Chapter 36

5.2K 299 8
                                    

Γαμώτο.

Ο Anthony είναι στο Σικάγο. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά και σφίγγω σφικτά το χέρι του Jason. Τα μάτια μου κοιτάνε αγχωμένα αριστερά δεξιά.

«Nadia, είσαι καλά;;» ακούω την φωνή της μητέρας μου.

« Εεε... θα πάω.. στο μπάνιο για λίγο.» καταφέρνω να πω και σηκώνομαι. Προχωράω και σκοτεινιά απλώνει τα βλέφαρα μου.

« Nadia!!!» ακούω αμυδρά και μετά τίποτα.

Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου και πιάνω το κεφάλι μου. Κοιτάζω παντού και καταλαβαίνω πως είμαι στον καναπέ. Γύρω μου είναι ο Jason κρατώντας το χέρι μου και οι υπόλοιποι πιο πέρα.

« Ω, Nadia ξύπνησες..» αναφωνεί ανακουφισμένος ο Jason και με αγκαλιάζει φιλώντας όλο το πρόσωπο μου.  Γιατί λιποθύμησα;;

« Ανησυχήσαμε πολύ, κοριτσάκι μου..» πλησιάζει η μαμά μου και πλέον τώρα είναι σκυμμένη δίπλα μου πιάνοντας το χέρι μου. Γαμώτο, κάπου εδώ είναι ο Anthony. Σηκώνομαι και τυλίγω τα χέρια μου στην κοιλιά μου.

« Αφήστε με!! Το ξέρω πως είναι εδώ...» φωνάζω και κλείνω τα μάτια μου. Ακούω τα βήματα του Jason  να με πλησιάζουν και απομακρύνομαι. Φευγαλέα βλέπω τους γονείς του Jason να με κοιτάζουν απορημένα. Το σώμα μου τρέμει και εμφανίζονται δάκρυα στα μάτια μου θολώνοντας την όραση μου.

Καλύπτω τα μάτια μου και τα καθαρίζω. Ξαφνικά νιώθω την ζεστασιά του σώματος του Jason να είναι κοντά μου.

« Σσσ, μωρό μου.. Ηρέμησε..» προσπαθεί να με καθησυχάσει χαϊδεύοντας τα μαλλιά μου. Τον αγκαλιάζω και κλαίω στον ώμο του γεμίζοντας το πουκάμισο μου με τα δάκρυα μου. Ανασηκώνω το κεφάλι μου για να τον δω αλλά η όραση μου είναι θολή ακόμα.

«Δεν καταλαβαίνεις..  όπου και να πάω, είναι εκεί... δεν το αντέχω αυτό, όσο και να πείθω τον εαυτό μου ότι θα το αντιμετωπίσω, απλά δεν μπορώ...» λέω ξεψυχισμένα και τα δάκρυα μου συνεχίζουν να καλύπτουν το πρόσωπο μου.

«Μωρό μου, δεν θα σου κάνει κακό, δεν θα το επιτρέψω αυτό, με ακούς;;» μου λέει καθώς πιάνει το πρόσωπο του στο χέρι του. Κουνάω το κεφάλι μου καταφατικά και με φιλάει πεταχτά στα χείλη. Τα δάχτυλα του σκουπίζουν τα δάκρυα μου.

« Θα την πάω στο μπάνιο..» ενημερώνει ο Jason και προχωράμε προς τα πάνω. Καθώς προχωράμε αντικρίζω την φωτογραφία που ήμασταν μαζί εγώ και ο Anthony στο θεατρικό. Ξεφεύγω από τον Jason και κατευθύνομαι προς τα εκεί. Παίρνω την φωτογραφία και την πετάω κάτω με όλη την δύναμη. Γυαλιά εκσφενδονίζονται παντού.

Give Me Love Where stories live. Discover now