Chapter 18

5.8K 356 12
                                    

**Το κεφάλαιο περιέχει σεξουαλικό περιεχόμενο. Αν νιώθετε άβολα παραλείψετε το κεφάλαιο!

«Σ αγαπώ Nadia. Ναι, το παραδέχομαι.» λέει φωναχτά και κλείνει τα μάτια του. Τα ανοίγει και με κοιτάζει.

«Και εγώ, Jason. Και εγώ σ αγαπώ.» του απαντώ και πέφτω πάνω του. Φιλιόμαστε παθιασμένα, οι γλώσσες μας ενώνονται. Σταματάμε και παίρνουμε ανάσα.

Ξαπλώνω και με το δάχτυλο μου του δείχνω να έρθει μαζί μου. Τώρα βρίσκεται πάνω μου. Στηρίζει τα χέρια του και μπροστά μου φαίνεται τεράστιος. Απλώνω τα χέρια μου στα μαλλιά του και τον πιέζω για να έρθει κοντά μου. Πιέζει τα χείλη του πάνω μου και τοποθετεί το χέρι του στη σχισμή του φορέματος. Χαϊδεύει το μηρό μου και ανασαίνω μέσα στο φιλί μας. Ναι, τώρα είμαι έτοιμη για αυτό.

Ακουμπάει το χέρι του στη χρυσή ζώνη και σταματάει.

«Eίσαι σίγουρη γι' αυτό, Nadia;» με ρωτάει.

«Ναι, αλλά δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αυτό.» του απαντάω και σκύβω το πρόσωπο μου για να μην δω την έκφραση του .

« Σωματικά δεν είμαι παρθένα αλλά δεν έχω πειραματιστεί από τότε...»συνεχίζω αλλά δεν συμπληρώνω αυτό που θέλω να πω.

«Αλήθεια;. Κανένας δεν σου κέντρισε το ενδιαφέρον;» ρωτάει με δυσπιστία.

«Κανένας.»απαντάω χαμηλόφωνα. Ίσα- ίσα ακούγεται η φωνή μου. Σκύβω το κεφάλι μου και κλείνω τα μάτια μου.

«Nadia, άνοιξε τα μάτια σου. « με προστάζει και το κάνω δίχως σκέψη. « Δεν θέλω να ντρέπεσαι.» μου λέει και τα καταπράσινα μάτια του με κοιτάζουν με στοργή. Κουνάω καταφατικά το κεφάλι. 

«Γύρνα.» μου λέει και γυρίζω μπρούμυτα. Βάζει τα χέρια του στην πλάτη και κατεβάζει το φερμουάρ. Ανασηκώνω το σώμα μου έτσι ώστε να το βγάλει και μένω χωρίς σουτιέν. Χαϊδεύει τη πλάτη μου τόσο απαλά που νιώθω πως θα εκραγώ. Γυρίζω το σώμα μου και τώρα έχει θέα το στήθος μου. Με φιλάει στα χείλη και το χέρι του ταξιδεύει προς το στήθος μου. Το χουφτώνει και μου ξεφεύγει ένα χαχανητό. Σκύβει το πρόσωπο του και γλύφει τη ρώγα μου. Τη τσιμπάει και νιώθω τον κόσμο να χάνεται. Αμέσως μακραίνει και κάνει το ίδιο και στην άλλη ρώγα. Συνεχίζει φιλώντας τη κοιλιά μου και μετά σταματάει στο εσώρουχο μου. Βγάζει τελείως το φόρεμα και είμαι μόνο με το εσώρουχο. Νιώθω τα δάχτυλα του πάνω στο δαντελένιο εσώρουχο.Καταπίνω βαριά και κλείνω τα μάτια μου. Χριστέ μου, θα πεθάνω.

Give Me Love Where stories live. Discover now