Chapter 2

9.5K 573 7
                                    

1 εβδομάδα μετά τη γνωριμία μαζί του τον βλέπω στα όνειρα μου. Ονειρεύομαι κάθε βράδυ αυτά τα πράσινα μάτια που με καταδιώκουν ακόμα και στον ύπνο μου. Κάθε βράδυ ξυπνάω και σκέφτομαι πότε θα τον ξαναδώ. Θλίψη έρχεται στο νου μου όταν καταλαβαίνω πως μάλλον πότε δεν θα τον ξανασυναντήσω. Θα είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που περνάνε το δρόμο. Όλοι άγνωστοι αλλά εκτός από αυτόν και κάποιον άλλον. Τον Anthony.

Απο την μέρα που το έμαθα έχω μετακομίσει στο σπίτι της αδελφής μου. Η Annie μετά χαράς με δέχτηκε στο σπίτι της.Ο άντρας της βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι για 2 μήνες στη Ζυρίχη και έτσι θα έχω τη δυνατότητα να μείνω εκεί. Βέβαια, η ίδια λέει να μείνω όσο θέλω αλλά δεν μπορώ να είμαι βάρος της. Το σπίτι της δυστυχώς είναι λίγο μακριά αλλά με το αυτοκίνητο της μπορώ να φτάσω εγκαίρως στη δουλειά μου.

3 μέρες αργότερα***

Ακούω το τραγούδι των Guns Ν' Roses το Knocking On Heaven's Door μέσα στον ύπνο μου. Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου και εστιάζω στο παράθυρο που βρίσκεται δεξιά μου. Γυρίζω πλευρά και αρχίζω να βλέπω τα δέντρα να ακολουθούν το χορό του ανέμου. Ξεφυσάω μιας και συνειδητοποιώ πως θα έχει πολύ αέρα. Σηκώνομαι και αμέσως κοιτάζομαι στο καθρέφτη. Κοιτάζω σοκαρισμένη τη σιλουέτα μου. Τα μακριά καστανά μαλλιά μου είναι αχτένιστα και τα μεγάλα γαλανά μάτια μου φαίνονται ακόμα νυσταγμένα. Μπαίνω στο μπάνιο και βουρτσίζω τα δόντια μου γρήγορα. Ύστερα, πιάνω σε ένα γρήγορο κότσο τα μαλλιά μου αφήνοντας ένα τσουλούφι να πέσει .Βάζω την BB κρέμα μου και πηγαίνω  προς την ντουλάπα μου.

Διαλέγω ένα blue-black τζιν και μία μπλούζα σε V σχήμα. Βάζω τα συνηθισμένα σταράκια σε χρώμα μαύρα και κατευθύνομαι προς τη κουζίνα.

Μόλις ανοίγω την πόρτα η μυρωδία των pancakes εισχωρεί στη μύτη μου.

«Μμμμμ τι νόστιμο φτιάχνει η μεγάλη μου αδελφή;» λέω με ναζιάρικο ύφος μήπως την πείσω να ψήσει και άλλα pancakes.

«Καλημέρα και σε σένα, υπναρού. Είναι 7 ακόμα. Τι ώρα δουλεύεις;» λέει με ευχάριστο τόνο.

«Σήμερα δουλεύω στις 9.Μπορώ να σε βοηθήσω ;» της απαντάω στην ερώτηση της.

Με κοιτάζει για μια στιγμή και συμπληρώνει << Nadia Hendricks είσαι σίγουρη πως θέλεις να με βοηθήσεις;. Τελευταία ευκαιρία σου δίνω!>>

Give Me Love Where stories live. Discover now