Chapter 35

5.8K 312 19
                                    


Χαϊδεύει την μύτη του πάνω στην δική μου καθώς στηρίζει τους αγκώνες του αριστερά δεξιά μετά το πρωινό σεξ. Ανασαίνω προσπαθώντας να ανακτήσω τον φυσιολογικό ρυθμό της αναπνοής μου.

« Μμ.. τι ωραία γενέθλια.» ψιθυρίζει και τα μάτια του είναι καρφωμένα στα δικά μου. Απλώνω τα χεριά μου στα μαλλιά του και τα ανακατεύω. Μμ. Δεν έχεις δει τίποτα χρυσέ μου, σκέφτομαι και  χαχανίζω από το αποτέλεσμα του κατορθώματος και με φιλάει στην άκρη του χείλος μου.

« Μου αρέσει να ακούω αυτόν τον ήχο.» λέει και το χέρι του ψηλαφίζει το μάγουλο μου. Κλείνω τα βλέφαρα μου για να απολαύσω το καυτό άγγιγμα του. Ένας αναστεναγμός ξεφεύγει από μέσα μου και αυτό τον κάνει να χαχανίσει. Μμ..

Σηκώνεται και αντικρίζω την θεσπέσια γύμνια του. Δεν χορταίνω να το βλέπω. Δαγκώνω το κάτω χείλος μου και όταν γυρίζει το κεφάλι του προς σε μένα φαίνεται να το προσέχει.

« Όταν επιστρέψω από το ντους δεσποινίς Hendricks θα σας φάω το μαγευτικό χείλος σας.» απειλεί και κλείνει τη πόρτα. Χμ, πόσο το επιθυμώ αυτό.

Καθώς ακούω το νερό να τρέχει σκέφτομαι τι μπορώ να ετοιμάσω για σήμερα. Έχω ήδη κανονίσει με την μαμά να ετοιμάσει φαγητό. Χμ, τι άλλο;; Ω! Παραλίγο να το ξεχάσω. Σηκώνομαι με βιασύνη από το κρεβάτι και ψάχνω την τσάντα μου για το δώρο. Ανακούφιση γεμίζει τα πνευμόνια μου όταν το βρίσκω. Το τοποθετώ στο συρτάρι ώστε να μην το βρει. Ανοίγω την ντουλάπα και περνάω γρήγορα τα ρούχα μέχρι να βρω αυτά που θα φορέσω. Βάζω μία τιρκουάζ φούστα και ένα άσπρο πουκάμισο. Ανακατεύω τα μαλλιά μου και κατεβαίνω κάτω. Η πείνα είναι αφόρητη και νιώθω λες και δεν έχω φάει για 4 μέρες.

Βρίσκω την μαμά μου να κάθεται στο τραπέζι τρώγοντας με τον Stefan. Παράξενο, τι ώρα είναι, αναρωτιέμαι και κοιτάζω φευγαλέα το ρολόι μου. Ω γαμώτο μου! Είναι 12.30. Βαδίζω διστακτικά με σκυμμένο το κεφάλι και προχωρώ προς το ψυγείο.

« Καλημέρα, μαμά!» αναφωνώ και βγάζω το φρέσκο γάλα από το ψυγείο. Ξαφνικά νιώθω μικρά χέρια στο δεξί πόδι μου και καταλαβαίνω πως είναι ο Stefan. Τι κάνει;;

« Καλημέρα και σε σένα, μικρέ.» λέω και κάνω μία αστεία γκριμάτσα σκύβοντας κάτω. Φιλάω τα μαλλιά του και φαίνεται να του αρέσει.

« Καλημέρα κυρία Nadia.» λέει με την παιδιάστικη φωνή του και επιστρέφει στο τραπέζι. Γεμίζω το ποτήρι μου και κατευθύνομαι στο τραπέζι.

Give Me Love Where stories live. Discover now