Chapter 10

6.4K 412 9
                                    

***Συνεχίζεται από το τέλος του προηγούμενου κεφαλαίου.

«Νadia τι είναι αυτό;» λέει θυμωμένα κοιτάζοντας προς το χέρι μου. Ακολουθώ το βλέμμα του και βλέπω τη μελανιά που μου προκάλεσε ο Anthony. Γαμώτο, το  είδε. Τι θα του πω;

«Τίποτα.» απαντάω και προσπαθώ να το κρύψω .Παίρνει το χέρι μου και ακουμπάει τα δάχτυλα του πάνω στη μελανιά. Μορφάζω από το πόνο. Έχει έντονο μοβ χρώμα.

«Τίποτα; Ποιος σου το έκανε αυτό, Nadia; Πες μου.» μου λέει και περνάει τα χέρια του μέσα από τα ατημέλητα μαλλιά του .Δεν πρέπει να χαλάσει αυτή η μελανιά τη βραδιά μας.

«Σε παρακαλώ, Jason άστο για σήμερα .Θα σου εξηγήσω άλλη μέρα.» τον εκλιπαρώ. Φαίνεται να το σκέφτεται και το πρόσωπο του χαλαρώνει. Ευτυχώς που δεν το συνέχισε, δεν θα άντεχα να του εξηγήσω.

«Καλά αλλά θα μου υποσχεθείς πως θα μου το πεις εντάξει;; .Δεν θέλω να μου κρατάς μυστικά, Nadia.» λέει και με φιλάει στο μέτωπο.

«Εντάξει.» λέω και ακουμπάω το χέρι μου στο μάγουλο του και αυτόματα κλείνει τα μάτια του για να το απολαύσει. Χμμμ ,τον επηρεάζω.

«Είναι ώρα να φύγω.» ωω όχι μη φύγεις σε παρακαλώ όχι τώρα .Με ξαναφιλάει στο μέτωπο και κατευθύνεται προς τη πόρτα. Σκουπίζω τα χέρια μου και τον προλαβαίνω τη στιγμή που την ανοίγει.

«Μην φύγεις ,Jason. Σε θέλω εδώ. Θες να κοιμηθούμε μαζί;» τον ρωτάω και με τα μάτια μου τον εκλιπαρώ να δεχτεί.

«Που θα κοιμηθώ;» είναι το μόνο που ξεστομίζει.

«Μαζί μου βρε χαζούλη.» λέω ναζιάρικα και τσιμπάω τη μύτη του.

«Λοιπόν ύστερα από την επίμονη παράκληση σου να μείνω εδώ, θα δεχτώ.» λέει και με φιλάει βαθιά. Με το πόδι του κλείνει τη πόρτα και με σηκώνει στον αέρα. Ω, αυτό δεν το περίμενα καθόλου.

«Τι κάνεις Jason;;;» του λέω ψιθυριστά στο αυτί.

«Σας μεταφέρω στο κρεβάτι σας, δεσποινίς Hendricks. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποιο είναι;»

«Στρίψτε δεξιά, το πρώτο δωμάτιο είναι το δικό μου, κύριε Harris.» αφού θέλει πληθυντικό θα τον έχει.

Κουβαλώντας με φτάνουμε έξω από το δωμάτιο μου. Η πόρτα είναι μισάνοιχτη. Σπρώχνει με το πόδι του τη πόρτα και κατευθύνεται στο κρεβάτι. Με αφήνει πάνω στο πάπλωμα και είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Κλείνει τη πόρτα και πλησιάζει προς το μέρος μου. Ξαπλώνει δίπλα μου και κοιταζόμαστε. Τα πράσινα μάτια του φαίνονται στο φως του φεγγαριού έντονα .Με το δεξί μου χέρι χαϊδεύω το μάγουλο του και το αφήνω να πέσει στα χείλη του. Έρχεται πιο κοντά μου και τώρα μπορώ να τον φιλήσω. Χωρίς να το περιμένει τον φιλάω παθιασμένα και οι γλώσσες ενώνονται για ένα ακόμη ξέφρενο χορό. Βρίσκεται από πάνω μου και με το δάχτυλο  του κάνει μία αόρατη γραμμή στο μηρό μου. Τα χέρια μου είναι χωμένα μέσα στα μαλλιά του τραβώντας τα .Ανασηκώνει το κεφάλι του και σταματάει. Η ματιά του είναι επικεντρωμένη στη μελανιά .Ω όχι Jason, μη το κοιτάζεις. Σκέφτομαι.

Give Me Love Where stories live. Discover now