Chapter 22

5.1K 333 11
                                    




Κλείνω το τηλέφωνο και πετάγομαι προς τη ντουλάπα δωμάτιο. Τα δάκρυα μου κυλούν στα μάγουλα μου. Ω χριστέ μου, ελπίζω να μην είναι σοβαρό. Τραβάω τα ρούχα νευρικά προσπαθώντας να δω τι θα φορέσω. Άκου τα βήματα του Jason δίπλα μου.

«Μωρό μου, τι συμβαίνει;;;» με ρωτάει και σταματάει τα χέρια μου. Τον κοιτάζω και πέφτω στη αγκαλιά του. Τον χρειάζομαι, τώρα.

«Jason, η Annie λιποθύμησε. Δεν ξέρουμε γιατί αλλά μακάρι να μην είναι σοβαρό. Αλλιώς..» απαντάω και κοιτάω στο κενό.

«Μωρό μου, όλα θα πάνε καλά. Ετοιμάσου και θα πάμε μαζί.» μου λέει και τον σταματώ.

«Όχι θέλω να πάω μόνη μου.» του απαντάω βιαστικά βγάζοντας το νυχτικό. Αυτή τι στιγμή δεν με νοιάζει εάν με βλέπει. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι η Annie. Πιάνει το χέρι μου και η απόσταση μεταξύ μας είναι ελάχιστη. Η ανάσα μου κόβεται.

« Θα έρθω και δεν με νοιάζει αν δεν με θέλεις. Νοιάζομαι για την Annie. Την θεωρώ σαν την αδελφή που δεν έχω.» μου εξομολογεί και νεύω. Πραγματικά δεν πιστεύω πως θεωρεί έτσι την Annie.

«Καλώς. Είμαι έτοιμη.» του απαντάω και κουμπώνω το πουκάμισο μου. Δένω τα κορδόνια μου και περιμένω κουνώντας νευρικά το πόδι μου για να ετοιμαστεί ο Jason.

Είμαστε στο αυτοκίνητο και χτυπώ το χέρι μου στο μηρό μου. Γαμώτο, μπορεί να είναι αυτές οι ηλίθιες ζαλάδες.

«Nadia, προσπάθησε να φανείς ήρεμη. Σκέψου θετικά.» μου λέει ψιθυρίζοντας καθώς στρίβει προς το δρόμο του νοσοκομείου.

Σταματάει τη μηχανή και βγαίνω από το αυτοκίνητο με εγρήγορση. Μπαίνω στο νοσοκομείο και ρωτάω μία νοσοκόμα.

«Γεια σας. Θα ήθελα να δω την αδελφή μου, Annie Hendricks Clayton.» ξεφωνίζω τα δύο επίθετα που έχει. Με κοιτάζει από πάνω έως κάτω. Πληκτρολογεί στον υπολογιστή και με αντικρίζει πάνω από τα γυαλιά.

«Βρίσκεται στο δωμάτιο 2J στο δεύτερο όροφο.» αποκρίνεται ξερά και επικεντρώνει τη προσοχή της κάπου άλλου. Νεύω και γυρίζω το κεφάλι μου. Βλέπω τον Jason να μπαίνει και έρχεται προς το μέρος μου. Πιάνει το χέρι μου και κατευθυνόμαστε προς το ασανσέρ.

«Ποιο είναι το δωμάτιο;» ρωτάει ανήσυχα και σφίγγει περισσότερο το χέρι μου.

<<2J>> του απαντάω και τον αγκαλιάζω. Φιλάει τα μαλλιά μου και μπαίνουμε μέσα.

Give Me Love Where stories live. Discover now