Chapter 5

7.2K 444 7
                                    

Η ανάσα μου επιταχύνεται, ο φόβος κυριεύει το σώμα μου. Ανεβαίνω με μεγάλη ταχύτητα τις σκάλες και φτάνω λαχανιασμένη στη πόρτα. Είναι 11 παρά τέταρτο λογικά η Annie θα είναι ξύπνια. Ξεκλειδώνω τη πόρτα αθόρυβα και τη βλέπω καθισμένη στο καναπέ με μπολ ποκ-κορν στα χέρια της. Χμμ, από τη προσήλωση της στη τηλεόραση μάλλον βλέπει ταινία Κλείνω τη πόρτα χωρίς να κάνω θόρυβο και κατευθύνομαι προς τη Annie .Πρέπει να τα μάθει όλα εκτός από το τελευταίο .Δηλαδή ότι είδα τον Anthony έξω από το σπίτι. Υπάρχει βέβαια πιθανότητα να μην είναι αυτός.

«Βρε βρε,πως πήγε το ραντεβουδάκι με τον Jason;» λέει γεμάτη περιέργεια .Πάντα θέλει να τα μαθαίνει όλα και αυτό είναι κάπως εκνευριστικό αλλά το κατανοώ. Ανησυχεί για μένα. Βάζω τη τσάντα πάνω στο τραπέζι και κάθομαι ακριβώς δίπλα της. Σκέφτομαι τι θα της πω.

«Θα μου πεις ή θα με σκάσεις;» λέει ανυπομονώντας να τα μάθει όλα!. «Μίλα ,Νadia .Μήπως δεν πήγε καλά το ραντεβού;» προσπαθεί να με κάνει να μιλήσω και παίρνω μια βαθιά ανάσα και ξεκινάω να της περιγράφω τη βραδιά εκτός από αυτό που έγινε έξω από το σπίτι.

«Δεν το καταλαβαίνεις; Του αρέσεις και σε έχει ερωτευτεί παράφορα. Μπορεί να σου φαίνεται τρελό αλλά οι κεραυνοβόλοι έρωτες υπάρχουν.» Να του αρέσω ;Αποκλείεται ,Ίσως να του αρέσει η παρέα μου αλλά δεν νομίζω κιόλας να με έχει ερωτευτεί .Εμένα. Τραβάω τη προσοχή μου προς τη ταινία η οποία μου είναι αδιάφορη τώρα, δεν ξέρω τι να κάνω. Από τη μία υπάρχει ο Jason με τον οποίο φέρεται να πηγαίνει καλά και από την άλλη είναι ο Anthony. Δεν ξέρω τι θέλει και μάλλον δεν έχω ξεκαθαρίσει μαζί του. Πάντως κακό σημάδι είναι να με παρακολουθεί.

Όταν τελειώνει η ταινία απευθύνομαι στη Annie για τον Jason.

«Αnnie, θέλω να μου δώσεις μία συμβουλή.» ξεκινάω και βλέπω να προσπαθεί να διερμηνεύσει τα λόγια μου.

«Συμβουλή για ποιο πράγμα;» Πως να της το πω..

«Σήμερα που μιλούσαμε στο αυτοκίνητο με τον Jason μου ήρθε η επιθυμία να του πω για το παρελθόν μου αλλά σταμάτησα. Θεώρησα πως δεν είναι ακόμα σημαντικό.» λέω και κλείνω τα μάτια για να μη δω την έκφραση της Annie.

«Καλύτερα που δεν το είπες. Είναι ακόμα αρχή, δεν χρειάζεται να το λες στον οποιοδήποτε. Αλλά από αυτά που ακούω φαίνεται σοβαρός νέος και πιστεύω πως αν του το πεις ποτέ θα σε κατανοήσει.» λέει ακουμπώντας το χέρι της στον ώμο μου.

Give Me Love Where stories live. Discover now