Chapter 11

7.1K 424 6
                                    

Βλέπω το γράμμα και το σκίζω. Χαιρετώ τον θυρωρό και ανεβαίνω τις σκάλες με μεγάλη ταχύτητα. Ξεκλειδώνω τη πόρτα και πετάω τα χαρτιά στο κάδο. Τι τον νοιάζει πια τι κάνω στη προσωπική μου ζωή;. Δεν θα ξανακλάψω. Ανοίγω τα παράθυρα και βγάζω το πρόσωπο μου έξω για να εισπνεύσω καθαρό αέρα.

«Annie,πότε θα έρθεις;»

«Θα έρθω στις 8.Συνέβη κάτι.» ρωτάει. Δεν θα της το πω, όχι από το τηλέφωνο.

«Τίποτα. Ήθελα να μάθω αν θα κάνω φαγητό για δύο. Τα λέμε.»Ανοίγω το ψυγείο και δεν βλέπω τίποτα. Γαμώτο, δεν ψώνισα κάτι.

«Τα λέμε, Nadia. Να προσέχεις.»

Χμ, θα παραγγείλω κάτι απέξω. Ψάχνω το κινητό μου στη τσάντα και το βρίσκω. Πληκτρολογώ το αριθμό μιας πιτσαρίας και παραγγέλνω μία σπέσιαλ .Όση ώρα περιμένω τη πίτσα ,καθαρίζω το δωμάτιο μου. Ακούω το κουδούνι και κλείνω την ηλεκτρική σκούπα. Ανοίγω την πόρτα και παίρνω την πίτσα. Του δίνω ένα γερό φιλοδώρημα και με κοιτάει με ευγνωμοσύνη. Μάλλον επειδή του έδωσα έξτρα λεφτά.

Άφησα 2 κομμάτια σε περίπτωση που πεινάσει η Annie και νιώθω εξαντλημένη. Πέφτω στο κρεβάτι και αμέσως με πιάνει ο ύπνος.

1 εβδομάδα μετά**

Η σχέση μου με τον Jason προχωράει σταθερά. Έχει ξεχάσει το θέμα με τη μελανιά όπως και εγώ. Κάθε μέρα σκέφτομαι πότε θα του το πω. Ο Anthony δεν με έχει ενοχλήσει εδώ και 1 εβδομάδα. Εξήγησα στην Annie περί του γράμματος και με συμβούλεψε να προσέχω πολύ. Αυτό κάνω.

«Μωρό μου, θα έρθω να σε πάρω και θα πάμε στο σπίτι μου, εντάξει;» Σπίτι του; Δεν έχω πάει ποτέ.Σκέφτομαι πως θα είναι.

«Εντάξει ,Jason.» του απαντάω γλυκά .Ω χριστέ μου ,θα πάω σπίτι του .Μπαίνω στο μπάνιο. Ανοίγω τη βρύση της μπανιέρας και αδειάζω το μπουκαλάκι με άρωμα καραμέλας. Βυθίζομαι μέσα στις σαπουνάδες και αφήνω τις σκέψεις να με κυριεύσουν. Πρέπει να του το πω. Σήμερα.

Βάζω το μπουρνούζι μου και ανοίγω τη ντουλάπα μου. Βρίσκω το αγαπημένο μου κόκκινο φόρεμα. Έχει βαθύ ντεκολτέ και η πλάτη μου είναι ακάλυπτη. Φτάνει στο γόνατο και το συνδυάζω με τις μαύρες λουστρίνι γόβες. Ωραία, βρήκα τι θα βάλω σήμερα. Τα αφήνω πάνω στο κρεβάτι. Η καρδιά μου πάλλετε σαν να θέλει να βγει. Αγχώνομαι. Θα του το πω σήμερα ή όχι;. Είναι 4.15 και ο Jason θα έρθει κατά τις 7.30.

Give Me Love Where stories live. Discover now