Chapter 15

5.4K 367 12
                                    

Νομίζω πως πέθανα χίλιες φόρες βλέποντας το. Ποια είναι αυτή κάτω από το σπίτι μου;;.

Ο Jason φαίνεται να μη με προσέχει. Κρύβομαι πίσω από ένα τοίχο και κρυφακούω.

«Αχ, Jason μου, χαίρομαι που σε ξαναείδα! Πρέπει να έρθεις αύριο. Μου το χρωστάς.» λέει και τη παρατηρώ. Έχει μακριά ξανθά μαλλιά που φτάνουν στη μέση της αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τα μάτια της. Φοράει γυαλιά.

«Peyton, πρέπει να φύγω. Θα τα πούμε αύριο, εντάξει;» τον ακούω και φαίνεται προσηλωμένος. Δεν μπορώ να ακούσω τι λέει και μπαίνει στο πολυτελές αυτοκίνητο της και φεύγει. Βλέπω τον Jason να κοιτάζει γύρω και μπαίνει μέσα στη πολυκατοικία. Το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι μου. Ώστε έτσι κύριε Harris...

«Μωρό μου ήρθες! Έχω βάλει στο φούρνο κοτόπουλο.» λέει. Δεν μπορώ να τον κοιτάω.

«Δεν έχω όρεξη. Θέλω να μου πεις τι έκανες κάτω πριν λίγα λεπτά.» του λέω αφήνοντας τη τσάντα μου στο τραπέζι. Σταυρώνω τα χέρια μου και περιμένω την απάντηση του. Σταματάει αυτό που κάνει και βάζει τα χέρια του πίσω στη μέση του.

«Nadia, τι είδες;» με ρωτάει και τα μάτια του ψάχνουν απάντηση. Ω δεν θα μου το γυρίσει.

«Το θέμα είναι ποια είναι αυτή. Χριστέ μου Jason μόλις σε είδα να σε φιλάει στο μάγουλο και εσύ δεν θα φάνηκες να κάνεις τίποτα!» του λέω φωνάζοντας.

«Nadia, μωρό μου. Δεν είναι τίποτα. Απλώς...» λέει κοιτάζοντας το έδαφος.

«Ξέρεις κάτι; .Θέλω να χωρίσουμε. Ήταν λάθος μου να σε εμπιστευτώ. Θέλω να φύγεις, τώρα.

 του λέω κοιτάζοντας τον στα μάτια. Τα πρασινωπά μάτια του φαίνονται χαμένα. Το στόμα του μισανοίγει αλλά το κλείνει αμέσως.

«Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Σε παρακαλώ. Άφησε με να σου εξηγήσω.» μου λέει πιάνοντας μου τα χέρια. Τα διώχνω και στρέφω το σώμα μου χωρίς να τον κοιτάζω. Δάκρυα κυλούν από τα μάτια μου. Τα σκουπίζω και προσπαθώ να ανακτήσω την ψυχραιμία μου. Κανένας μας δεν μιλάει.

«Θέλω να φύγεις, Jason.» του λέω.

Παίρνει το σακάκι του και έρχεται μπροστά μου. Προσπαθώ να μην κοιτάξω σε αυτόν αλλά δεν μπορώ.

«Αν αυτό θέλεις τόσο πολύ, θα φύγω.» μου απαντάει και η έκφραση δυστυχίας είναι εμφανή στο πρόσωπο του. Ανοίγει τη πόρτα και φεύγει.

Give Me Love Where stories live. Discover now