέω κουρασμένα και χαϊδεύει το μάγουλο μου.
«Φαίνεσαι τόσο δυστυχισμένη λόγω  του μπάσταρδου.» ψιθυρίζει και πεταρίζω τις βλεφαρίδες μου καθώς τα δάχτυλα του τείνουν το πηγούνι προς τα πίσω για να έχει ίση απόσταση με τα μάτια μου. Την ώρα που είμαι έτοιμη να απαντήσω, μας διακόπτει ο ήχος του τηλεφώνου. Ο Jason ξεφυσάει και φεύγει από μπροστά μου. Απαντάει το τηλέφωνο και απομακρύνομαι από την συζήτηση.

« Πάω να κάνω ντους. Σε περιμένω.» του λέω χαμηλόφωνα και χαμογελάει ως απάντηση. Βγαίνω και κατευθύνομαι προς το δωμάτιο μας. Μπαίνω στο μπάνιο και βγάζω τα ρούχα αφήνοντας τα στο πάτωμα. Βυθίζομαι μέσα στη μπανιέρα και ανοίγω το νερό. Μέχρι να γεμίσει το νερό, κουλουριάζομαι σαν κουβάρι και περιμένω να έρθει ο Jason. Όταν το νερό γεμίζει, βάζω το μπουκαλάκι με άρωμα γιασεμί και η μυρωδιά φτάνει στα ρουθούνια μου.  Κλείνω τα μάτια μου και γείρω το κεφάλι μου προς τα πίσω.

« Μωρό μου...»ψιθυρίζει στο αυτί μου ο Jason και τινάζομαι. Χριστέ μου, με τρόμαξε. Πώς το καταφέρνει αυτό; Τον κοιτάζω και το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι το πρόσωπο του. Είναι σκυμμένος δίπλα μου με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.

« Jason, μπες μέσα.» τραυλίζω και σηκώνεται. Χμ, είναι γυμνός, σκέφτομαι και αφήνω ένα χαχανητό.

« Τι βρίσκετε αστείο, δεσποινίς Hendricks;» ρωτάει σηκώνοντας τα φρύδια του με απορία. Συνεχίζω να χαχανίζω δίχως να σταματήσω.

« Μου αρέσει όταν σας βλέπω γυμνό, κύριε Harris.» αιτιολογώ σηκώνοντας τα χέρια μου. Γελάει και μπαίνει μέσα.

Give Me Love Where stories live. Discover now