Chapter 43

5.1K 278 24
                                    

*6 μέρες μετά.

« Νadia, ξύπνα! Έχω ετοιμάσει τηγανίτες!» ακούω την φωνή της Annie έξω από την πόρτα. Μορφάζω καθώς με ξύπνησε άτσαλα και βάζω το μαξιλάρι πάνω στο κεφάλι μου. Γαμώτο, γιατί την τελευταία μέρα πριν τον γάμο πρέπει τα ζευγάρι να είναι χωριστά; Γιατί; Ποπό, χθες το βράδυ έφυγα και ήδη μου λείπει. Σηκώνομαι και βαδίζω προς το μπάνιο. Πλένω το πρόσωπο μου με νερό και φρικάρω όταν βλέπω τα μαλλιά μου να είναι ανακατεμένα. Τα βουρτσίζω και ευτυχώς το αποτέλεσμα είναι ευχάριστο. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά όταν συνειδητοποιώ πως αύριο είναι η...μέρα. Καθαρίζω τα δόντια μου και βγαίνω έξω.

Η μυρωδιά της τηγανίτας μου προκάλεσε αναγούλα και κοντοστέκομαι στην πόρτα για να το ρυθμίσω. Γαμώτο, πολύ συχνά το παθαίνω αυτό τώρα τελευταία.

« Καλώς την! Κάτσε να φας γιατί θα κρυώσουν!» φωνάζει πάνω από το τηγάνι την ώρα που τοποθετεί στο πιάτο μία τηγανίτα. Χαμογελάω και κάνω αυτό που μου λέει. Bάζει στο νεροχύτη αυτά που ήταν στο πάγκο και κάθεται δίπλα μου.

« Έχεις άγχος;» με ρωτάει και έρχεται κοντά μου βάζοντας το χέρι της στον ώμο μου. Ξεφυσάω και καταπίνω την μπουκιά μου.

« Ναι, Annie. Δεν ξέρω γιατί όμως, εννοώ, ποτέ μου δεν σκέφτηκα πως θα παντρευτώ και θα μείνω έγκυος σε τόσο μικρή ηλικία.» λέω και κλείνω τα μάτια μου.

«Το ξέρω, Nadia. Δεν στο είχα πει ποτέ αλλά ήμουν στα πρόθυρα να μην πάω στην εκκλησία αλλά μετά σκέφτηκα πόσο αγαπώ τον Max και δεν θα του άρεσε καθόλου αυτό.» αποκρίνεται και το στόμα μου χάσκει. Ποπό, η Annie είχε σκεφτεί τέτοιο πράγμα;

« Αυτό που θέλω να πω είναι.. όλες το έχουμε περάσει αυτό το στάδιο.» λέει και με φιλάει στο μάγουλο. Ξαφνικά, σηκώνεται και χτυπάει παλαμάκια.

« Σήκω τώρα! Σήμερα πρέπει να προετοιμαστούμε για αύριο.» λέει και η ματιά της είναι όλο νόημα. Χμ..

Εξαφανίζεται από μπροστά μου και κατευθύνεται στο δωμάτιο μου. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα την άφηνα να μπει αλλά τώρα δεν είμαι ικανή να τρέξω. Αφοσιώνομαι στο πιάτο μου. Σηκώνομαι από την καρέκλα και περπατάω αργά προς το δωμάτιο. Η Annie ψάχνει την ντουλάπα μου και σμίγω τα φρύδια μου από απορία.

« Τι ψάχνεις;» την ρωτάω περίεργα και μόλις ακούει τη φωνή μου τα παρατάει.

« Θέλω να δω που είναι το νυφικό σου. Που το έχεις κρύψει;» με ρωτάει και με το χέρι μου της δείχνω το μέρος που το έχω βάλει. Παίρνει το νυφικό και το τοποθετεί στο κρεβάτι. Τα μάτια της γουρλώνουν και το στόμα της σχηματίζει ένα τεράστιο ''Ο''.

Give Me Love Where stories live. Discover now