Chapter 21

5.4K 335 10
                                    

Μένουμε σε αυτή τη στάση για πολύ ώρα. Ανασηκώνεται και από το βλέμμα του καταλαβαίνω πως θέλει σεξ ξανά. Αναστενάζω ευχαριστημένα και στηρίζω τους αγκώνες μου στο γραφείο. Εισέρχεται μέσα μου και κουνιέται βίαια. Ξαφνικά ακούγεται ένας χτύπος στη πόρτα και σταματάει. Ω χριστέ μου, ποιος είναι;;

Βγαίνει άτσαλα από μέσα μου και ντυνόμαστε όπως -όπως. Μαζεύω τα χαρτιά από το πάτωμα και τα τοποθετώ στο γραφείο.

 «Ποιος είναι;;;» ρωτάει ξέπνοα.

«Αγόρι μου, εγώ είμαι. Γιατί δεν ανοίγεις;;» ρωτάει η μητέρα μου. Ω γαμώτο. Κάθομαι στη καρέκλα και ανοίγει τη πόρτα ο Jason. Μπαίνει μέσα και με κοιτάζει με χαρά; Δεν μπορώ να το διερμηνεύσω.

« Ω Nadia!! Εδώ είσαι. Τι κάνεις κοπέλα μου;» με ρωτάει και κάθεται στην

«Μια χαρά.» της απαντάω με αχνό χαμόγελο. Κάθεται στη καρέκλα ο Jason και η πιπιλιά είναι εμφανής.

«Mαμά, τι θέλεις εδώ; Είναι κάτι σημαντικό;.» ρωτάει καθώς φτιάχνει τα τσαλακωμένα χαρτιά. Κοιτάζω στο έδαφος και αντικρίζω το πεσμένο προφυλακτικό. Το πρόσωπο μου βάφεται άσπρο. Προσπαθώ να αλλάξω το ύφος μου αλλά μάταια. Τον κοιτάζω κάπως αθώα.

«Γιε μου, θα πάμε με τον πατέρα σου στην Ελβετία. Θέλει να κάνει εξετάσεις. Ξέρεις τον πατέρα σου, θέλει να είναι σχολαστικός με αυτά τα πράγματα.» λέει κουνώντας το χέρι της. Προσπαθώ να δείξω στον Jason με τα μάτια μου πως το προφυλακτικό είναι μπροστά στα πόδια μου. Μιλάνε για οικονομικά θέματα για κάποια ώρα και σηκώνεται η μητέρα του για να κατευθυνθεί προς το τη πόρτα. Η προσοχή της επικεντρώνεται προς τα κάτω και ακολουθώ τη ματιά της. Ω γαμώτο, είδε το προφυλακτικό!!!

«Τι είναι αυτό Jason;» ρωτάει με ψιλή φωνή και ο Jason παγώνει. Ξύνει το κεφάλι του και του ανασηκώνω τους ώμους μου.

«Εεεε.. μαμά, ξέρεις.» της απαντάει αγκαλιάζοντας με.

«Χμμ, τουλάχιστον το κρεβάτι είναι πιο βολικό.» απαντάει κλείνοντας το μάτι. Το στόμα μου ανοίγει από την απάντηση της.

«Λοιπόν παιδιά, φεύγω. Nadia μου, να τον προσέχεις!» απευθύνεται σε μένα ακουμπώντας το χέρι της στο μπράτσο μου. Κατεβαίνουμε και οι τρεις κάτω και την αποχαιρετά ο Jason. Τα μάγουλα μου φλέγονται από την ντροπή.

«Μωρό μου, τι άλλο θα μας συμβεί;;» με ρωτάει και βάζει τη μύτη του στα μαλλιά μου.

«Ήταν τόσο ντροπιαστικό και αντιδράς έτσι χαλαρά;» του αποκρίνομαι σηκώνοντας τα χέρια μου ψηλά.

Give Me Love Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu