Chapter 12

6.5K 432 18
                                    

  **Από το προηγούμενο κεφάλαιο.

«Θέλω να σου πω κάτι. Με στοιχειώνει από το παρελθόν και συνεχίζει.» του λέω. Έφτασε η ώρα Θα του το πω.

«Για ποιο πράγμα;» ρωτάει.

«Για τον πρώην μου, τον Anthony.» προσθέτω. Θα του  τα εξηγήσω όλα σήμερα. Τώρα.

**

Δεν μιλάει και παίρνω τη πρωτοβουλία να αρχίσω.

«Πριν 5 χρόνια, ήμουν σε σχέση με έναν μεγαλύτερο μου ,τον Anthony. Τα είχαμε πολύ καιρό και μου συμπεριφερόταν σαν να ήμουν η μόνη κοπέλα στο κόσμο.>> Σταματάω για να πάρω ανάσα .»Όμως ένα βράδυ, ήμασταν μαζί και με γυρνούσε με το αμάξι του. Μακριά από τη περιοχή, κάπου απόμερα σβήνει τη μηχανή και το πρόσωπο του άλλαξε .Φοβήθηκα τόσο πολύ...Βγήκε έξω από το αμάξι και με έβγαλε βίαια απέξω. Με έριξε στο έδαφος και...με βίασε χωρίς έλεος. Ούρλιαζα αλλά κανένας δεν με άκουγε.» δάκρυα κυλούν στα μάγουλα μου αναπολώντας στη χειρότερη μέρα της ζωής μου.

Δεν μιλάει, το στόμα του είναι μισάνοιχτο, τα μάτια του έχουν γουρλώσει .Δεν το πιστεύει.

«Πήγαμε ακόμα και στο δικαστήριο, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση αλλά μπορούσε να ζητήσει έφεση το καθίκι!» φωνάζω προς το τέλος. «Δυστυχώς βγήκε, είναι ελεύθερος και με βρήκε .Αυτός είναι που μου έκανε τη μελανιά.» του εξηγώ και με τη ματιά μου του το δείχνω.

Δεν λέει τίποτα. Με κοιτάζει σαστισμένος.

«Πες κάτι, σε παρακαλώ.» τον εκλιπαρώ και ακουμπάω το χέρι μου στο μάγουλο του.

«Μωρό μου.» λέει και πέφτει στην αγκαλιά μου. «Δεν μπορώ να το διανοηθώ πως σου έκανε τόσο κακό αυτός. Το κάθαρμα!. Θα τον βρω και θα τον σπάσω στο ξύλο.» τρίζει τα δόντια του από το θυμό. Πιάνει το πρόσωπο μου και με κοιτάζει με πονεμένα μάτια. Ω όχι ,δεν θέλω να με λυπάται.

«Δεν θα τον αφήσω να σου προκαλέσει κακό. Θα το πληρώσει που σε πλησίασε.» μου λέει. Αφαιρώ τα χέρια του από το πρόσωπο μου. Δεν θέλω οίκτο.

«Δεν θέλω να λυπάσαι για μένα ,Jason. Έκανα πολύ καιρό για να συνέλθω.» του λέω με λυγμούς.

«Γιατί δεν μου το έλεγες νωρίτερα Nadia;» με ρωτάει και από τη έκφραση του θέλει να μάθει. Σκουπίζω τα μάτια μου και τον κοιτάζω Νοιάζεται για μένα.

«Απλά...δεν μπορούσα .Το έχω πει μόνο στην Judie. Σε κανέναν άλλο πέρα από την οικογένεια μου φυσικά. Κάποιες φορές σκεφτόμουν πως αν το μάθαινες δεν θα με ήθελες.» του απαντάω.

Give Me Love Where stories live. Discover now