Chapter 19

6.2K 367 10
                                    

Ξυπνάω το πρωί και νιώθω πόνο στη περιοχή. Στο πρόσωπο μου σχηματίζεται ένα τεράστιο χαμόγελο. Τεντώνω τα χέρια μου και παρατηρώ τον Jason. Φαίνεται γαλήνιος όταν κοιμάται. Σηκώνω διστακτικά το χέρι μου και χαϊδεύω το μάγουλο του. Ευτυχώς δεν κούνησε, δεν θέλω να τον ξυπνήσω. Πλησιάζω τα χείλη μου στα δικά του και τον φιλάω απαλά. Ανοίγει τα μάτια του και ανταποδίδει στο φιλί.

«Καλημέρα.» λέμε ταυτόχρονα και γελάμε. Είμαστε και οι δύο γυμνοί στο κρεβάτι.

«Μωρό μου, ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου χθες.»  του λέω και με το χέρι του με φέρνει πάνω του. Νιώθω τον ερεθισμό του να ακουμπάει στη κοιλιά μου. Μου κόβεται η ανάσα. Από την έκφραση του καταλαβαίνω πως θέλει σεξ. Το ίδιο και εγώ. Έρχεται από πάνω μου και με φιλάει παθιασμένα. Διακόπτει το φιλί μας και παίρνει από το συρτάρι ένα προφυλακτικό. Το βάζει γρήγορα και διεισδύει μέσα αργά στην αρχή. Απλώνω τα χέρια μου στη πλάτη και  με τα νύχια μου τον γδέρνω. Αναστενάζει στο αυτί καθώς κουνιέται μέσα μου. Ωραίο ξύπνημα, σκέφτομαι και μου ξεφεύγει ένα χαχανητό. Σταματάει ενώ είναι μέσα μου, αρπάζει το στήθος και αρχίζει να γλείφει τη ρώγα. Μμμ, κλείνω τα μάτια μου απολαμβάνοντας το. Ξεκινάει να κουνιέται και το ίδιο κάνω και εγώ με τους γοφούς μου. Κινούμαστε μαζί και βαριοί αναστεναγμοί βγαίνουν από τους λαιμούς μας. Δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα. Εκρήγνυμαι και το σώμα μου συσπάτε, το ίδιο κάνει ο Jason δευτερόλεπτα μετά. Παίρνουμε ανάσες και κοιτάζουμε το ταβάνι. Γυρίζω το κεφάλι μου και τον αντικρίζω. Βάζω τα χέρια μου γύρω του και στηρίζω το πιγούνι μου στο θώρακα του. Τον αγαπώ, τον αγαπώ.

«Πάμε για μπάνιο;» προτείνει ο Jason. Χμ, μπάνιο με τον Jason.

«Ενδιαφέρον ακούγεται.» του απαντάω και τον φιλάω πεταχτά. Σηκώνομαι και περιμένω να κάνει το ίδιο ο Jason. Περπατάμε μαζί και όταν μπαίνω στο μπάνιο με χουφτώνει στα πισινά. Γυρίζω το κεφάλι μου και του βγάζω τη γλώσσα έξω. Ανοίγει τη βρύση της μπανιέρας και το ρυθμίζει στο ζεστό. Βγάζει από το ντουλάπι το μπουκαλάκι γαρδένια και  βάζει ότι έχει μείνει. Έρχεται κοντά μου και περνάει το δάχτυλο του στον ώμο μου. Κοιτάζει τον ώμο μου προσεκτικά και μορφάζει το πρόσωπο του. Τι έχω;

Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και παθαίνω σοκ. Ο αριστερός μου ώμος και η δεξιά μεριά του λαιμού μου έχει πιπιλιές. Πότε έγινε αυτό;. Μέσα από τον καθρέφτη βλέπω τον Jason με εμφανή στεναχώρια.

«Έι, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Δεν έκανες κάτι κακό. Μου αρέσουν όσο και να σου φαίνεται παράξενο.» του λέω και ακουμπάω το μάγουλο του. Σηκώνει το βλέμμα και με κοιτάζει. Με αγκαλιάζει και δεν ξέρω τι να κάνω. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω το νερό σχεδόν γεμάτο. Κλείνω τη βρύση και πιάνω το χέρι του Jason. Βυθιζόμαστε μέσα στη μπανιέρα και το ζεστό νερό απαλύνει λίγο το πόνο στη περιοχή μου. Η μπανιέρα έχει γεμίσει σαπουνάδες. Ο Jason παίρνει το σφουγγάρι και με κοιτάζει.

Give Me Love Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα