Chapter 38

4.8K 306 28
                                    

Μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι μας, κοιτούσα έξω από το παράθυρο αναθεωρώντας αυτό που μόλις έγινε. Πως γίνεται να βρήκε τον αριθμό μου; Και αυτό που είπε ο Jason με ανησύχησε. Από πού βρήκε τον αριθμό μου ο Peter; Χμ, πρέπει να μάθω τι γίνεται.

«Τι σκέφτεσαι;» με ρωτάει ο Jason ανήσυχα διακόπτοντας με από τις σκέψεις μου.

« Εεε.. σκέφτομαι τις μέρες που περάσαμε μαζί στο Σικάγο.» λέω και προσπαθώ να ακουστώ πειστική. Με κοιτάζει περίεργα αλλά δεν συνεχίζει.  Ο Peter φαίνεται απορροφημένος και συνεχώς το χέρι του είναι στην τσέπη του. Χμ..

Φτάνουμε στο σπίτι και παρκάρει το αυτοκίνητο  στη νησίδα. Ο Peter βγαίνει με εγρήγορση και βγάζει τις βαλίτσες βάζοντας τις στις σκάλες.

« Peter, θα τις κουβαλήσω εγώ. Μπορείς να πηγαίνεις τώρα, σου δίνω άδεια για μία μέρα.» λέει ο Jason και η έκφραση του Peter φωτίστηκε.

« Ευχαριστώ, κύριε.» λέει χαρούμενα και φεύγει από μπροστά μας. Κάτι παράξενο γίνεται με αυτόν τον Peter. Ίσως να ρωτήσω τον Jason. Ανεβαίνουμε τις σκάλες και πριν βάλω το χέρι μου στο πόμολο, η πόρτα ανοίγει και εμφανίζεται η Octavia.

« Ω παιδιά μου! Πόσο μου λείψατε.» αναφωνεί και μας αγκαλιάζει σφικτά. Μας αφήνει να περάσουμε και ο Jason αφήνει τις βαλίτσες στο σαλόνι. Κάθομαι στην γωνία του καναπέ στηρίζοντας το χέρι μου για ισορροπία. Η Octavia πλησιάζει προς το μέρος μας και πραγματικά φαίνεται χαρούμενη για την άφιξη μας.

« Λοιπόν, πως περάσατε;» μας ρωτάει γεμάτη περιέργεια. Κοιταζόμαστε με τον Jason αμέσως και πνίγουμε ένα γέλιο.

« Υπέροχα.» λέμε και οι δύο και κοκκινίζουμε.

« Ω, κατάλαβα..» λέει η Octavia η οποία προσπαθεί να κρύψει το χαχανητό της. Πλησιάζει στο καναπέ και κάθισε δίπλα μου.

« Ποπό, περνάει ο καιρός...» λέει περισσότερο στον εαυτό της και προσπαθώ να καταλάβω που απευθύνεται. Ξαφνικά ο Jason έρχεται κοντά μου και πιάνει το χέρι μου. Ω, ναι η Octavia δεν το ξέρει ακόμα.

« Οctavia, ζήτησα για γάμο την Nadia και δέχτηκε την πρόταση μου.» ανακοινώνει και η Οctavia πιάνει το στόμα της από την έκπληξη. Σηκώνεται και ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

« Τι ευχάριστα νέα! Σου το έλεγα πως αυτή η κοπέλα είναι για σένα, Jason.» του απευθύνεται και σμίγω τα φρύδια μου. Χμ, άρα έχουν μιλήσει για μένα.

« Έχω φτιάξει λουκάνικα με πατάτες τηγανιτές. Θέλετε να σας το σερβίρω;» ρωτάει και κουνάω το κεφάλι μου καταφατικά.

Give Me Love Where stories live. Discover now