Chapter 24

5.6K 332 15
                                    

Χρόνια πολλά σε όσους/όσες γιορτάζουν!!! :)

2 μέρες μετά**

Είμαστε στο αυτοκίνητο του Jason μαζί με τον Max και την Annie. Σήμερα της έχουμε ετοιμάσει έκπληξη και οι μόνοι που το ξέρουν είναι εγώ και ο Jason. Φτάνουμε έξω από το διαμέρισμα της Annie και κοιταζόμαστε με τον Jason.

Βγαίνουμε από το αυτοκίνητο και ανεβαίνουμε τις σκάλες. Ανοίγει τη πόρτα η Annie και πιάνει το στόμα της κάνοντας ένα επιφώνημα!!

Έχω φτιάξει ένα πανό που γράφει '' Καλώς όρισες Annie!''  με τεράστια γράμματα..

Γυρίζει το κεφάλι της προς το μέρος μας και μας κοιτάζει συγκινημένη.

«Ωωω δεν έπρεπε παιδιά. Είναι υπέροχο, ευχαριστώ πολύ!!!» μας λέει και έρχεται να μας αγκαλιάσει. Ο Max έρχεται και αυτός και μας ευχαριστεί.

Καθόμαστε στο τραπέζι και τρώμε. Κάνουμε αστεία και η κοιλιά μου πονάει από το γέλιο.

«Πως θα ονομάσεις το μωρό, Annie;;» ρωτάω καθώς βάζω τη μπουκιά στο στόμα μου.

«Μμμ, δεν έχω σκεφτεί αλλά το όνομα Lea ή Αndrian είναι αυτό που μου ήρθε στο μυαλό.»  λέει και τα μάγουλα της κοκκινίζουν. Ο Max πιάνει το χέρι της και χαϊδεύει τον αντιχείρα. Χαίρομαι τόσο πολύ για αυτούς.

Ύστερα από το δείπνο είναι η ώρα να φύγουμε. Κατσουφιάζω ξέροντας πως αύριο θα πάω στη δουλειά. Πραγματικά, ήταν η καλύτερη εβδομάδα. Συνέβησαν καλά και άσχημα πράγματα...

«Τι σκέφτεσαι, μωρό μου;» με ρωτάει ο Jason με αποτέλεσμα να με διακόψει από τις σκέψεις μου.

«Αναπολώ την εβδομάδα που πέρασε...» του απαντάω και του χαϊδεύω τον μηρό του. Το άγγιγμα του τον τσίτωσε και μπορώ να διακρίνω την στύση του. Διαγράφεται μέσα από το ύφασμα του παντελονιού. Ο λαιμός ξεροκαταπίνει. Νομίζω πως αρχίζω να γίνομαι μανιακή με το σεξ...

Κρεμάω το παλτό μου στη ντουλάπα και κοιτάζω το ρολόι. Η ώρα είναι 6. Χμμ, νωρίς είναι ακόμα και εγώ νιώθω ήδη κουρασμένη. Βγάζω τα ρούχα μου και τώρα μένω με τα εσώρουχα.

Κατευθύνομαι προς το κρεβάτι και αντικρίζω τον Jason να είναι απασχολημένος με το λάπτοπ μου. Μμμ, αναρωτιέμαι τι κάνει...

« Επ, τι κάνεις εκεί, μωρό μου;;» ρωτάω ναζιάρικα καθώς κάθομαι δίπλα του. Δεν με έχει παρατηρήσει ακόμα πως είμαι με τα εσώρουχα. Όταν το κάνει, το στόμα του μένει ανοιχτό και με επεξεργάζεται από πάνω έως κάτω.

Give Me Love Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα